duminică, 13 septembrie 2009

Basescu si Facebooku'

Dom'le, imi ceru prietenia pe facebook presedintele... Conform ultimei mele politici, le dau accept tuturor. Asadar si lui! Vad ca e activ, posteaza comunicate de la Cotroceni, filmulete de pe youtube cu dansul, tinand speech-uri, se imprieteneste, devine fanul lu' Elena(Basescu, desigur)... Are treaba, ce mai...
Acum, evident ca nu e el! Ca doar il vad la televizor, facand bai de multime la Tebea.
Ce ma intreb eu e, totusi, cine se joaca de-a Basescu pe facebook?
Ia uite ce scrie la Info:
Ca e "male" stim, ca e nascut pe 4 noiembrie 1951, in Basarabi, asa e, political views - PDL si ca e (inca) presedintele Romaniei.
Si acum e acum!!! Emisiuni preferate: IN GURA PRESEI si SINTEZA ZILEI!!!
Asadar, cine face misto de Base pe net?

7 comentarii:

  1. macar pe facebook sa fie activ, ca in rest doar se preface :))

    RăspundețiȘtergere
  2. l-au imbatranit putin pe saracu base, e mai tanar cu 10 ani cu toate ca arata de 68 :))

    RăspundețiȘtergere
  3. andrei, eu l-am imbatrinit:)) am tastat aiurea! gata, am rectificat. merci

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Simona, rad in lacrimi de ce scrii, acum! Pai, daca iti spun cine mi-a cerut prietenia si i-am acceptat, se rastoarna scaunul ! Primul de care m-am mirat a fost " Principele Duda" care mi-a lasat un mesaj care m-a infuriat teribil, cum isi permite sa imi dea ordini prin FACE BOOK, AUZI :" Doamna, va rog sa nu ii mai indemnati pe prietenii dv. sa vorbeasca in engleza caci suntem romani si trebuie sa vorbim romaneste ". La care eu i-am scris : " Dle Duda, romanii au studiat engleza in scoli si facultati in speranta ca vor avea posibilitatea sa o si vorbeasca intr-o zi, dar, vedeti ce conditii bune au si bani sa calatoreasca... Singura lor bucurie in a folosi engleza, poate cu dictionarul langa ei, a ramas Face Book, iar fratele dv. Dan de ce studiaza la Oxford? Pe vremuri , Bucurestiul era considerat "Micul Paris" si era la moda sa se vorbeasca Franceza, si sunteti mandru de perioada aceea; acum e la moda se se vorbeasca engleza... pe face book si alte sites". Nu mi-a mai scris niciodata, a ramas my friend fidel pe pagina si m-am pus bine cu Casa regala ! A doua mare uimire a fost cand presedintele OBAMA MI-A CERUT ACCEPTUL SI I L-AM DAT CA IMI PLACE ! CULMEA E CA DE ATUNCI CEL CARE SE OCUPA DE SITE LUI IMI TOT TRIMITE COMUNICATE SI CHIAR SA PARTICIP LA FORUMUL PENTRU A-MI DA VOTUL PENTRU REFORMA LOR DE ASIGURARI MEDICALE, SI SUNT ACTIVA DACA IMI CERE... Asa e cu presedintii... mai am si alti oameni politici ... e foarte la moda! Acum 3 zile, pe CNN ,OBAMA , in fata studentilor le spunea: "Aveti grija ce scrieti pe FACE BOOK pt.ca aceea va va reprezenta toata viata !" Cand l-am auzit, m-am gandit ca e ceva , totusi FACE BOOK asta,mai mult decat o moda !

    Rodica Prichici

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) in concluzie...TOATA LUMEA E PE FACEBOOK!

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca Geoana-i capul rautatilor! ba nu, ca ala e prostanac, nu le are nu netu'. mai degraba nea nelu si cu nina stau pe net tot timpul, mai ales ca el are si blog....
    lu' nastase nu i-ar fi trecut prin cap, el e 'telectual rasat, cu tabloaie si termopane multe. de mogulu' tau nu zic nimic, ca nu poti sa imi dai replica. n-ar fi politicaly corect. :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. florin, pe facebook si twitter sunt consilierii lor. cred ca doar mitrea posteaza el, cu manuta lui!

    RăspundețiȘtergere