sâmbătă, 26 septembrie 2009

Tie ti-e foame?

Ti-a fost foame azi? Si daca da, cat ti-a luat sa ajungi la primul restaurant sau in cat timp a venit comanda? O ora? Mai mult? Dar daca n-ai ajunge sa mananci? Sau daca n-ai avea bani?...

Cate mesaje dai pe zi? Unul? Zece? Atunci poti sa te lipsesti de unul? Te rog, fa-o! Si gandeste-te ca hranesti un om sarman.

Trimite un mesaj la 877 pentru Banca de Alimente. Merge, am incercat mai devreme. E o campanie Crucea Rosie, care incepe astazi. Iar daca esti la cumparaturi, in supermarket, poti sa lasi ceva si acolo. Daca vrei. Ceva care sa nu se strice: zahar, faina, ulei sau o conserva.
Stiu ca pentru tine nu e mult. Insa pentru un om care n-a mancat azi... e enorm!

Daca poti, da mai departe!

PS. Initiativa Bancii de Alimente apartine doamnei Margareta Paslaru!

8 comentarii:

  1. As vrea sa raspund la toate intrebarile:
    1.Sincer nu prea mi-a fost foame astazi(si nustu de ce :-p )
    2.Nu prea imi place sa mananc la restaurant,asa ca am preferat sa mananc acasa si sa ajung la bucatarie si sa pregatesc ceva mi-a luat cam 1 ora.
    3.Mesaje:cate mesaje dau pe zi?:-s - cam in jur de 100.
    O sa fac ceea ce ai propus tu Simi si o sa trimit un sms la 877,pt a-i ajuta pe cei nevoiasi.Pt. ca daca nu ne ajutam noi intre noi atunci nu are cine sa ne ajute.
    Si eu cred ca la acea gala a Crucii Rosii tu ar fi trebuit sa prezintzi,pt.ca ai reusi sa obtii mai multe donatii,decat actualele prezentatoare

    RăspundețiȘtergere
  2. OK, 877 .

    Initiativa nu este a doamnei Geoana ?

    Am vazut ceva la stirile TV, nu sunt sigura daca e aceeasi actiune, nu conteaza, ma gandeam doar.

    Rodica

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Geoana este presedintele Crucii Rosii Romania. Ideea Bancii de Alimente este, insa, a Margaretei Paslaru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Geoana presedinta Crucii Rosii Romania,sotul vrea sa devina presedintele Romaniei...ce de presedinti in familia aia...vreau si yo sa fiu presedinte...Tu nu vrei Simi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai conteaza a cui a fost initiativa? Important e cine ia initiativa sa trimita sms-uri. La aproape fiecare semafor suntem intampinati de batrani, oameni cu dizabilitati fizice sau copii care n-ar trebui sa aibe grija decat de copilaria lor. E trist cand vezi ca sunt oameni care stiu ce-i aia foame. E crunt cand auzi ca oamenii inca se imbolnavesc pe fondul alimentatiei precare.
    Simona, la dansul pinguinului am vazut ca ai reusit sa mobilizezi toata redactia si sunt convins ca ai reusi sa-i faci sa trimita si un sms la 877.

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal ca iese si madam geoana la inaintare, doar incepe campania sotului, nu? :-P

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei, conteaza a cui e initiativa... sunt atitia lupi cu blana de oaie!
    Ca daca fiecare in mare taina am hrani pe cel de linga noi, daca am cerceta sa vedem care vecin din bloc nu are ce manca , ce vata cu spirt sa-si puna in urechi daca raceste, ajutorul acesta s-ar face in mare taina si cu ajutorul Lui Dumnezeu.
    Decat sa cumparam toate otravurile din supermarchet (da, e chiar super ,super)ca sa le dam chipurile donatie la banca de alimente, mai bine am planta patrunjel in ghivece si l-am clefeti cu ravna, ca oricum banala Vitamina C a disparut din babricatie

    multe scuze daca am infuriat pe cineva, dintre dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere