marți, 11 mai 2010

Poza 5

Cineva mi-a trimis fotografia asta pe 26 februarie, la ora 11.04.
Am primit-o azi, 11 mai, la ora 00.20...:)
Mai bine mai tarziu, decat niciodata?

14 comentarii:

  1. Folosesti serviciul de e-mail de la Yahoo!? Asta ar fi o explicatie... Daca da, incearca GMail. Daca nu... incearca GMail.

    Daca folosesti GMail, si ai avut parte de asa o intarziere... sunt confuz. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. super poza.. sa nu mai zica cineva ca moldovencele nu sunt frumoase!? pentru cei care au o parere mai proasta despre moldovence.. stiti voi.. daca in restul tarii nu sunt asa multe frumuseti deveniti si voi invidiosi

    RăspundețiȘtergere
  3. iata de ce imi place cel mai mult Observator ...un fleac!

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat ca nu scrii mai des. intru cu placere pe blogul tau, ca o evadare din politicul sau barfele care ne invadeaza viata zi de zi.
    mi-ar placea sa te vad mai vesela si mai putin melancolica. asa mi-ar placea mie sa fie blogul tau. dar poate nu ar mai avea acelasi farmec.

    RăspundețiȘtergere
  5. ca sa fiu si la obiect - s-ar zice ca a meritat asteptarea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun... pana acum comentarii din partea barbatilor, iata vin si eu (o fata) sa iti zic: frumoasa fotografia,si... frumoasa esti TU. (iarta-ma fiindca am folosit persoana a II-a, singular)

    Te apreciez pt tot ceea ce faci. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu toata colectzia asta...foarte "ca lumea" esti in toate,o fata frumoasa dom'ne.Si la Tv esti la fel de frumoasa,doar, c-ar trebui sa te mai ingrasi putzin.Ce-oi minca frate ?! Cred ca nis'cai aer cu putzin nimic.Asa-i ?

    RăspundețiȘtergere
  8. alte colege pe la 33-34 ani se retrag "de pe sticla" simona cred ca va prinde 40 si ceva de ani ... constitutia fizica o ajuta... asa ca las-o asa cum e nu o pune sa se ingrase;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Fără cuvinte.

    ... foarte frumoasă, cum de altfel se ştie deja ... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. cum spunea cineva mai sus...moldovencele sunt FRUMOASE...dar nu numai atat...sunt si INTELIGENTE...keep up the good work :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Simona. Faina ipostaza asta in care te-a prins fotograful. Parca te-ai fi pregatit pentru o Milonga. Unghii rosii, buze rosii, fustita neagra, atmosfera eleganta. Iti sta bine. Eu nu am mai intrat demult pe blogul tau. Vad ca pe aici sunt toate sunt bune si frumoase. Ce ai mai facut? Vad ca ti-ai schimbat si postul de munca, acum prezinti Duminica. :) . Apropo, pune mai multe poze cu tine. Cred ca tuturor le-ar placea sa te mai vada si in alte ipostaze, nu numai in cea de prezentatoare. Te-am pupat. Si pana mai revin peste cateva luni pe blogul tau, iti doresc mult succes in cariera si vorba mea: "Sa Fii Cuminte!". Ciao.

    RăspundețiȘtergere
  12. super amuzant...calea de transmitere a fotografiei a fost neprecizata.Nu de alta, vreau sa stiu cum trimit pe viitor fotografii celor carora vreau sa le parvina cu multaaaa intarziere :-))
    Despre fotografie si protagonista...mirobolante!

    RăspundețiȘtergere
  13. Premisa unui screensaver intitulat "Lumini si Umbre"

    RăspundețiȘtergere