vineri, 21 mai 2010

Zilele astea...

...mananc numai in alb si rosu. Nu e nici moda, nici nimic. Uite... cirese, pepene rosu si capsuni. Fructe proaspete de sezon, romanesti. Mai putin pepenele, ca deh... nu s-a copt productia de Dabuleni.
Partea mai interesanta e cu laptele. Niciodata nu mi-a placut in mod special. Cand eram copil, se rugau ai mei de mine sa beau cate o cana... Acum, insa, m-a apucat o pasiune nebuna pentru lapte. Mult, cat mai mult, pe care-l beau ca pe apa.
Si gata meniul in alb si rosu!

In rest, e o perioada ciudata. Astept. Ceva. Orice. Vara, despre care am auzit ca vine cu autocarul lui Bob Dylan...

UPDATE! Fac o precizare, pentru ca am vazut o tampenie, pe site-ul unui tabloid... Asta NU este o dieta. Pur si simplu, am avut chef de toate lucrurile pe care le-am insirat mai sus.

9 comentarii:

  1. Sunt bune ..problema este sa nu le consumi in acelasi timp. Fructele sunt recomandate de medici. In tara in care sunt este absolut normal sa mananci o fructa dupa masa. Oricare ar fi ea : o para, un mar, o banana etc. Tin minte ca acum cativa ani doctorul imi recomanda ca dimineata pe stomacul gol sa mananc un mar. Spunea ca face minuni. Adevarul este ca nu imi aduc aminte mereu de acest sfat. Dar atunci cand sunt pe fuga , fiind in masina ,in drum spre munca, imi place sa mananc un mar; ca sa nu mai spun de mirosul pe care il lasa. Cand ma intorc spre casa tot drumul nu fac decat sa ma gandesc la acel mar. Incercati si voi..nu va costa nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. yummmmy...."capsunici":) as manca la orice ora din zi si cat mai multe,pepene,nu mai zic,...o bunatate,ciresele preferatele mele,iar laptele daca e rece intr-o zi torida e foarte bine venit!sa ai o zi frumoasa,numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. cirese...in perioada asta??
    de unde ?? :D

    si eu vreau...

    RăspundețiȘtergere
  4. nationalisme...Cred ca nici papa nu mai e asa religios.(ghici ce era de fapt)

    RăspundețiȘtergere
  5. @smalldot de la aprozar, de prin piete. 9 lei kilu de cirese.

    RăspundețiȘtergere
  6. da.. am vazut si eu acum.. prin Bv.. cu 12 lei kilu aduse de prin tari straine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Alb si rosu zici? Esti dinamovista, ca Ciutacu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu vara asta m-am decis sa folosesc produse cosmetice bio, dar nu oricare! Dupa ce am incercat aproape orice si am cheltuit bani inutil, ceea ce acum nu mai e cazul :), o prietena mi-a recomandat un fond de ten de la Nvey Eco, zis si facut! M-am dus la Plafar l-am luat si fiindca au promtie -50% n-am rezistat si mi-am luat si un rimel si un ruj si un blush. Sunt foarte incantata de ele! Fondul de ten nu strange fata, nu mai se fac cojite si acopera foarte bine iar rujul rezista foarte mult pe buze.

    RăspundețiȘtergere