vineri, 6 august 2010

Noua iubire: Venezia

In Lido, o statiune cocheta, foarte curata si foarte libera. Dupa zambetul asta larg, am incercat si Adriatica.
Venezia este fabuloasa!!! Mi-a placut pe soare, pe ploaie, noaptea, ziua, dimineata, pe nemancate, pe apa, pe uscat, de sus... Mi-a fost foarte bine, acolo... Cred ca se vede din poze:)



48 de comentarii:

  1. Ador oamenii fericiti... cand vad plutind fericirea ma transform in fluture si ma hranesc cu zambete... Daca a fost frumos ma bucur pentru tine... daca a fost prea putin, nu-i nimic, poti reveni... multumesc ca ai impartasit cu noi starea de vacanta! Sa-ti fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Ooh, yeah, baby! That's what I'm talking about: don't worry - be happy! "'appy as a 'ippo ..." - din filmul "50 Dates" / 2004 :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de naturali sunt oamenii...!

    RăspundețiȘtergere
  4. Data viitoare sa dai un semn cand mai vii pe aici. Stau la doar 60 de km de Lido di Jesolo. Sunt locuri superbe pe care treptat le-am descoperit. Ceea ce ai vizitat este o mica particica din frumusetile Italiei.
    Cat despre Venezia te pot asigura ca iarna nu e deloc frumos (doar daca vii pentru prima oara).
    La Caorle spre exemplu, statiune vecina cu Jesolo, exista un cartier in care daca ajungi ai impresia ca esti in Venezia. Am multi prieteni care se duc an de an acolo si nu au stiut. Apoi la vreo 80 de km exista un orasel Asolo (citta storica) care este absolut superb.
    Mi-ar face placere sa-ti fiu ghid cand mai vii.

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur pentru tine ca ai fost in vacanta deoarece tocmai spuneai ca ai ramas traumatizata de moartea madalinei manole!!!!!!!pa

    RăspundețiȘtergere
  6. o noua iubire si chiar la venetia!!!!super si foarte romantic offff de ar fi si barbati cu adevarat romantici ce frumos ar mai fi

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-ar fi sa ramai in starea asta de fericire tot timpul de acum incolo ca iti sta foarte bine nu vreau sa te mai vad suparata,ma bucur ca ai reusit sa iti faci vacanta acolo mai sunt si locuri minunate pe pamantul asta trebuie doar sa le cautam

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand calatoresti observi ca viata poarta pe aripile ei atat de multa imaginatie cum nu avem noi oamenii nici macar in visele noastre?

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte frumoase pozele!
    take care !

    RăspundețiȘtergere
  10. Esti foarte draguta, mereu vesela!
    Mi-ai amintit de calatoria mea din februarie la Carnavalul de la Venetia... de cocheta statiune unde am locuit la Lido di Jesolo si de Adriatica unde am facut poze http://photopeach.com/user/metaphor

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am somn si parca as vorbi cu simona

    RăspundețiȘtergere
  12. ...zambetul tau larg poate umple sufletul de bucurie si unui necunosct aflat la foarte mare distanta....

    RăspundețiȘtergere
  13. Arăți superb, Simo! Eu n-am ajuns încă la Venezia, dar îmi doresc foarte mult.Și trebuie, musai, să fie vară! Așa ca anul ăsta nu se mai pune problema. Poate îmi dai mai multe detalii când ne vedem, într-un weekend, în redacție. Mă gândesc serios la o vacanță acolo vara viitoare. Să păstrezi cât mai mult din starea de spirit pe care ai avut-o la Venezia!

    RăspundețiȘtergere
  14. hey...ma bucur ca te-am gasit pe internet:)sa stii ca te admir pentru ceea ce faci si pentru ca esti o femeie independenta.tot timpul ma bucur cand vad ca prezinti jurnalul...si ador cand o mai dai in bara cu cititul prompterului..ma faci sa zambesc:D iti doresc mult noroc in toate planurile si sa stii ca esti printre cele mai bune jurnaliste si ca ai fani infocati:D:D.te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vbit cu un procuror criminalist si am ajuns la concluzia ca ,crimele savarsite de CIA sunt tolerate in ROMANIA cu acordul presei.DETALII IPOTEZE MADALINA MANOLE,am nevoie de marturiileMIRABELA DAUER,daca a auzit o voca sa o intrebe pe Madalina dca o supara cva:sotul ei:dca i s-a spus ca nu au mai avut ce face,CIA a provocat furia cu arme psihotronice si limbaj impotriva MAdalinei:OPERATIUNI MILITARE CU VICTIME UMANE

    RăspundețiȘtergere
  16. esti o scumpa...iti doresc numai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Am fost si eu acum doua luni la Venetia,o ador! nu-mi venea sa ma intorc acasa,am pus poze pe blogul meu,pacat ca intr-o zi nu reusesti sa le vezi pe toate,sa te plimbi cu feribotul ,cu gondola,sa vezi orasul...sa gusti minunata lor inghetata sa admiri mastile superbe,ufff!!! sau stradutele acelea inguste unde puteai sa atingi pereti cladirilor daca intindeai manile.
    Am facut si eu plaja la Marina Romea si la Rimini...imi place Marea Adriatica,e curata!

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona, felicitari pt. Acces Direct. De-abea astept sa te vad. Meriti cu prisosinta o asa emisiune, de mult timp. Iti urez succes! Venetia e un oras de vis. Ma bucur ca ai fost acolo. E un loc deosebit. Se vede si din poze de altfel.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari pentru noul job! Sper sa reusesti sa schimbi formatul emisiunii, si sa o transformi intr-o emisiune de calitate. Renunta la manelismele, tiganiile si jurnalismul de proasta calitate, care caracterizau emisiunea.
    Daca formatul va ramane acelasi, iti va strica imaginea.Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Esti o tipa superba!Cred ca am spus totul.
    Ce mai face Ioana Raduca,a plecat de la antene?
    Mi-e dor de ea!

    RăspundețiȘtergere
  21. minunate pozele...:)
    cu siguranta tre sa ajung sh yo acolo ...one day i hope i will 8->

    RăspundețiȘtergere
  22. Am trecut si eu prin Venezia si este superba. Sa tot stai in orasul acela. Dar totusi, nimic nu se compara cu Viena. Venezia poate fi si atat de trista uneori...

    http://www.youtube.com/watch?v=_DU6rA2oZkE

    RăspundețiȘtergere
  23. Simona, mi-as dori si eu sa vizitez aceste locuri superbe.Esti extrem de frumoasa si prezenta ta ne binedispune.Pupici din Suceava!

    RăspundețiȘtergere
  24. Multa bafta la "Acces Direct". Ma voi uita pentru ca prezinti tu si imi esti draga, de cand ai plecat din Iasi, singurica si plina de sperante, la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  25. da...superba locatie...super poze...super fata...dar cine a facut pozele???:D:D:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma bucur pentru tine. sincer, chipului tau ii sta bine numai zambind. Eu te admir f mult si sper sa ai noroc in toate. Mai ales in acest nou inceput la Acces Direct. Esti atat de frumoasa si de sincera si de potrivita acolo pe ecran incat uneori esti ireala si pari un inger blond. vb serios sa stii. te poop

    RăspundețiȘtergere
  27. Super fotografiile cu tine in prim plan.

    RăspundețiȘtergere
  28. Esti o persoana foarte simpatica si plina de viata. Imi place foarte mult stilul tau, dar sincer nu imi place ce faci la Acces Direct. Acolo esti prea morocanoasa. Tu esti o femeie zamitoare.

    RăspundețiȘtergere
  29. Poate in urmatoarea ta vacanta vei ajunge si la Nice in Franta.
    A, si PS: are dreptate Adriana, parca esti un inger blond. Salutari din Nice

    RăspundețiȘtergere
  30. Am fost si eu in vacanta in Venezia, vara asta. Din pacate, am prins foarte aglomerat. In ciuda acestui aspect, mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  31. si mie imi place mult Venezia, am fost anul trecut in august.E drept ca febletea mea e Roma si ma atrage mult Firenze dar ma bucur mult ca ti-a placut Venezia.Italia e o minunatie.Sa ai succes cu noua emisiune, sa fii o prezenta eleganta, rafinata, cu bun simt,cu personalitate, asa cum te stim.

    RăspundețiȘtergere
  32. am inceput sa scriu despre locul pe care l--am vizitat eu vara asta ,iti recomadn acest oras poate e o noua destinatie pt tine

    http://ryfnews.blogspot.com/2010/09/singapore-pentru-mine.html

    RăspundețiȘtergere
  33. Primesti o critica de la un cetatean? Mi se pare ca nu iti sade bine deloc, dar deloc la Acces Direct, te face mica, virgula, consumabila,ieftina. Iarta-ma, e doar o parere, proprie si personala. Multzam.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna Simona
    Sunt o fana a ta, imi place f mult stilul tau, cum te imbraci, cum vorbesti, cum zambesti.
    Am si eu o intrebare daca nu te deranjez, de unde iti cumperi tinutele vestimentare? Imi doresc si eu....
    mercic mult, te pup.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  35. Parca ai dat din nou elan televiziunii Antena 1.
    Imi place la tine ca pe cat esti de frumoasa pe atat esti de modesta. E o calitate care putine femei o mai au in ziua de azi. Ca si vedeta....iar imi placi. Nu le dai subiecte celor cu aparatul foto la gat :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna:).Ma bucur ca intr-un final am reusit sa iti gasesc blogul.Dupa parerea mea esti una dintre persoanele publice care isi face treaba asa cum trebuie si pentru asta te apreciez foarte mult.Multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  37. :)) Nu vreau sa fiu rautacios,dar am vazut ca la tot ceea ce scrii tu,sunt oameni care posteaza doar ptr ca...nu stiu,ptr ca este gratis :)) este banal ca la o descriere ca a ta despre Venezia sa primesti comm de genul "Cât de frumos este cerul..." sau "Cat de naturali sunt oamenii...! ".
    Sunt de acord cu tine referitor la frumusetea Veneziei si pe nemincate,si noaptea,si ziua..etc,doar ca nu ai fost vara cind apa din canale scade si miroase ingrozitor.Apropo Venezia nu are sisteme de canalizare,devarsa totul in acele canale care sunt deosebite si naturale ca cerul si oamenii de mai sus.Sper ca nu am fost rautacios. :P

    RăspundețiȘtergere
  38. Apropo tu de ce nu raspunzi niciodata comentariilor pe care le primesti?

    RăspundețiȘtergere
  39. daca am fost rautacios in comentariul de mai sus si ai vrea sa imi zici ceva,te cred si nu te condamn dar cum se zice in italiana (cred ca ai auzit asta pe la Venezia :)) ) "Quando ci vuole-ci vuole" adica,cind trebuie-trebuie!! poti sa imi scrii pe mess..miki_mb84 Astept un semn si imi cer scuze daca am sarit calul !

    RăspundețiȘtergere
  40. hehe..zambete ce trec in viteza pe unde alte dati iubiri pasagere isi rupeau papucii de fier trecand puntea suspinelor in drumul lor spre intemnitare.ma intreb cum s-a simtit casanova daca nu ca o cioara intr-o colivie de aur. hajnal

    RăspundețiȘtergere