luni, 27 septembrie 2010

În căutarea asistentului perfect...

Mirajul "sticlei" este foarte mare... Marţi seară, la Antena 1, de la 20.30, veţi vedea ce anume sunt dispuşi să facă nişte băieţi, DOAR ca să apară la tv. Să fie asistenţi, mai exact. Uitaţi-vă, e interesant... dar şi foarte, foarte amuzant.


18 comentarii:

  1. E cu limita de varsta? :))) Sunt interesat! :)
    Iti sta bine in emisiunea asta, Simona! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Simona,

    Ma numesc Gabriela Matachescu si doresc sa aduc in fata sufletului tau povestea Adelinei, o tinara de 25 de ani care are nevoie ajutorul nostru....

    Doar 9.000 EUR o mai despart de o viata normala asa cum multora dintre noi ne-a fost dat sa o traim si ni se pare normal sa fie asa....fara suferinta, alaturi de propria familie, copii, cu vise si sperante implinite.

    Povestea ei o gasesti spusa chiar de ea pe blogul personal : http://adelinaavramescu.wordpress.com/

    Tuturor ne-a fost intinsa o mina de ajutor intr-un moment sau altul... cu totii ne-am dorit cu disperare ca CINEVA sa ne ajute atunci cind viata si destinul ne-au incercat.

    Si in cazul Adelinei au fost multi cei care au raspuns cererii ei de ajutor, fie prin donatii fie prin postarea anuntului umanitar pe blogul personal.
    Tuturor, Adelina le multumeste si le poarta o mare recunostinta.

    Eu am fost unul dintre cei care m-am oprit un pic din tumultul cotidian si i-am ascultat strigatul... dar ce folos daca cu toate acele donatii strinse pina acum ea sta in continuare acasa si sufera....asa ca vreau sa o ajut sa ajunga totusi la Viena unde se pare ca exista sanse sa-si ia viata inapoi!

    De mare ajutor ar fi postarea anuntului ei umanitar pe blogul tau pentru a fi accesat de cit mai multa lume, in felul acesta crescind sansele pentru o recuperare cit mai rapida.

    Iti multumesc !

    Cu respect pentru generozitatea ta,

    Gabriela Matachescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Simona.Sunt Simona.Din Iasi :) Am descoperit blogul tau acum vreo doua zile si l-am citit din scoarta in scoarta in fiecare pauza de la servici (sau cand nu ma vedea nimeni). Scrii frumos.Cald si sincer. Te admir pentru asta si pentru ce ai reusit sa faci in viata pana acum.Mult succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar am vazut acum cateva ore emisiunea asta, cred ca era reluara.. ;=))))


    frumos blog, chiar nush cum de am dat de tine, dar tot asa din blog in blog :D

    bafta gagica, ca areti mijto :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar acum ma uit la aceasta emisiune. Pana acum aveam toata admiratia pentru tine. Din acest moment cred ca ai intrat din pacate, in lumea celor care simt placere in momentul in care isi bat joc de altcineva... imi pare rau si sper din tot sufletul ca in timp sa se intoarca roata... poate pare amuzant sa va bateti joc de unii mai slab dotati d.p.d.v. intelectual... Imi doresc sa te vad intr-o situatie asemanatoare... Sa te tavalesti pe jos... poate de ras... poate de durere... O zi buna... doar una...

    RăspundețiȘtergere
  6. mai ales daca amintirile sau aducerile-aminte le prelungesc viata sau le insufla dorinta de mai trai.

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte tare.te admiram inca de la stiri ,dar pe zi ce trece imi esti mai simpatica.ai tu ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imona si nu am scris gresit, of mama ce de S-uri, am ras cum nu am mai ras de mult

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta a fost cea mai tare faza pe care am vazut-o eu in viata mea :))=))

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte amuzant:)) dar ce nu fac fetele ca sa fie asistente tv...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cam v-ati batut joc de ei.. Da Simona, cam asta fac oamenii in Romania ca sa aiba un job, si poate nu toti sunt nepregatiti sau cu un nivel intelectual mai scazut asa cum spune cineva aici, poate printre ei erau si absolventi de facultate care pur si simplu erau disperati sa aiba un job, nu neaparat sa fie asistentul Simonei sau asistent TV. Si mie nu mi se pare amuzant deloc! Schimband subiectul, felicitari pentru emisiune! Alina, Iasi

    RăspundețiȘtergere
  12. Este cea mai trista emisiune pe care am putut s-o vad vreodata. Mizeria umana este aratata in ce are ea mai abject. Cum poti sa ramai cu zambetul pe buze cand personajele invitate de tine incep sa-si verse dejectiile? Nu ti-e greata? Intreb din curiozitate. Sau asta inseamna sa fi profi? Mintea iti sta in loc de atatea ineptii. Nu m-am putut uita mai mult de 10 minute la rahatul asta de emisiune. Cred sincer ca tampitii care iti ridica ratingul devin si mai tampiti. Ar trebui sa reflectezi mai mult cred la asta...Oricum, e foarte trist.

    RăspundețiȘtergere
  13. :))) Oare de ce toata lumea isi doreste sa para la Tv ?? Multi dintre ei nici macar nu stiu ce sacrifici implica asta. adica,sa apari doar de dragul de a te face de ris nu mi se pare nici o afacere.:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Esti cam fara haz, Simona, la Acces direct si cam o mica scorpie. Omul ala Chereches ti-a trimis un buchet de flori, iar tu ai reactionat de parca ti-ar fi dat in cap.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place foarte mult atitudinea ta.
    Te apreciez !

    RăspundețiȘtergere
  16. o sa fac o campanie in care o sa le cer tuturor fanilor tai sa se "revolte" pentru ca nu ne raspunzi la comentarii. la toate sectiunile din jurnalul tau.
    oameni buni,va uniti alaturi de mine sa sustinem ideea ca Simona trebuie sa ne raspunda la commenatrii?

    RăspundețiȘtergere
  17. nu e de tine mai simona emisiunea asta de vagabonzi ! ce dumnezeu!toti ne dam seama de lucrul asta !si-au gasit si pe cine sa puna fata in fata cu toti derbedeii cum ar fi ogica sau perversu de la targu ocna !cred ca si tu iti dai seama de asta !ai facut o greseala mare ca ai acceptat postul asta! deja ai intrat in gura tabloidelor; deja, treptat, incepi sa-ti faci si niste dusmani!pacat de tine......iti plang de mila!....stiu ca nu te intereseaza parerea mea dar un lucru este cert si stiu ca esti de acord cu mine! cine se pricepe la actorie cat de cat poate observa usor ca esti falsa cu majoritatea invitatilor care....trebuie sa recunoastem ca sunt din lumea a treia !

    RăspundețiȘtergere