joi, 9 septembrie 2010

Toamna mea

N-am mai scris de mult... Sunt încă în acomodare cu noul program, asa ca nu prea imi dozez foarte bine puţinul timp liber.
Azi dimineaţă, în drum spre redacţie, mi-am dat seama că deja e toamnă. Îmi place mult vremea asta, când nu e nici cald, nici frig. Mi-e dor de munte, acum când pamântul miroase a umed, iar frunzele nu vor fi căzut de tot...

Cam atât, deocamdată. O să scriu despre primele impresii, în noul meu rol. Important e că mi-e bine! :)

27 de comentarii:

  1. ma bucur pentru tine. Imi placi foarte mult la noua emisiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona sa stii ca te prinde bine noul rol si tot udata si emisiunea o devenit mai interesanta cu venirea ta. Esti o persoana ce merita tot respectul pentru ceea ce faci si pentru ca esti un om de caracter cu o conduita morala apreciabila. Sper ca o sa iti fie bine in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit! Pretendentul te asteapta.... tocmai a suferit o dezamagire! Te-ai mai gandit???

    http://jumatati.blogspot.com/2010/09/intentii-serioase.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai grija sa nu te banalizezi,sa devii plicticoasa.Aici trebuie sa fi mereu treaza,inventiva,inspirata...,altfel,...te "tuflesti" singura.Ei,aici in noul tau loc de munca poti da lovitura,sa iti faci o emisiune traznet.Ionescu devenise plicticos,repetitiv.Iti sugerez sa faci o emisiune originala,dar sa te mai inspiri si din cele occidentale,sa fie o "mixtura" parfumata de "de toate",cu invitati frumosi,destepti,chiar si straini,de ce nu.As dori sa-i vad la tine pe Luis Miguel,pe Sade,as dori sa vad muzica, NU Jazz,JazzHouse,SoulfulHouse,DeepHouse,actori frumosi ,prezente agreabile,ci nu scandalurile penibile ale lui Madalin Ionescu cu rascoliri indiscrete.Inspira-te din emisiunile Oprah-ei,ca sa ai rating.Esti frumoasa si tinara si ai multa,multa treaba.Sa ai invitati exotici,excentrici,inteligenti,frumosi,spectaculari,interesanti,iar tu,tu,tu sa te schimbi,sa fii si mai severa cu tine,mai pretentioasa,sa iesi din tipicul emisiunilor romanesti,care ,cam toate-s la fel:aceiasi invitati,aceleasi discutii,fara sare si piper.Simonaaaaaa....etc,etc,etc.Cu drag,Marius.Profita de aceasta oportunitate,altfel,cine stie ,la anul gaseste Voiculescu o tupeista(asa sa fii tu !),care, "calca totul in picioare".

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a parut rau ca ai plecat de la stiri. Credeam ca ai sa fii la ambele emisiuni(Acces Direct si Observator). Oricum mult succes, te urmaresc cu placere, Maruta a pierdut cu Happy Hour, dupa cum arata si sondajele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare!Imi plac si fotografiile din vacanta,bravo ai petrecut frumos! iti recomand: http://jasminscent.blogspot.com/2010/09/arinis-gura-humorului.html

    RăspundețiȘtergere
  7. emisiunea arata proaspata cu tine in rolul principal..si sper sa ramana la fel de interesanta,asa cum este acum.
    felicitari si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Simona, ma bucur ca iti faci timp din cand in cand sa mai scri si astfel sa comunici cu fanii. Te admir foarte mult si imi place cum te prinde mutarea asta pe care ai facut-o de la Observator la Acces Direct. Mult succes in tot ce faci, Domnul sa te ajute! te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. E ciudat sa te vad la Acces Direct...de obicei acea emisiune e asociata cu Madalin.Sincer nu credeam ca am sa te vad vreodata in postura de moderator la o emisiune care se ocupa de monden...nu pari genu acesta.Parca as fi dorit sa te vad la alt gen de emisiune...insa imi esti simpatica si te urmaresc si la AD:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate a venit toamna in Bucuresti dar sus la munte cred ca e zapada. Mi s-a facut pofta de un drum la cruce la Caraiman sa pot simtii aerul curat libertatea si linistea de pe poteci

    RăspundețiȘtergere
  11. Te prinde bine noua emisiune.Cine te indrageste se uita si la AD. Oricum esti tare simpatica cu felul tau de a pune intrebari :directa dar fara sa 'sari' limita.Mie-mi place. Te urmaresc cu placere si am fost placut surprins sa te vad cantand alaturi de Dj Project.Ai voce frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Feliciari ! imi place cum te prezinti la emisiune!si ai un punct in plus fata de Maruta !ai tratat cu mai multa decenta subiectul cu Madalina,chiar daca ,voi trebuie sa faceti rating.
    http://bibi-boo.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. Pacat ca incepi sa atingi subiectul MM si nu ar trebui...m-ai dezamagit...sa zicem ca asta ti-e meseria acum la Acces direct...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ok...bun asa...e rost de feedback: ai inceput cu dreptul.
    Cine-ar fi banuit ca de peste mari si tari Antena ne trezeste interesul cu emisiunea dinaintea Observatorului...La inceput pe IPTV nici macar nu exista titlul emisiunii "Acces Direct", ci era altceva; noroc ca stiam ora la care incepea si am mers la ghici, dand pe fast forward.
    Dintre cunoscutii mei, au inceput sa te "vizioneze" inca 5 persoane de nationalitate romana, domiciliati in 3 locuri diferite.
    Da..te-am barfit :) te-am comparat cu alti moderatori si ai iesit MAI BINE din cel putin urmatoarele motive:

    - coerenta, degajata, politicoasa, atitudine si postura potrivita, vesminte de bun gust, de calitate, fara insa a deturna atentia privitorului de la dialogul moderat.
    - lasi interlocutorul sa-si termine gandurile, asa incat ajunge sa isi adune si sa-si exprime ideile (comparativ cu altii care il dau peste cap, il ataca batand apropouri la secvente picante din viata personala si facandu-l astfel sa bata in retragere sau sa nu mai aiba curajul afirmatiilor facute). FOARTE IMPORTANT! Deci esti un "arbitru" corect
    - iei imediat atitudine cand se fac afirmatii "grele" care pot aduce lezari fie indirect emisiunii tale sau direct persoanelor in cauza
    - promovezi FRUMOSUL, INEDITUL, lucruri pe care nu le-am fi banuit cu privire la anumite caractere pe care le faci sa se deschida si faci asa incat ascultatorii sa se trezeasca in fata unor "romane" foarte interesante, in fata unor experiente de viata pe care nici nu ni le-am fi imaginat
    - zambetul - dezarmant, invitand la deschidere
    - o oarecare stangacie initiala a fost pe parcurs eliminata; ti-ai mai "intrat in rol" iar stangacia se manifesta doar in timpul intermezzo-urilor, cand cate o camera mai insistenta decidea sa-ti faca un prim-plan :) (m-am amuzat...)
    - inca din prima emisiune rating-uri in crestere; e mare lucru sa "rupi" din audienta altor emisiuni deja consacrate: FELICITARI SINCERE!
    - ca unul care a inceput relativ recent sa-ti exploreze parte din gandurile exprimate pe blog sau pe link-ul alternativ...am inceput sa vad cum iti alegi invitatii si subiectele: conform cu atentia ta la detaliu, cu modul tau de perceptie a realitatii sau de retraire a amintirilor. Se observa o anumita capacitate de sinteza care te ajuta sa reliefezi anumite linii din povestea fiecarui invitat, astfel incat ceea ce ramane sa poata fi tinut minte.
    Scuze daca in cele de mai sus s-a observat o alterare a sintaxei dar te asigur ca exista o explicatie pertinenta :)
    Pana una alta, evident este ca iti este bine - o stare de bine ce se revarsa implicit si asupra celor de dincolo de ecran. Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai sunt in target :) Dar te citesc cu drag...Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  16. bafta multa>:D< si felicitari!sa ai o toamna minunata!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  17. Intr-adevar e toamna si e o toamna minunata, atata timp cat mai iasa soarele sa ne mangaie fetele. Simona mult noroc in continuare, esti frumoasa, esti inteligenta si stii cum sa atragi publicul prin simplitatea dar mai ales prin naturaletea ta. Te urmaresc (la televizor):)) zi de zi. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu sunt nici pe departe genul ce urmareste tipul acesta de emisiuni de dupa-amiaza, insa la noul Acces Direct m-am uitat manat de curiozitate pentru a vedea ce stil ii vei imprima, avand in vedere ca imi place blogul tau si in general ce mai scrii, aici sau in alte locuri.

    Si intr-adevar, "am putut sa ma uit", chiar in repetate randuri, ceea ce inseamna foarte mult pentru cineva ce n-a fost niciodata indragostit de televizor. Felicitari! In vremurile acestea este ceva cu totul remarcabil sa poti face o emisiune de divertisment ce nu este nici scabroasa, nici lesinata, ca sa nu mai spun ca totul este in direct. Ca sa zic asa, mi-a confirmat parerea buna pe care o aveam deja despre tine. :)

    Inteleg ca si audientele sunt bune, o lovitura pentru cei ce sustineau ca nu se poate face rating altfel decat cu inmormantari, bianci, elodii, etc, etc.

    Bafta in continuare, faci lucruri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  19. Lovely day for a lovely person;) Scorpioanele gandesc la fel in cele mai multe randur...pentru fiecare ipostaza din viata noastra jucam un rol, dar nu avem destul timp sa ne dam seama cine suntem...

    RăspundețiȘtergere
  20. da foarte dragut spus toamana ta.dar cumva e toamna si in sufletul tau sau anotimpul asta te face sa devi mai melancolica?

    RăspundețiȘtergere
  21. imi place emisiunea ta .....bafta in continuare in tot ce faci...ca faci bine :*

    RăspundețiȘtergere
  22. pe 9 septembrie ti-ai dat seama ca e toamna simona?sa-mi aduc aminte sa-ti urez un an nou fericit la anul pe 9 ianuarie!

    RăspundețiȘtergere
  23. Băi frate, de când n-am mai scris pe aici m-au uitat toţi.

    Băi şi ce amorţeală !

    Pe timpuri erau nişte meciuri crunte pe acest blog.

    Mă rog, ... să vedem ce-o mai fi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Sugestie: Nico & Vlad Mirita - figuri foarte interesante :) (asculta melodia Love Mail / Nico)

    RăspundețiȘtergere
  25. sincer nu ma pasioneaza deloc Acces Direct...credeam k...era mai bine cand te stiam la stiri...:(
    ps:poate te razgandesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  26. esti o dulcik... banuiesc ca la fel o sa fii in orice emisiune prezenta sau viitoare...

    RăspundețiȘtergere
  27. Apropos de "Toamna mea", ma gandeam la "Toamna" lui Tudor Gheorghe si fiindca m-am trezit putintel tarziu ...de la mine pentru tine:

    http://www.youtube.com/watch?v=h6gy4w9sIZI

    RăspundețiȘtergere