miercuri, 22 decembrie 2010

După 24 de ani



Se întâmpla în 1987, într-o vară, la mare. Era pe scenă, ma uitam fascinată la ea şi m-am apropiat. Cânta cea mai în vogă melodie din perioada aia şi... mi-a dat microfonul. Cred ca tremuram de emoţie, dar am cântat! Au trecut 24 de ani, de la acel moment. Pe Mirabela am mai avut-o invitată la emisiune, dar niciodată n-am cântat împreună cu ea. Până acum, când am refăcut duetul, după aproape trei decenii... În ediţia Acces Direct din Ajun, pe 24 decembrie, o să vedeţi acest moment. Am retrăit câteva clipe din copilăria mea. Iar de cântat, am cântat live, ca şi atunci, la mare!

11 comentarii:

  1. Duetul este pentru tine acum un pas nostalgic in trecut si o oxigenare binevenita a sufletului pentru viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. de data aceasta emotiile au avut aceeasi intensitate? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intreb daca melodia in voga a Mirabelei in 1987 nu a fost "Te-astept sa vii". Incontestabil Mirabela face parte din cultura noastra. Simona felicitari pentru ca aduci din nou in lumina acesti oameni de valoare de care de obiciei ne aducem aminte cand este prea tarziu. Cand ascult "Te-astept sa vii" retraiesc si eu momente din copilaria mea saraca din punct de vedere material dar atat de minunata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna emisiune, ca de obicei!
    Craciun fericit si un an nou plin de impliniri!
    Marius N

    RăspundețiȘtergere
  5. Va doresc sa petreceti sarbatoriile de iarna alaturi de cei dragi. Nu uitati sa pastrati si sa duceti mai departe traditiile noastre minunate ce fac parte din identitatea noastra. "Daca nu as fi fost roman as fi fugit in Romania". Va urez tuturor Craciun Fericit si La Multi Ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce sa-ti spun Simona.Am ascultat duetul si pot spune ca faci rau ca nu mai cochetezi cu muzica. Nu ma pot pronunta ca ai talent ca nu sunt in masura dar cu siguranta suna bine vocea ta si cred ca ai putea sa o valorifici. Sarbatori fericite. Allan

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact acelaşi lucru mi s+a întâmplat şi mie cu idolul meu......scorpionii aştia sunt norocoşi domneeeee

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sarbatori fericite!
    http://www.youtube.com/watch?v=BI7wis-HmfI

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Simona!

    Numele meu este Andreea Mihaela Stancu, am 18 ani, sunt din Rosiori de Vede, jud. Teleorman si as dori sa apar la emisiunea Access Direct - sectiunea "Access la Succes".

    http://www.facebook.com/AndreeaMihaelaStancu

    http://www.youtube.com/user/nicustancu2005

    RăspundețiȘtergere