sâmbătă, 18 iulie 2009

As vrea sa vad...

...New York-ul
sudul frantei(si daca ma mai uit mult la le tour, ma decid sa emigrez acolo)
kenya
venetia
sankt petersburg, cu ochii de acum
amsterdam
barcelona
lisabona
parisul, pentru a nu stiu cata oara. niciodata nu e suficient...
si roma, din nou.
alpii francezi, pentru ca sunt cei mai frumosi(dar sa fie vreme buna, de data asta)

cate locuri, pentru atat de putine vacante! mi-ar fi placut sa fiu calator. sa n-am casa, dar sa ma simt acasa in sute de orase din lumea asta.

o luna si jumatate pana la vacanta, intr-o destinatie pe care n-am trecut-o pe lista. cu mare sarata si calda si oameni frumosi...

6 comentarii:

  1. Barcelona ... E imposibil sa pleci obosit(a) din acest oras :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sudul frantei: grasse, mormantul lui titulescu si biserica sf. rita (cu splendida-i poveste de supravietuire)de la cannes, antibes cu vilele-i exorbitant de scumpe si cu joie de vivre a lui picasso, boulverard d'anglais incununat cu negeresco si muzeul matisse de la nisa...
    venetia: orasul unde leii zboara si porumbeii merg pe jos..
    amsterdam: the true capital of internationality (din cate am vazut eu pana acum)
    barcelona: parc guel, mont juic, picasso, dali, sagrada, nou camp...
    paris: cea mai romantica cina din viata mea
    roma: fontana di trevi la 1 noaptea. piazza di spagna cu 2 batranei tinandu-se de mana intr-o plimbare/dans al dragostei eterne.
    les alpes: sans mots...

    sper ca nu am deranjat. voiam doar sa adaug ca scrii incantator de frumos si ca ai mai castigat un cititor. ca privitor ma castigasesi de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in barcelona in vara aceasta
    e super orasul
    merita vazut:D

    RăspundețiȘtergere
  4. venezia e superba am fost de cel putzin 10 ori ,e incredibil de intim ,strazi d un metru jumate prin care te potzi pierde, mii si mii de turisti din orice colt al lumii cu mare pondere mai ales cei asiatici si mai precis Japonia ca au mai multe posibilitati. sunt multe de vizitat ,in venezia am descoperit in o biserica niste sculpturi din marmura de care nu am gasit nici o referinta pe niciunde despreece ar vrea sa insemne ,practic sunt niste africani de vreo 5 metri cu niste detalii ametitoare (expresie ,forma corporala) ce sustin practic ca niste coloane toata greutatea bisericii pe spatele lor ,e impresionant!plus ca atunci cand intrii in San Marco e demential ,Basilica,Turnul ,piata in sine ,docurile si mergand in jos spre apa dai de puntea suspinelor ,tre sa intri neaparat in Palatul Dogilor si in inchisoare si dupa la cateva nivele mai sus ceea ce ar fi fost o sala de judecata sau un tribunal in ziua de azi.Iti recomand Verona de asemenea daca ai timp si chef vreodata ,e superb ,ai casa Juliettei acolo:))

    RăspundețiȘtergere
  5. america de sud, rio, patagonia, bolivia... ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu uiti sa privesti ca pentru prima si ultima oara, oricum ar fi.. oamenii fac locul, nu invers

    RăspundețiȘtergere