joi, 22 octombrie 2009

Boc, pasajul si balta

Ora 16. Zona pasajului Baneasa e blocata. Pe ambele sensuri ale Drumului National 1, circulatia e gatuita... Pe langa lucrarile care nu se mai termina, s-a spart o teava, chiar in intersectie. masinile "inoata", iar autoritatile par(sunt) neputincioase.
Apare Boc. Premierul demis + interimar. Care Boc o tine pe-a lui: Pasajul va fi gata la 1 decembrie!(!!!!!) Asta in conditiile in care constructorul a spus ca e imposibil sa respecte deadline-ul... Bun! Stii de ce Boc vrea pasajul gata la 1 decembrie? Ca sa treaca el cu masina pe acolo, victorios, de 1 decembrie...
Cat despre ce se intampla chiar acum in Baneasa, pe Boc nu l-a interesat deloc! Ce conteaza ca sute de romani, platitori de taxe, sunt blocati in trafic, in nordul capitalei?!
Chiar asa, ce conteaza cand tu ai autoturism cu girofar si nu stai niciodata la semafor si nici in coloana?...

11 comentarii:

 1. mai degraba masinile plutesc. inotul implica totusi viteza :)

  RăspundețiȘtergere
 2. pai si pana la urma ce sa faca si boc? sa vina sa puna mana pe lopeti? oricum nu mai conteaza ce o sa faca pe 1 decembrie, ca va fi doar "presedintele pd-l" sau "fostul premier"... :-)
  sa-l vad io pe oprescu pe unde o sa scoata camasa.... :-P

  RăspundețiȘtergere
 3. O fi mai bine ca nu stau in Bucuresti ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Si-o fi bagat coada vreun motan in tzeava.. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Boc cum a trecut prin baltoaca? Are colac, stie sa inoate sau l-au luat SPP-istii in brate sa nu se inece?

  RăspundețiȘtergere
 6. Domnule ,,Cetateanu' Turmentat" mai degraca l au luat SPP-istii in brate...ca si cu colac si fara tot aia era...si la cat de slabutz este domnul boc-poc nu cred ca rezista saracul colac...:-p =)

  RăspundețiȘtergere
 7. Am avut "placerea" sa trec prin zona cu pricina. Din fericire pt mine eram pe sensul opus celui inundat. Asa ca am fost nevoit sa suport doar traficul de la intrarea in Bucuresti.

  RăspundețiȘtergere
 8. E si mic. e si fost:)
  da' putea fi prins, legat de teava sparta si se rezolva problema!

  RăspundețiȘtergere
 9. @nuclearrr

  Un fel de dop la sticla de uischi? :))

  RăspundețiȘtergere