marți, 2 martie 2010

O zi

Intre 10 zile consecutive, in redactie, si o zi libera, am deschis larg fereastra si-am vazut c-a venit primarava. Doar ca n-a sosit ieri, cand puteam si eu sa ies la aer curat, fara stresul jobului, ci azi, cand iar mi-am petrecut frumusete de dupa-amiaza la munca...

14 comentarii:

 1. Sa cante pasarele
  Si-n crang privighetori
  Si cucul sa ne ingane
  Vois de mii de ori...

  Acel tras cu ochiul este ceva fermecator...iti doresc o seara minunata...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu te atrage freelancing-ul, nu-l poti practica...? "Munca" asta de-ti orbeste zilele, chit ca satisfacatoare pe moment (poate), te deprima iremediabil, cand tragi linie, intr-o zi mai lejera, dupa luni de agitatie si stres, si-ti dai seama ca tineretea, viata, trece pe langa tine, si in tine ramane doar dorinta de a o trai.

  Munca ne amaraste, ne consuma (chiar si munca "pe gustul nostru" - dupa ore si ore si sefi si colegi...) si trebuie "fentata" (evident, nu in sensul de chiul, ci in sensul de condens / eficienta), pentru a TRAI cat mai mult (chit ca asta inseamna statul pe o banca intr-un parc, cu o carte in fata).

  Think about it. Really!

  RăspundețiȘtergere
 3. ??????????????????????????????????????????????????in general am promis ca o sa scriu un comment care sa nu aiba legatura cu alte lucruri,dar primavara a venit ieri.dca scriu metaforic nu ma intelege nimeni,dca scriu mot-a-mot nu aude nimeni,sa protejezi ctc-cia e blasfemie macar pt cei de la france telecom.chiar dca nu citesti comenturile

  RăspundețiȘtergere
 4. Dacă şi la tine se poate vorbi de stres...

  RăspundețiȘtergere
 5. @catalin, adica din afara totul pare atat de usor, incat n-ar trebui sa ma plang? te inseli

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu pare uşor, însă nu arăţi ca un om încărcat psihic dpv negativ...că dacă aş vedea aşa ceva...aş schimba canalul:)

  RăspundețiȘtergere
 7. @catalin, in ziua in care se va vedea, ma las de asta!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca aveti un program mult prea incarcat, pentru prima oara de cand ma uit la stirile prezentate de dumneavoastra, duminica mi-ati parut obosita, poate ma insel, dar asa s-a citit pe fata dumneavoastra. Nu uitati ca trebuie sa ne si odihnim, altfel munca poate deveni un inamic foarte puternic impotriva organismumlui. In rest foarte tare noua emisiune :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Esti o persoana activa si activitatea iti da forta si satisfactie! Pui suflet in tot ceea ce faci si te doare atunci cand lucrurile nu ies cum vrei tu...
  Cred, de fapt sunt sigur ca pasivitarea te-ar imbolnavi!
  Iti impartasesc din experienta mea... satisfactia e temporara la locul de munca! De multe ori oamenii isi gasesc refugiu in munca, pentru a uita... dar, adevarata satisfactie este in alta parte !
  Nu sunt verdicte, e doar o parere personala.

  alex.stefan

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 12. the big boys rules;intre compatimire si compasiune ce ai alege?nu-mi place compatimirea sub nici o forma;oameni care se aduna cand e prea tarziu,cateodata o posibilitate furata da nastere la remuscari;melancolic cu sange rece n-am vazut pana acum. Mai nou natura ti-a oferit a doua sansa probabil,VINE IARNA IAR ASA CA POATE SUNT DOUA PRIMAVERI INTR-UN AN,poate stii si gandurile astea sau poate alienii comunica altfel.

  RăspundețiȘtergere
 13. adresa aia a fost gresita :pablodaniel34@yahoo.com Scuze

  RăspundețiȘtergere
 14. ACEASTA DUPA-AMIAZA INSA .....NU SE MAI INTOARCE NICIODATA ;E CA UN TREN PIERDUT!
  INTELEGI?

  RăspundețiȘtergere