duminică, 11 aprilie 2010

Cel mai iubit...

Mi-e greu sa ies din amorteala asta... Azi, as fi avut chef de locul ala pe care tocmai l-am descoperit, atat de aproape de mine, atat de frumos. M-as fi plimbat, in bataia vantului caldut, prin parcul de langa palat. Ce miraj... As fi urcat, apoi, in camera 11 sa privesc pe fereastra. De-acolo, se vede copacul ala urias si pajistea. Si padurea. Cate povesti ascunde odaia aia...
Povestile romanului meu preferat...

16 comentarii:

  1. ma gandeam ca lumea a devenit insensibila,prelucrarea emotiilor la flux continuu te face sa fii usor de controlat,schimbandu-se perceptiile.te minti singur,minti si pe altii,te trezesti intr-un joc de "trafic de organe si prostitutie"(ajuti nestiind pe cine mijlocind o moarte,o faci gratis,fara sa-ti urmaresti principiile,declinand responsabilitatea catre nimeni.SPALAREA CREIERULUI PT A PROTEJA....

    RăspundețiȘtergere
  2. mai am o incertitudine:publicitatea pt CERN si gripa porcina,create pe manipulari emotionale,teama de moarte.Cum sunt preluate textele alea?sursa de informare la care ai acces:Petre Cercel.suprapunere cu interesele CTC-CIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar, băiatu ăsta are nişte mari probleme !

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat de glume cu scopuri ascunse,atunci cand totul dispare,ramane o convingere lipsita de orice banuiala."A BANUI INSEAMNA A RATIONA"(NU SE REFERA LA BARFE SAU LA SPECULATII CI LA INTERESE}.Atentia la fel ca si mania nu este indreptata totdeauna in directia care trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa demult padurea-n urma, slabi fraul si batandu-si bidiviul usor pe grumaz il indrepta catre copacul ce atingea cerul. Un vant caldut patrundea prin viziera si zalele armurii. Sprijini palosul de trunchi, ramurile uriase pareau niste cosite despletite. O soapta-i paru ca aude, un ras, dar nu era decat un susur de izvor. Lua apa in causul palmelor dar nu apuca sa-si mai atinga buzele arse caci in unda tremuranda se ivea... Ridica privirea si ce-i vazura ochii, in fata lui era acum un palat cu totul si cu totul de clestar...

    RăspundețiȘtergere
  6. pe blogul meu vezi conspiratia media-ctc-cia,amanuntit,in curand

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu care am crezut că te-ai mutat lângă Palatul Regal...
    ...bine că a trecut 1 aprilie...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai iubit dintre pamanteni? Hmm cam multa filozofie pentru gustul meu...si iubirea aia ciudata.Nu regasesc modul simplu de gandire din Morometii.

    @cobweb conspiratii?!si marmota invelea ciocolata in staniol 8-|

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu ajuti pe cei ce nu exista,orbesti

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper sa te fi "trezit la realitate" baiatul ala de mai sus :) Partea cu "turnatul" e mortala, mai ales ca omul nostru il recomanda ca inlocuitor de tratament cosmetic :)

    RăspundețiȘtergere
  12. eu nu`ti port de grija cu maritisul :)) si stiu si un pic de romana. eu te admir, asa cum esti. Sper ca nu te superi ca ti`am scris numele si linkul pe blogusorul meu. Chiar imi doream asta. Nu da pe post, merci. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Spuky spunea... aaaaa va multumesc,asa i-e recunosc am gresit,dar cei ca voi conduc tara....asa zisi intelect"u"atli,hoti,pupincu......HUOOOOOOOO.

    RăspundețiȘtergere
  14. "aparusera niste trichine noi,niste fiinte microscopice,care patrundeau in corpul omului.Aceste fiinte erau spirite inzestrate cu ratiune si vointa.Oamenii in care intrau turbau si-si pierdeau mintile.Dar niciodata oamenii nu s-au considerat atat de inteligenti si atat de siguri de adevarul lor ca cei atinsi de boala.Oamenii nu mai stiau sa judece ce este bine si ce este rau.se omorau intre ei intr-o furie absurda...(Dostoievski-Crima si pedeapsa)

    RăspundețiȘtergere
  15. te rugasem sa nu postezi comentariul.. fitoaso!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere