duminică, 27 iunie 2010

Cum am aparut la Happy Hour...

...desi eu lucrez la Antena 1!!! Sigur, n-a fost o aparitie in carne si oase, dar VOCEA mea m-a reprezentat la concurenta.
Ce s-a intamplat? Pai cei de la emisiunea lui Maruta au montat un material despre Ionela Prodan, folosind o melodie, cantata de mine, pe albumul Trandafiri de la Moldova, "Mi-am făcut bundita nouă". Evident, n-au spus nimic. Lasa ca zic eu:)

Iata si varianta completa:

Asculta mai multe audio Muzica

14 comentarii:

  1. ha...chiar nu aveam habar ca ai scos un cantec:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar fi spus crestea audienta la A1!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vazandu-te doar la stiri niciodata nu as fi banuit ca ai un asemenea talent :) Felicitari,foarte frumoasa melodia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Canti frumos Simona, mult mai frumos decat multe fatuci din muzica romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona, stiu ca tii foarte mult la corectitudinea scrisului tau. Maistiu ca iti moderezi comentariile, asa ca vreau sa iti atrag atentia: ai ratat un "t" ("Mi-am făcut bundia nouă")

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata melodia!!!!!!!!!! Mi-aduce aminte de grozava Angela Moldovan. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce fain canti! :) chiar nu stiam de talentul tau... te vazusem doar la stiri si in filmuletul ala cu dansul pinguinului. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Urat reportaj...frumoasa interpretare...
    Si daca tot veni vorba de corectat..."ţ" :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a placut mult albumul "Trandafiri de la Moldova" scos de tine impreuna cu d-na Firea in 2008. Il ascult cu placere si acum. Super melodiile. Puteai sa te apuci linistita de cintat, ai voce frumoasa. Ca si d-na Firea de altfel. Iar aparitia ta la concurenta te recomanda in mod evident.

    RăspundețiȘtergere
  10. Canti foarte frumos;) Imi place vocea ta de cand te-am auzit in duetul acela cu Horia Brenciu:D Lasa ca nu strica un pic de promovare la Mamarutza:P

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumos;))felicitari..Oricum te invidiez.Noi moldovenii trebuie sa fim mandrii de tine si eu incerc sa te "copii"putin la vestimentatie.J`adore votre style et vous êtes très belle

    RăspundețiȘtergere
  12. as vrea sa te aud odata si live...precis canti la fel de frumos pe cat de frumoasa esti.Poate ar trebui sa scoti un album cu alt gen de muzica. Incearca! ve-i fi uimita de rezultat!
    aprecieri multe si sincere!

    RăspundețiȘtergere