duminică, 6 iunie 2010

Fenomenul Andre

6 comentarii:

  1. nu stiu daca a fost atat de rasunator succesul "andrelelor"(poate ceva pe la incasari)dar in rest nu au putut acoperi celelalte trupe gen Voltaj care cantau live si erau erau in preferintele tuturor.
    ele au fost ceva de genul -genius, la, valahia si urmatorii manelisti -nimic de calitate.
    nici de cand s-au "despartit" nu au scos nimic spectaculos(in afara de nudism bineinteles) :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mtz! 'ai ma Simona, ma asteptam la mai mult... copy paste-uri, asta e tot ce poti?

    dezamagit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine le-a atribuit calificativul fenomen si pe baza caror considerente? Fenomen de crasa mediocritate culturala sau cum?
    Cat de dificil este de gasit o corelatie intre jurnalismul de calitate si profit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Simona !
    Te-am vazut aseara la mihai morar la "rai da buni", vorbind despre faptul ca ti-ai dori sa vezi venetia si new york-ul.
    Venetia am vazut-o, iar despre new york e mult de spus :(...e visul meu cel mai mare sa ajung si eu o data sa vad america, in special new york-ul.
    De ce nu ne e permis tuturor sa vedem aceasta tara, de ce unei persoane publice ii este mai usor, ca are relatii si poate obtine viza mai usor ?!?!?!...iar eu ca sunt un om obisnuit nu pot...doare neputinta asta...doare de fiecare data cand ma gandesc la orasul asta...am fost totdeauna atrasa de tot ce are legatura cu america...cand vad un film sau un documentar sunt fascinata...imi place new york-ul fiindca este un oras asa de complex...asa de galagios, dar in mod placut....ufffffffffff...e asa de greu ca viza aia se da asa de greu, ca daca ar fost la liber as fi fost prima. :)
    Daca o sa te duci la new york...abia astept sa povestesti...o sa stau cu sufletu' la gura la tot ceea ce o sa spui despre acest oras....despre impresiile pe care ti le va lasa...
    Pana atunci, iti urez toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. da...si tot ca veni vorba despre aparitia ta la "rai da buni" pe care am urmarit-o hai sa spunem "in reprize" se vedea clar ca nu iubesti limbajul de mahala ce era cateodata folosit(apropo cine era invitata alaturi de tine?), deci atentie baieti cum vorbiti ca nu cred ca tine cu "smecherii" d'astea :)).in rest multa bafta si de ce nu un "chic" de noroc.te pup

    RăspundețiȘtergere