joi, 24 iunie 2010

Sunt demodata, pentru ca...

...nu ma identific cu niciun personaj din Sex and the City. Daca ai mers la film, nu se poate sa nu fi observat cum isi impart fetele rolurile...;
nu am fost niciodata in Gaya sau Le Gaga. In Fratelli, o singura data;
nu-mi place la Mamaia. Nu mi-a placut niciodata, nu are legatura cu fitele de acolo. Cred ca am fost de vreo 4 - 5 ori, in viata mea, in deplasare, cu echipa de la stiri. Si de fiecare data, am fugit in 2 Mai - Vama Veche;
nu pot sa stau cu orele la Mall, pentru ca mi se face rau. Pe bune, nu glumesc. Imi scade glicemia:);
nu conduc o masina maaaare, cum am vazut ca se poarta, printre dive;
nu am avut niciodata unghii roz sau negre;
nu-mi place Lady Gaga. Am observat ca e cool sa fii fascinat de acest personaj.

Daca mai remarc vreo evidenta a faptului ca sunt demodata, adaug!

37 de comentarii:

  1. Si eu ma consider demodata din aceste puncte de vedere

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu eşti demodată, esti "ciudat" de normală... Rar de normală. Aproape incredibil de normală (ţinând cont de mediul în care te desfăşori). Şi (cum banuiesc ca simţi) NU, să fi normal nu-i "de rău".

    Am ajuns o specie pe cale de dispariţie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Te ador Simona! Si eu sunt la fel si imi e greu sa traiesc alaturi de oamenii care se lasa influentati de Sex and the City, Lady Gaga,au ca pasiuni shopping=ul si mersul la plaja... Multumesc ca ai postat asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu citesti cancan-ul si nu ai cont pe twitter. :) asa-i? ma identific cu tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Complet de acord cu tine..pentru lucruri ca cele pe care le-ai enumerat tu plus cateva in plus eu am fost numita "demodata" dar de asta pot trai linistita si imi vad de voata mea...neinteresat sincer cine,ce are de zis in privinta mea. Cat despre tine....se citeste din privire ca ai fi "demodata" {fara nici o aluzie si sper sa nu te superi} dar de asta te urmarim,iti citim blogul dar mai ales ne incanti :)

    D&D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo tie!
    Tine-o tot asa ca nu ai de pierdut.Ma bucur pentru tine. :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai si scrii corect romaneste...

    Victor Ciutacu

    RăspundețiȘtergere
  8. Inseamna ca m-am inselat.In lumea asta mare mai exista si un crampei de oameni normali

    RăspundețiȘtergere
  9. stai linistita. eu am 23 de ani si nu sunt atras de generatia asta a noastra. de multe ori mi-am pus intrebarea daca in momentul conceperii mele, parintii mei sa nu fii avut pe perete un calendar mai vechi :)). pur si simplu nu inteleg si nu ma pot adapta, pentru ca la fel ca si tine, am incercat sa intru in val sa vad daca "ma innec". totul depinde de educatie, mod de viata, prioritati, etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu-i nimic genial. e o constatare. si e din ce in ce mai greu sa gasesti oameni care nu scriu miau ca pisica

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi scade glicemia cand o vad pe Lady Gaga.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu,demodata ? Nu mi se pare.Dimpotriva,esti o persoana emancipata,cu personalitate puternica.Restul, imitatori(..toare) ieftini,cocalari si cocalaritze,care au in cap...aer,vid.Cum tie nu-ti place la Mamaia,mie nu-mi place in Bucuresti,dar cred ca nici tie nu-ti place Bucuresti-ul.Natiunea asta este lipsita de personalitate,de originalitate si-atunci incepe sa imite .Mai,si-i sta atit prost,caci nici sa imite nu se pricep

    RăspundețiȘtergere
  13. citesc si-mi vine sa ma indragostesc!
    tocmai pentru ca nu esti diva...

    ...stiu ca este caraghios, insa, te-as vrea "de nora".

    RăspundețiȘtergere
  14. nu esti demodata,esti cat se poate de normala intr-o lume anormala.
    nu esti singura,ca tine sunt multi,multe..si eu iti impartasesc ,,demodarea''..

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa criteriile astea,cat mi-as dori ca toti sa fim niste demodati!
    Ma alatur si eu voua!

    RăspundețiȘtergere
  16. e firesc sa nu te identifici cu niciun personaj..indiferent ca este din Sex and the City sau orice alta productie..tu esti deja un personaj..iti joci propriul rol..si il joci bine..
    si eu zic..nu esti demodata..esti diva..chiar daca nu conduci o masina mare..iar la mall..este optional..poti sa te duci sau nu..poti face cumparaturi din alta parte..intr-un timp mai scurt..

    RăspundețiȘtergere
  17. sigur esti simona???oopsss se pare ca am postat pe un alt blog. Gulmesc :))) acuma sincer nu e atat de frumos sa fii DEMODAT????????

    RăspundețiȘtergere
  18. Ba esti din ce in ce mai la moda fiindca esti naturala, esti incredibil de frumoasa, esti desteapta si esti sincera!

    RăspundețiȘtergere
  19. felicitari pentru post si pentru ceea ce esti,ieri vorbeam cu iubitul meu despre cat de draguta si modesta esti.

    ......si cred ca iti mai lipseste ceva un iubit"om de afaceri" ca ma tot intreb de unde gasesc "divele" astea numai "oameni de afaceri",oare nu sunt interesanti si inginerii,medicii,profesorii......

    RăspundețiȘtergere
  20. Simplitatea denota eleganta...si tu esti simpla :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Si atunci, de ce "povesti de tabloid"? Inca...

    RăspundețiȘtergere
  22. In legatura cu postarea ta, iti dedic o melodie plina de sensibilitate, fara fite. O zi cit mai buna, sa fii fericita, esti si frumoasa si desteapta. Pt. "O fetita ca tine" cum spune in clip, sa ai "inima vioaie si libera". http://www.youtube.com/watch?v=n-Onwg9WCdI

    RăspundețiȘtergere
  23. crezy_horse spunea... esti urata, si Moldoveanca:))))

    RăspundețiȘtergere
  24. crezy_horse; Este un X alb pe fundal rosu in coltul din dreapta sus...da un click si vezi ce se intampla. Inteligentule care esti tu inteligent..

    RăspundețiȘtergere
  25. Doua dedicatii:
    Una pentru tine: Andre Rieu
    http://www.youtube.com/watch?v=i-g-M-OewRg&feature=PlayList&p=CCD96DE9E29F4D84&playnext_from=PL&index=73&playnext=1

    Una pentru cei din mall: Cassa Loco http://www.youtube.com/watch?v=TKHsvCf8KtQ

    RăspundețiȘtergere
  26. cum zicea si catalin...de ce inca "Povesti de tabloid"???
    iar in legatura cu lady gaga...nu imi traiesc deloc viata la mall si la plaja si nu conduc nici vreo masina maare...dar pur si simplu imi plac melodiile ei...doar atat!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Sincer, te-as cere in casatorie ... daca nu as sti ca voi fi refuzat ... :))

    Toate cele enumerate de tine mai sus, sunt nimic altceva decat niste criterii. Aceste criterii, fiind indeplinite, pot cataloga pe cineva ca fiind "la moda". Eu, la fel ca multi altii (din fericire), prefer sa ma alatur clubului demodatilor ...

    Pe litoralul romanesc nu am mai fost de cel putin 10 ani. Singura mare pe care am vazut-o, intre timp, a fost Mediterana. In rest, am studiat cu atentie muntii Romaniei. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. impresionant!

    http://www.youtube.com/watch?v=71vh8Dr5aUA&playnext_from=TL&videos=q69XViJP2kE

    O sa-ti placa cu siguranta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. nu vreau sa par unul care e mereu contra, dar la cat te iubeste pe tine lumea sunt sigur ca de spuneai ca iti plac toate cele de mai sus toti cei care au comentat te aprobau.
    imi Lady Gaga, Sex and the City nu l-am vazut niciodata si nici nu am sa-l vad. Mamaia nu imi place, dar ador Costinestiul. aaaa si mai imi place ceva... Tu. de felul cum esti, cum gandesti, cum arati, etc.

    RăspundețiȘtergere
  30. Demodat-ooo...ia treci tu si beati cafeaua pe Dorobanti[ca de ce sa o bei acasa in intimitate cu omul drag, imbracata in ceva lejer, bucurandu-te de viata??], seara fugi in Bamboo, in loc sa stai la un pahar de vin sau un ceai, alaturi de acelasi om drag sau prieteni...offf, Simona, nu esti deloc trendy...nu mai imi place de tineeeee!!!
    Glumesc, evident! Bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
  31. Oricat ai incerca sa gasesti - nu exista explicatie :) tot la fel ca si in cazul intrebarilor "De ce oare nu am dat la Drept?" sau "De ce oare nu m-am nascut in secolul al 19-lea?" :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Lady Gaga este urata. Poate... sa te placa ea pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  33. Dap...in ziua de azi cam astea conteaza,sa fii cool,sa te dezbraci prin discoteci de fite,sa asculti numai hause,sa ai idoli straini,sa numai fi cetatean roman...Nu simti nevoia niciodata sa fii ironica???? eu fac mari eforturi sa ma abtin zi de zi.Daca nu ai nimic din toate cite ai scris mai sus si "iti lipsesc"...atunci esti o femeie mai mult decit ok.Apropo,nici macar nu stiu ce sa iti mai scriu ptr ca altii pina acum au scris de toate. Ca esti simpla,ca esti finuta,ca esti frumoasa,ca esti desteapta,ca esti buna..e.t.c Oricum mie imi place cum zimbesti si ca ai ochisorii sclipiciosi.

    RăspundețiȘtergere
  34. o sa te innebunesc de cap cu comentariile mele...raspunde si tu macar o data. :P

    RăspundețiȘtergere