marți, 8 iunie 2010

Un an

Atat a implinit, azi, jurnalul meu. L-am facut intr-o noapte, din joaca. Si probabil tot asa o sa-l si sterg. Intr-o noapte.
Nu prea mai sunt multe de spus aici, asa ca o ne vedem din ce in ce mai rar, pana cand nu va mai fi deloc. Imi place sa scriu, ma relaxeaza, dar mi-am dat seama ca nu e o idee foarte buna sa se intample intr-un spatiu public. Sau nu sunt eu foarte rezistenta... N-o sa ma schimb, asa ca cea mai usoara cale e sa elimin raul.
Sa aveti o vara frumoasa:)

33 de comentarii:

  1. e pacat sa nu mai scrii... mie imi place foarte mult cum scrii! doar 2 bloguri vizitez zilnic... printre care esti si tu! de ce sa renunti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu te cunosc asa mult incat sa imi pot da seama daca esti sau vrei sa pari puternica. Eu zic ca fata de toate rautatile ce se scriu prin "colorate" nu trebuie decat sa le tratezi cu spatele.Am observat ca este foarte urmarit blog-ul tau de catre jurnalisti.Asta inseamna ca ii intereseaza.
    Tu esti minunata asa cum esti..

    RăspundețiȘtergere
  3. sal simona, acu vreo 5 zile am gasit blogul tau, am intrat pe el,mi-a placut ,credeam ca pe blog orice om poate sa-si spuna toate of-urile fara sa fie judecat de presa dar m-am inselat,multi din cei ce te viziteaza pe blog vor doar sa stie cum te imbraci, cu cine ai mai vorbit sau unde ai mai fost(de ce nu isi pot vedea de treburile lor???)

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer nu as vrea sa stergi acest blog dar daca o faci te rog sa-mi dai de stire si mie unde pot sa te gasesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare paguba! Incepi sa-mi devii simpatica...

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru felul in care scrii si gandesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inteleg ce spui...nici eu nu sunt foarte rezistent la rautati...dar e pacat sa nu mai scri imi place cum gandesti...
    P.S. o sa incerc si eu sa elimin raul , cat se poate.
    Iti urez mult bine

    RăspundețiȘtergere
  8. Eee un an e putin! Blogul e exact ca un copil care trebuie sa te ingrijesti de el sa ajungi sa creasca mare apoi poate sa te desparti de el.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. crezy_horse spunea...Da recunosc te-am suparat si imi cer iertare ,ti-am "vorbit" foarte urat >RECUNOSC<.......,ma ierti??.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai un blog frumos. Mult succes mai departe, in orice vrei sa faci in continuare. Ai idei interesante si esti o persoana deosebita. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu te inteleg Simona. Si pe mine ma relaxeaza scrisul, dar nu in vazul tuturor. De aceea am ales sa-mi fac un blog privat la care au acces doar cateva persoane dragi mie. Nu renunta de tot la el. Scrie in continuare daca asta te face sa te simti bine. Dar fa-l privat. Poate e o idee buna. Iti doresc succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ahh....ti-am descoperit blogul de curand si ma obisnuisem cu el:D Si tie iti doresc o vara frumoasa si linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pacat ca o sa-l inchizi. O vara frumoasa si tie

    RăspundețiȘtergere
  14. Simona, daca-mi permiti, iata o idee - sa transformi acest blog intr-un jurnal de stiri :). Stiri de toate felurile - culturale, mondene, sociale etc. Dar si recenzii ale unor carti si filme care ti-au placut, locuri, oameni...Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt foarte trist sa aflu ca nu mai vrei sa scrii pe acest blog...eu sper sa te razgandesti(poate chiar in vara asta pe care ti-o doresc din suflet sa fie una deosebita asa cum esti si tu)...te-am vazut zilele trecute la emisiunea "rai da buni" chiar si acolo erai putin afectata de aceste rautati ale presei.Relaxeaza-te si distreaza-te din plin vara asta si totul va fi bine. Ai grija de tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. La Multi Ani!
    Este pacat sa renunti. Ai multi fani care tin la tine,printre care si eu. Nici nu ma mai uit la Observatorul de la ora 4, de cand nu il mai prezinti :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Simona, am inceput sa citesc blogul tau cu cateva luni in urma si te apreciez pentru modul in care traiesti viata :). Iti doresc multa sanatate si iubire :). Un gand bun, Adina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai gândeşte-te trei zile...
    Vei avea o altă opinie, care nu va fi chiar aşa de radicală...
    PS:
    La mulţi ani!, pentru primul an...

    RăspundețiȘtergere
  19. Amurgul s-a lasat pe nesimtite. Abia de se mai cern pe masa stropi rosiatici de lumina. In calimara de argint pana-ti din aripa de vultur pare-o corabie pe care o tine ancora la tarm. Da-n noaptea asta da-vei semnalul de plecare, corabia, plina de vise, va porni pe marea involburata a fanteziei...

    Fluturandu-si panzele albe, dupa un an s-a intors corabia la tarm. Mai sta inca la tarm pregatind deschiderea tainicei porti a calatoriilor ei viitoare... Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  20. eu zic sa publici in continuare(imi face placere sa iti citesc acest coltisor de idei si vise ce iti apartine)

    RăspundețiȘtergere
  21. la mai multi ani!!! NU-L STERGE. o vara frumoasa iti doresc si tie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place ca ai ramas cu sperante , vise si amintiri din ceea ce a fost copilaria ta (frumoasa dealtfel si plina de neprevazut - asa cum tu insati descrii acele momente) si iti doresc sa continui sa visezi si sa crezi ca intr-o zi vei putea reedita acele momente (placute si pline de sens pe care ti le-a dat copilaria), alaturi de cel care va avea norocul sa te asculte,inteleaga si iubi.
    M-a surprins in mod placut ca exista si oameni care gandesc, scriu si simt asa de frumos. In ipostazele copilariei pe care le-ai descris m-am regasit pe mine insumi atunci si acum. Fiecare dintre noi avem dreptul si meritam sa traim frumos atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru dar sensul vietii noastre nu poate fi dat decat de noi insine in colaborare cu Dumnezeu.Iti doresc o saptamana buna si o vara cu adieri de frumos...

    RăspundețiȘtergere
  23. Astazi te-am descoperit.
    nu sunt in tara si cand am un pic de timp liber citesc de pe net,stiri,bloguri,etc.
    este pacat simona,scrii atat de pur,de natural,de ,,nevinovat'',ai inca un suflet de copil..
    aici esti tu si trebuie sa ramai tu,indiferent de tot raul care ne inconjoara..
    mie mi-ai adus astazi multe zambete pe fata si multa nostalgie.
    nu te cunosc decat ,,de pe sticla'',insa permite-mi sa te imbratisez virtual..cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  24. buna simona, vad ca nu mai vrei sa scrii deloc, nasol, cred ca vrei sa te mariti, cine stie , poate , pacat ca pe acolo printre vedete nu este cineva cu care sa faci casa , cred ca ar trebui sa te gandesti mai mult la tine si sa mai uiti putin ca esti vedeta...

    RăspundețiȘtergere
  25. Hey, m-am întristat.Nu ne părăsi.E o plăcere să simțim că în spatele ecranului e tot un om, care găndește, trăiește, iubește.. perfect sau nu, mai puțin contează. Nu ai cum să placi tuturor și nu cred că ăsta ar trebui să fie un deziderat.. Mie-mi placi tocmai pentru că îmi pari a fi om.. și e lucru mare și rar zilele astea. Nu te amărî degeaba și nu ne părăsi.. vorbesc în asentimentul tuturor celor ce poposesc între filele jurnalului tău, cu sufletul curat..

    RăspundețiȘtergere
  26. Salut, eu cred ca ar fi cel mai bine sa faci ceea ce simti...ca e mai bine pentru tine...

    RăspundețiȘtergere
  27. Simona draga, si eu am inceput sa scriu pe acest blog tot din joak, am facut o gramada de compuneri din joak simulti spuneau k dc scriu si etc. Insa nu am bagat pe nimeni in seama si am continuat cu sprijinul prietenilor. Atunci knd simti k vrei sa scrii, nu conteaza unde si cum scrii.. scrie pt a te simti tu bine.
    Tocmai de aceea te rog... nu renuntza la acest blog, nu renuntza la ideea de a scrie in continuare in acest cadru!
    E frumos k lumea sa iti citeasca gandurile si sa iti vada creatziile!
    Dak totusi renunti la blog, lasa-mi intr-un mesaj un id de messenger sau shtiu eu..ceva unde sa putem coresponda!
    Te pup, o vara placuta si mult succes! Sa shtii k multi oameni iti adora munca!
    Tine-o tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Parca se spunea ca noaptea e un sfetnic bun... Crezi ca ai fost povatuita gresit? :)

    Alte ganduri despre noapte:
    1. Mai bine sa petreci noaptea in supararea insultei decat in cainta razbunarii.
    2. Cine lucreaza, ziua o scurteaza, cine leneveste, noaptea o lungeste.
    3. S-a sculat cu noaptea-n cap
    4. Ziua cauta-ti de lucru iar noaptea - de somn!

    http://www.youtube.com/watch?v=oY7ezdRtRks

    RăspundețiȘtergere
  29. "A mai trecut un an din noi ...a si soare, au fost si ploi / Important este c-ai stat cu mine" :) sa asculti neaparat melodia asta de COMPACT. Parerea mea e ca la fiecare nou inceput, cand tragem linie si vrem sa luam hotarari importante, e bine sa o facem avand aceasta melodie in surdina/background; ne ajuta sa nu fim pripiti ci impacati cu noi insine si determinati spre mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am poposit astazi pe paginile vituale ale jurnalului tau, si ma bucur ca am mai gasit un loc unde pot sa stau ore intregi fara sa consider ca imi pierd timpul.

    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  31. Fain blog, nu trebuie sters niciodata, chiar daca la un moment dat nu vei mai scrie ;)

    p.s. Si eu folosesc tot Watermark, hehe.

    RăspundețiȘtergere