joi, 27 august 2009

Acum am inteles...

...de ce Madonna este cea mai tare. E trecut de doua noaptea, dar trebuie sa scriu cateva randuri despre o DIVA! Da! Ea este diva!
Concertul a fost fabulos! Am stat doua ore, in fata scenei, aproape hipnotizata. Madonna, in realitate, este o femeie foarte frumoasa. Am vazut-o cam de la 10 metri. Suficient cat sa-mi dau seama de asta. Arata ca o pustoaica de 25 de ani.
Este cel mai cald artist pe care l-am vazut live. A zambit doua ore! Doua ore in care n-am vazut pe fata ei nicio grimasa. Cine e facut in viata asta macar jumatate de ora de sport, ar putea lesne sa inteleaga de ce Madonna e supraom. Sa dansezi doua ore intruna, fara pauza, o coregrafie sustinuta, complicata, dinamica e foarte, foarte greu. Sa mai si canti, in tot timpul asta, e supraomeneste. A facut-o Madonna. in seara asta. O face Madonna, de cand e in turneu, de mai bine de un an, cam de trei, patru ori pe saptamana. Iar in celelalte zile "libere", exerseaza, se antreneaza. Cred ca femeia asta este disciplina insasi. Caci numai cu disciplina, ambitie si perseverenta, poate arata asa! Cat despre dans... se misca incredibil, pentru un om la 51 de ani. Cu siguranta ca are si ea momente de cadere, de durere... Dar stiu acum ca niciodata, nimeni n-o sa vada asta! Cand intra pe scena, lumea e la picioarele ei! Este electrizanta! Sunt fericita ca am vazut-o!
Si da, e fabuloasa!

5 comentarii:

  1. ca o pustoaica de 25 de ani :))) asta e tare ! simona, oricat as iubi femeile, la 25 nu mai sunt de mult pustoaice !

    RăspundețiȘtergere
  2. ok, sobo:))) rectific: precum o tanara de 25 de ani... dar tot foarte tare e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Madonna arata intr-adevar foarte bine pentru varsta ei, dar e bine sa ramai cu parerea luata de la cel putin 5 metri distanta. Stiu bine ce spun, am o matusa in varsta de 53 de ani care se tine foarte bine, de la departare barbatii intorc capul dupa ea si o fluiera, dar privita de aproape nu mai e asa cum ti se pare de la distanta: pielea, ridurile, chiar si dispunerea oaselor ii dau de gol varsta. Sunt convins ca acelasi lucru se intampla si la Madonna, mai ales ca nu a apelat la operatii estetice care s-o intinereasca, precum Demi Moore.
    Sunt fan Madonna de mult si sunt cu totul de acord cu opiniile tale. Are enorm de multe hituri, minim 2-3 din fiecare etapa a vietii sale si a evolutiei ca artist.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere