marți, 4 august 2009

Despre Madonna


Sau cand legenda bate talentul...


Cateva motive pentru care merita s-o vedem in concert, pe 26 august, in Parcul Izvor


E fascinant cum femeia asta, cu o voce mediocra, ajunge artistul numarul unu al momentului. Daca-si pune-n cap, cu ambitia ei poate sa mute muntii. Si-a dorit sa aiba succes si l-a avut inmiit. Aproape peste noapte, oricum mai usor decat in cazul altora. Ce-o face, atunci, pe Madonna sa fie atat de tare? Pai... cred ca legenda si controversele. A socat, a fost unde a trebuit, in momentul in care a trebuit. Electrizeaza totul in jurul ei si nu ma indoiesc de faptul ca asa va fi si-n Bucuresti. Unde, apropos, vine cu toti copiii dupa ea(patru, mai nou)!

Are o industrie in spate, care functioneaza ca un ceas elvetian. Nimic nu e lasat la voia intamplarii. Viata ei este si ea un ceas. De mai bine de 25 de ani, a facut din sport o religie. In fiecare dimineata, alearga in jur de 10 km. Indiferent unde e, cu cine, ca-i vara sau iarna. Si nu e tot. Urmeaza alte doua ore de fitness, cu antrenoarea personala(Terry Anderson, acum) si cateva ore bune de dans. Peste toate astea, un regim alimentar foarte strict(e vegetariana)...

De aproape doi ani e in turneu. Intre timp, a trecut printr-un divort si a mai infiat un copil din Malawi. Cineva comenta ca ar fi in concurenta cu Angelina Jolie... N-a fost o adoptie usoara, dar i-a iesit si asta, ca doar e Madonna.

Ce n-are Madonna? Succes in filme si... in dragoste. Oricat de mult si-ar fi dorit, asta cu filmele nu i-a reusit deloc. De la Sean Penn nu a apucat sa invete. Firile lor puternice s-au ciocnit si s-a ales praful de relatia cu omul despre care fratele divei afirma ca ar fi dragostea vietii ei. Warren Beaty? Probabil ca n-a avut ea rabdare. Cat despre regizorul-sot Guy Ritchie... A fost, cu siguranta, cea mai lunga relatie, dar n-a fost sa fie nici cu el. Si la cat s-a straduit, nu vreau sa ma gandesc la ce-o fi acum in sufletul femeii care reuseste in tot.
Madonna vine la Bucuresti la 51 de ani. E intr-o forma senzationala. Nu ma astept sa ascult cine stie ce muzica, dar cu siguranta va fi spectacol. Si pana atunci, avem o carte, care ne-o dezvaluie pe diva altfel, dar la fel de fascinanta: Viata cu sora mea, Madonna, a lui Christopher Ciccone.

2 comentarii:

  1. Foarte interesanta si atractiva prezentare a Madonnei. Altfel decat eram obisnuita, dar imi place. Madonna la Bucuresti. August 2009: ce balamuc o sa fie ! Fanii se agita, politia la fel, jurnalistii isi pregatesc multa cerneala, camere, locuri in fata , primarul general, dr.Oprescu cred ca se gandeste cum sa o cuereasca pe Madonna, alti politicieni de vaza cine stie ce fantezii mai au... Si uite asa cu Madonna , speram si noi din tara sa vedem ceva documentare si stiri despre turneul Madonnei in Romania, cu bune si cu intamplarile mai putin bune care dau farmec vietii ! Rodica Prichici

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti prezentatoarea mea preferata...urmaresc Observatorul numai datorita tie.Peste vreo doi ani ma visez ca tine...dar pana atunci invat...si de la tine.

    RăspundețiȘtergere