luni, 24 august 2009

Draga Madonna,

Iti scriu acum, ca pana miercuri, cand vii tu, sunt prinsa pana peste cap in tot felul de lucruri. Oi fi tu DIVA, dar nu pot sa las chiar totul balta! Nu te tin mult. M-am gandit sa-ti scriu, pentru ca ca stiu ca si tie iti plac scrisorile.
Uite care-i treaba... O sa fim vreo 60 de mii de suflete, acolo, in parcul Izvor, dar nu-i bai. O sa ma vezi, pentru ca voi sta chiar in fata ta. Sunt si eu tot blonda si o sa fiu imbracata intr-un tricou cu tine. Inca nu stiu daca voi purta sau nu o bascuta. Ma mai gandesc... Te rog sa nu te superi, nu prea am avut timp sa invat versurile. Adica stiu unele refrene si cam atat... Nu sunt chiar fan(pana la moarte), dar tot te astept ca si cand... Mi-am luat bilet inca din ianuarie!!! Na, ce vrei mai mult...
Sa stii ca te admir ca faci sport. Visul meu e sa am picioare ca ale tale. Mama zice "doamne fereste, nu vezi ca arata ca un barbat?!", dar nu se pricepe ea... Si-mi mai place cum dansezi. Sper sa nu te deranjeze sinceritatea mea, dar vocea nu e extraordinara. Dar, vezi tu, chiar si asa, esti foarte tare!
Toate lumea vorbeste aproape numai despre tine. Si eu o sa fac o editie speciala, pe care ti-o dedic. Miercuri, la ora 16, acolo unde ne-am inteles, in parcul Izvor. Am chemat si vedete de-astea de-ale noastre ca sa te "barfim". Mai trebuie sa ma mai documentez un pic, de-asta nu ti-am scris maine. Dar intelegi tu ca esti fata desteapta.
Gata! Nu te mai retin c-oi fi avand si tu treaba! Nu uita: blonda din fata scenei, cu tricou cu tine! Promit sa dansez muuuult!

Te pup, Simona

3 comentarii:

  1. FOARTE DRAGUTA SCRISOARE, DAR CHIAR TE INTALNESTI CU MADONNA SI II II INTERVIU? IN MULTIMEA ACEEA DE OAMENI? SAU E O SCRISOARE FRUMOASA LITERARA? ORICUM AM SA URMARESC MIERCURI LA ORA 16, EDITIA SPECIALA !
    SUCCES !

    CE ATATA DIVA LA MADONNA ! NU E DIVA NICI PE JUMATATE CUM A FOST MARLYN MONROE ! SAU INGRID BERGMAN ! SAU MARIA CALLAS ! SI ALTELE CHIAR DIVE. TOTI BARBATII SE PLICTISESC DE EA, INSEAMNA CA NU ARE NIMIC FEMININ , II CUCERESTE PRIN INDRAZNEALA SI RAMANE CU EA...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt fan Madonna, dar sunt fan Simona Gherghe! Inspirata alegere..cu basca..Ai fost foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere