marți, 4 august 2009

Toata lumea e pe facebook

...chiar asa, mai e cineva pe dinafara? daca-i intrebi la ce le foloseste, n-or sa stie foarte clar sa-ti explice. Ca e fun, ca te uiti la pozele celorlalti, ca mai dai de unul, de altul... O arzi pe net, altfel spus. Doar ca suna asa... intr-un fel: ma gasesti pe facebook!
Deunazi, primesc o invitatie de la mister Ciutacu sa-i vizionez pozele de pe facebook. Buuun... Ca sa faci asta, trebuie sa te integrezi in comunite/casta/gasca, ce-o fi ea. Asa ca-mi fac si eu cont si iata-ma integrata in sistem. De doua zile, am o droaie de "prieteni", plus altii "atarnati", carora nu le-am dat accept in lista mea de friends. Nu-i cunosc, dar ei vor sa-mi fie prieteni! Mi-am gasit cateva cunostinte vechi, am vazut niste poze dragute, am mai chatuit cu oamenii... Toata redactia e acolo si, desi birourile noastre sunt la cativa metri unele de altele, vorbim, evident, pe facebook.
So... am jucarie noua:)
"Sunt Simona si sunt pe facebook de doua zile"

5 comentarii:

  1. Si mie mi-a trimis fiu-meu, deci suntem chit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. prieteni este evident impropriu spus, dar sa-i numesti "atarnati" pe niste oameni care te admira poate, si care se bucura sa prinda franturi din viata ta, pe internet,sau pe unde se desfasoara, mi se pare deplasat.eu lucrez la radio,intr-un oras relativ mic,si totusi am inteles fascinatia asta a oamenilor pentru cei ce au puterea unui canal de emisie in mana.in fond, s-ar putea sa ai dreptate. esti o diva, deci restul doar "atarna"...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, "atarnat" inseamna ca efectiv "atarna" in coltul din dreapta sus, parca, in asteptarea unui raspuns la cerere :)

    RăspundețiȘtergere