marți, 13 octombrie 2009

Intr-o camera rece...

... o fata plange. Mai departe, o alta fata rade in hohote, dandu-si capul pe spate. Un batran zice ca-l dor salele, iar sotia il cicaleste ca iar a uitat sa-si ia medicamentele. Un copil tocmai a invatat sa mearga de-a buselea. Cand ajunge la capatul pistei imaginare, se arunca istovit in bratele tatalui. Doi indragostiti se cearta. Ea ii spune ca nu se mai poate. Maine, nu vor mai fi "noi, doi". O mama sta aplecata peste fetita ei, la birou. O ajuta cu temele, pentru ca astazi a luat un insuficient la istorie. Un tata bantuie pe strazi. E abatut, caci maine s-ar putea sa-si piarda slujba. Intr-o camera de camin, cateva tinere isi dau in carti si ii asteapta pe ei. Un barbat priveste incruntat o dezbatere politica la televizor. Tocmai a cazut Guvernul. Intr-un sat indepartat, undeva in munti, e furtuna, iar oamenii stau in bezna. Un el si-o ea, proaspat casatoriti, isi fac cumparaturile intr-un supermarket luminos. Cainele latra, vrea afara. Acolo ploua si e o vreme de nu l-ai da afara. Intr-o camera rece, o fata plange...

8 comentarii:

  1. Hm... .
    Ce vrei sa ne transmiti ? Sunt imagini reale ? O noapte frumoasa si continua-ne povestea , te rog . Vrem sa o auzim toata , fiindca imi lasa impresia ca e neterminata .

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am inteles. se leaga de plansul lung si mut dintr-un post anterior.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte fain mi-ai adus aminte de mine si eu scriam candva asa elenna

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi am descoperit juranalul tau. Am citit toate gandurile tale scrise in jurnalul on line. Referitor la gandurile asternute in seara asta... nu este placut sa fii singura intr-o noapte ploioasa....sper ca fata care plange nu esti tu.

    RăspundețiȘtergere
  5. ma intorc la mine dupa un lung drum,mi-e sila de tot si teama de lume....tremur de frig,tremur de frica..incept sa-ti scriu toate gandurile mele dar renunt dupa prima pagina...o rup,o strang in palme...o arunc spre cos, daca nu nimeresc ma intorc la tine!!

    RăspundețiȘtergere
  6. O parte din viata noastra, cu mici bucurii, necazuri si spaime..

    RăspundețiȘtergere