marți, 27 octombrie 2009

Invata sa te aperi



Nu vreau sa ma bat cu nimeni. Dimpotriva. Daca mi s-ar intampla sa fiu atacata in strada, as prefera sa fug! Stiu ca daca ceri ajutor, nu se baga nimeni. Dar e bine sa ai un spray paralizant sau sa stii sa-ti folosesti cheia de la masina. Just in case...

21 de comentarii:

  1. Nuuu. Nu pe buze. Horia ntz ntz ntz. uhh. Pe buze vreau eu. Mai dai un pupic la urma pe nas din partea mea. Pup si La Multi Ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare faza cu cheile ;))

    Dar ca femeie nu cred ca poti reactiona in felul acesta(cum explica acest "sensei"), te pierzi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain reportajul. Si cred ca esti cea mai buna pentru a sublinia puterea apararii mai ales cand vine de la o femeie frumoasa si ingenua.

    Dar no offense. Spray-ul poate fi paralizant SAU lacrimogen.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu stiam la fel, florin, dar asa mi-a explicat nenea de la magazinul de sprayuri:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Grozav duetul cu Horia Brenciu...felicitari!....ai o voce superba si daca te-ai lasa de stiri ai putea face cariera in muzica...ahhhh,cum mi-a citit Horia gandurile...Da!...vroiam eu sa fiu eu in locul lui si sa te pup:)...si iti zic de pe acum "La Multi Ani",ca n-am retinut peste cate zile va fi ziua ta....dar e bine ca esti scorpion,ca si mine:))..

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare materialul, super tare ideea! Bravo ţie! Chiar era nevoie şi de asemenea materiale. Acum or să fie mai puţine ştiri pentru concurenţă! Lol!

    RăspundețiȘtergere
  7. instinctul e cel mai important. trebuie sa reactionezi imediat si cat mai eficient

    RăspundețiȘtergere
  8. te pregatesti de bataie cu regele panglicilor?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am practicat si eu karate acum cativa ani buni.. am ajuns pe la centura verde (a-3-a centura) cand sa dau examen de centura albastra l-am picat din cauza unor probleme de sanatate si m-am lasat de antrenament.. acum imi pare rau, daca continuam aveam centura neagra acum, doar diplomele mai mi-au ramas :(. La multi ani de pe acum Simona ca precis o sa uit sa-zi zis pe 31 :)) >:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  10. ai dreptate DRAGOS..am comentat si eu asta pe pagina de facebook la SIMONA...si a sarit repede ca toti se pricep la toate...dar asta este adevarul..in primul rand daca se intampla sa fii agresata sau talharita prima reactie este nula..zero..dupa un timp iti dai seama ce s-a intamplat...intentia ta a fost buna de a prezenta aceasta stire...de apreciat...dar raman totusi la parerea ca cel mai bine e sa umbli insotita de cineva mai ales ca vedeta..tu spuneai ca s-au luat de tine cocalarii in mall...mai mult de a fi indiferenta nu puteai face ...DANIEL GABOR

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant... dar daca in viata reala "victima" o pateste tocmai pentru ca a ripostat?! Nu sint si nu vreau sa fiu misogin, dar daca se intimpla?!

    RăspundețiȘtergere
  12. super tare reportajul dar iti dai seama ca daca nu il lovesti bine pe atacatorcu telu sau cheia, oricum e mai bine sa ripostezi decat sa stai si sa il lasi sa profite

    RăspundețiȘtergere
  13. Super interesant reportajul Simona.
    Multumim.
    Da, este bine pentru o femeie sa poarte cel putin un spray la ea,cat despre curs...nu stiu cate s-ar inscrie..dar este binevenit.
    Cat despre tine, toata aprecierea..;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eh, ma bucur cand va mai vad si in alte posturi... tot timpul la desk, ma plictiseam de voi doar asa. Foarte bine facut materialul, montat exceptional si spatiul alocat destul de generos. Am vazut si materialul Andreei Berecleanu, la fel, e altceva... deci, se poate!
    Cat despre metodele de aparare, ia si invata, nu stii cand te trezesti cu Vilutz in spatele tau :-P

    RăspundețiȘtergere
  15. nu ai vrea sa faci si cu mine lupte?
    id mess grigore4you

    RăspundețiȘtergere
  16. esti f. draguta,tine-o tot asa

    id mess grigore4you

    RăspundețiȘtergere
  17. Tu nu stii de mine... nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu... eu te privesc si nu-mi ajunge... te simt si nu ma satur... te am si te mai vreau.
    Nu ai vrea sa fii sotia mea?
    id mess grigore4you

    RăspundețiȘtergere
  18. domnule ,,grigore4you" trebuia sa va sp numele pt k v a tradat id ul...citind mesajele tale mi am adus aminte de cva c a postat DIVA mai demult pe blog...nu cumva tu esti micul securist?

    RăspundețiȘtergere
  19. Interesante chestii...Desi,un om care cunoaste cat de cat arte martiale stie ca in anumite situatii antrenamentele din dojo nu se potrivesc cu realitatea...se vede imediat diferenta dintre un "profesionist" si unul care nu a calcat in viata lui pe tatami.Zonele chudan( de la solduri la gat) si jodan( capul) pot fi aparate f usor.Domnisoara Simona,chiar credeti ca ati face fata unui adversar in realitate? Eu nu prea cred...no offense :)

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt f. suparat ca nu-mi raspunzi deloc
    esti f. rea Simona................
    grigore4you

    RăspundețiȘtergere