sâmbătă, 24 octombrie 2009

Ministrul Panglicilor

In atentia Ministrului demis, interimar si propus, Theodor Paleologu

Domnule Ministru al Culturii,

V-am vazut aseara, la premiera unui film. Dumneavoastra nu m-ati vazut. Si daca m-ati fi vazut, oricum nu m-ati fi cunoscut. Nu va uitati la teveu... probabil ca mergeti la tiatru, ca acolo-i cu cultura. Dar sa nu ma pierd in amanunte neimportante... As vrea sa va spun trei lucruri:
1. E de prost-gust sa vii la premiera, la jumatate de ora fata de ora anuntata pe invitatie si sa ridici un rand intreg in picioare. Pur si simplu, nu se face!
2. E foarte urat sa raspunzi la sms, cand regizorul vorbeste pe scena... Chiar si sa fi fost probleme de stat de viata si de moarte... Pur si simplu, iarasi nu se face!
3. E de porc sa-ti parchezi limuzina la scara cinematografului si sa blochezi prima banda de pe Magheru... Aia pe care merg autobuzele, da! Era parcare la 50 de metri. E, oare, sub demnitatea unui ministru, fie el si interimar si propus, sa faca doi pasi pe jos, asa cum a procedat toata lumea? Pur si simplu, din nou va spun, nu se face!
Domnule Ministru, stiu ca n-o sa cititi aceste randuri... Ce-o fi, oare, in mintea dumneavoastra?

Panglici, panglici... Oare trebuie sa tai panglica la premiera? Nu?! Da' de ceee? Mie-mi place sa tai panglici.... Sunt regele panglicilor...

23 de comentarii:

  1. Vaaaii.. Un ministru asa frumos..
    Ia uite ce zicea prin iunie

    "Miniştrii PDL ai Turismului şi Culturii, Elena Udrea şi Teodor Paleologu, s-a fotografiat, vineri, împreună, pe cheiul portului Sulina. În timp ce se lăsa fotografiat alături de colega sa de Cabinet, Paleologu a spus că PSD-ul "nu are miniştri aşa frumoşi", informează Mediafax.

    Mândră şi zâmbitoare, Udrea a replicat: "Poate aude Ecaterina Andronescu sau Victor Ponta".

    E frumos, e destept, crede ca face parte dintr-o familie cu radacini pe la anul 1100, e ministru (inca), are tata tare destept si spera ca a sarit ceva din gena asta la el..

    De ce sa nu isi permita sa tina masina pe prima banda.. Daca el considera ca merita..

    Imi pare rau de aceasta tara. Si de mine si copilul meu ca este inca aici

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea si...colega de meserie,
    Recunosc ca am crezut mult in Paleologu la inceputuri.

    Poate e singurul in care am crezut, tinand cont ca mi-e scarba de politica, de Guvern si de cei care ne-au fost, de-a lungul timpului, guvernanti.

    Poate, in primul rand, pentru ca poarta un nume...nobil. Iar...noblesse oblige.
    Poate, in al doilea rand, pentru ca am citit despre el, despre studiile lui pe taramuri dinspre Miazanoapte, despre modul inedit in care, in campania electorala, mergea pe la oameni pe la usi, aratand ca vrea sa-i ajute...

    Poate pentru ca, initital, a candidat - daca nu ma insel - independent; unul, dupa cum am realizat, la fel de independent ca EBA...

    M-am convins ulterior ca e doar un incapabil notoriu. Un infumurat fara pereche. Un om obtuz si deloc deschis spre comunicare. Un om care uraste dialogul cu presa. Un prost crescut, in ciuda studiilor pe care le are.

    O creatura cu NIMIC mai presus decat mine/tine/ei/ele/noi/voi/ei/ele din Romania.

    Hai ca deja am utilizat prea multe caractere pentru acest Farfuridi. Casa nu-i zic mojic.

    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ne-am lua dupa vorba aia batraneasca, cu "invartitul in mormant", inseamna ca, la ora asta, conu' alecu paleologu se-nvarte mai rapid ca o turbina de avion, intr-un loc unde de fapt ar fi trebuit sa-si afle linistea...

    in cazul lui, aschia a sarit foarte departe de copac si a cazut intr-o baltoaca portocalie.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai, ai, frumoasa intsepatoare ....
    Tu esti Vocea Ratsiunii , cam ca in Roma antica, unde invingatorilor zilei le sufla cineva in ceafa, ca sa nu uite ca nu sunt vesnic in pozitsie:)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Domnule Ministru, stiu ca n-o sa cititi aceste randuri... Ce-o fi, oare, in mintea dumneavoastra?"

    CARE MINTE? :)

    Lasa-i dreq, skiul in austria e mai sanatos si mai distractiv.

    RăspundețiȘtergere
  6. dupa ce-a zis anonim, nu mai am nimic de spus.......

    RăspundețiȘtergere
  7. www.ajutorpentumama.wordpress.com Ei au nevoie de noi toti hadeti sa ajutam o familie frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. www.ajutorpentrumama.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. http://ajutorpentrumama.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. buna , frumusete ! nu mai vii la sala berry fitness ? te-am ajutat odata sa pozitionezi o bancuta si te-am recunoscut ! eu mi-am schimbat sala...acum merg la larkoti ! e bine structurata si are un etaj exclusiv pt fete ! cat despre ministrul culturii...cred ca ceea ce face tine de educatia pe care o are, nicidecum de calitatea de ministru ! ii lipsesc cativa anisori de acasa !
    cu respect, ovidiu cristian popa. popa_cristian29@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. eu cu cine vooooteeeez? m-am saturat de impertinenti, nesimtiti, inculti, agramati, jucatori, hoti sau mincinosi care sa imi ceara votul pentru a nu oferi nimic in schimb... m-am saturat de vot negativ (tare imi e, insa, ca mai vine unul...). m-am saturat sa nu am pe cine sa votez. si uite asa, ma satur si de Romania... incet-incet.

    RăspundețiȘtergere
  12. prima data cand l-am vazut la Tv nu stiam cine e "barbatul" cu figura de retardat. Nu o spun cu intentia de a jigni dar chiar asa arata, si se pare ca retardul se rasfrange si asupra comportamentului. Din talkshow-uri si interviuri mi-a lasat impresia unui om fara caracter, fara coloana, un umil supus comandantului suprem.

    RăspundețiȘtergere
  13. Neata in primul rand. E pentru prima oara cand ajung pe blogul tau, datorita unui articol aparut intr-unul din ziarele noastre "dragi" si "colorate".
    Nu ma intereseaza politica pentru ca nici pe ei nu ii intereseaza de noi.
    Asa ca o sa-ti spun decat ca esti foarte frumoasa si mult succes in continuare:). O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. O daa !!! DAA !!! ASA VREAU! GENIAL, mai ales ca nu se face ! Randurile de mai sus m-au umplut de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cata rautate,e si el un pitziponc mic si tu te ei de el asa fara nici o jena. Ntz,ntz,ntz...

    RăspundețiȘtergere
  16. chiar daca este ministrul culturii tot ministru este. adica tot politician, adica tot de prost gust, adica tot un taranus. pacat. oamenii de la noi nu isi dau seama ca sunt penibili. se poate merge si pe jos la cinema, nu trebuie sa parchezi exact in fata, e de bun simt sa inchizi telefonul (se vede treaba ca si la teatru merge rar, pentru ca acolo trenuie sa iti inchizi telefonul) si mai ales e jenant sa ridici un rand intreg dupa ce a inceput filmul iar tu cu invitatie in mana, fara sa platesti bilet, ai uitat ca trebuie sa ajungi in timp util.

    RăspundețiȘtergere
  17. :))))))))))
    Si doar daca te uiti la orice poza cu Paleologu' si la ceea ce ai scris, parca tot nu intelege nimic din ceea ce ii reprosezi :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. ma mir ca avenit cu masina. l-am vazut prin presa in cateva poze calare pe o bicicleta. cica doar cu ea merge prin bucuresti. poate ca a scos-o din curte pentru 2-3 poze :)

    RăspundețiȘtergere
  19. apropos de politicieni. te invit sa citesti ceva marca geoana: Banca de Alimente: campanie caritabila? NU propaganda PSD!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un ministru las, fara coloana vertebrala, care e prieten la catarama cu aripa PSD din minister, de spritzuri si de claca, dar altfel maaaaaare panglicar, care de alftel nici la criza din Ateneul Roman, nu a facut ceva pentru oameni, ci tot pentru PSD-istii din conducerea Ateneului.
    Bravo Simona, te respect si subscriu, ca de altfel toti care sunt deja scarbiti de intelectualul panglicar.
    Foarte frumos scris articolul.

    RăspundețiȘtergere
  21. "Da de ceee" scrii doar pe blog si nu te iei de mana cu mircea badea si organizati o actiune cum a fost cross-ul la care a strans 5000 de oameni. Aici primesti decat aplauze si se mai gaseste cate unul sa te mai sustina doar din vorbe.... Nu sunteti politicieni si cel mai important e ca sunteti tineri si cu posibilitate de afirmare. Nu am chef de o miscare de rezistenta si nu vreau respectul celor de la realitatea tv. Vreau 1-2 lideri, formatori de opinie care sa fie sustinuti de cei sub 30 de ani, satui de clasa politica care doresc sa participe la o actiune care sa cenzureze clasa politica in totalitate, sa vina, sa propuna idei si oameni noi sa se schimbam papagalii cu genti LV.

    RăspundețiȘtergere
  22. oare de ce are lumea asteptari de la politicieni?

    RăspundețiȘtergere
  23. draga mea...expresia ""e de porc" e foarte interesanta in gura unei gingase flori ca tine

    omar

    RăspundețiȘtergere