sâmbătă, 10 octombrie 2009

Nu se va schimba nimic

Imi pare rau ca m-am enervat. Nu trebuia. Pana la varsta asta, puteam sa invat sa-mi stapanesc nervii si frustrarile... Macar atat. Ce, nu stiam cu cine traim? S-a schimbat ceva? Evident, nu. Se va schimba ceva? Si mai clar, nu! Uite, vin alegerile. O sa fie exact la fel. Votul meu, daca va fi, nu va schimba nimic. Nici al tau. Ei sunt prea multi si or sa ne dovedeasca...

Altfel... vreau sa ma ocup mai mult de mine. Sa-mi fie mie bine. Mie, alor mei. O sa ma plimb intr-un loc frumos, in ziua asta blanda. Si mai am putin si o sa termin de citit Supleantul, ultimul roman al lui Petru Popescu. Apare luni, cu Jurnalul National. Am mai scris despre Popescu, dupa ce-am citit Prins. Imi place mult. Iar povestea din Supleantul are toate ingredientele unui best-seller(personajul principal feminin e Zoia Ceausescu). Te cucereste si o citesti pe nerasuflate. Dar despre asta, probabil, maine...

5 comentarii:

  1. Sa te bucuri din plin de iesirea in natura de care aminteai ... .
    Uita de toate conjuncturile politice ale momentului ! Nu ai la ce sa gandesti ? Ocupatiile intelectuale , oferirea de hrana sufletului , stii bine ! te ridica deasupra gri-ului comun .
    Te apreciez si iti spun asta de fiecare data cand imi dai motive . P.S. ... Io m-am gandit sa imi vand votul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. uite o melodie faina Simona http://www.youtube.com/watch?v=0JgS5OWDOgI&feature=player_profilepage
    Superba piesa

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona,eu nu anteleg,de ce trebuie sa dai explicatii la toata lumea,pentru ceea ce faci cind eti libera?Doar pentru faptul ca apari la TV?Este munca ta si atat,restul nu mai conteaza,lumea ar trebui sa stie mai antai sa aprecieze ceea ce faci,si dupaia sa critice,daca au ca.Inportant este ca cei ce te cunosc stiu prea bine cum este de fapt,OMUL SIMONA GHERGHE,restul conteaza mai putin.Numai bine,si o duminica placuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu se va schimba nimic.....ai dreptate SIMONA..pentru toti care sunt plecati va sfatuiesc sa ramaneti unde sunteti...!!

    RăspundețiȘtergere