joi, 12 noiembrie 2009

Franturi

Sunt dupa a treia noaptea de nesomn. Adorm greu, desi ma doare carnea de oboseala, incerc un fel de amorteala, in loc de somnul ala lin, odihnitor. Dimineata, dupa ore de chin, cu pleoape de plumb si buze arzand, trag de mine. Visez ciudat, visez stiri tragice, ma trezesc din ora-n ora si verific ceasul. Nu. Nu e luna plina. Nu mai am nici notiunea timpului. Nici nu stiu ce zi e si nici nu vreau sa verific.
Am obosit de toamna si de mine. Afara, sufla vant de iarna... Mi-e dor de somnul ala lung, mut, iar a doua zi, de liniste. Linistea zapezii de asta-noapte...

22 de comentarii:

  1. Cred ca toti trecem prin asemenea momente, suntem dezgustati si aproape resemnati..starea de spirit nu e deloc buna, asa cum ar trebui sa fie inainte de Sarbatori..

    RăspundețiȘtergere
  2. Si frumoasa si sensibila!!! Scrii bine! Am devenit fan Simona Gherghe

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceva asemanator traiesc si eu Simona !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt momente pe care le traim cu totii , cu siguranta !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-ti face griji, pe ecran apari ca si cum nimic rau nu ti se poate intampla! televizorul ascunde cel mai bine lucrurile astea, e cel mai mincinos prieten al nostru :)

    Poate putin mai multa hidratare si cateva fructe proaspete consumate zilnic te-ar putea ajuta. La mine functioneaza de fiecare data.

    Good luck!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vantul e de vina, vantul..
    Ne pacaleste ca e primavara si se joaca...
    Iar noi, mai grei asa, mai carne-visatoare-de-iarna... La tine se aduga si familiaritatea de zi cu zi a tragicului; trebuie cura de comedii!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate Mihai, Simone stai linistita ca toti trecem prin asemenea momente, depinde foarte mult de locul de munca, eu iti sugerez sa mergi la un control pentru ca eu am fost si mi-a folosit foarte mult, ce pot sa mai spun Good Luck si per sa te odihnesti, Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea, nu-ti scriu sa-ti sugerez remedii, desi daca ma intrebi, iti pot da cateva tipsuri...si eu ca si altii, am trecut prin asa ceva...Dupa cum ai vazut, avem cititori comuni (mai multi de la mine la tine :) decat invers)....ma gandeam sa facem un interviu de beauty, pentru blogul meu..ce parere ai? te pup cu drag si daca ai nevoie de ceva, sunt aici
    dana sota

    RăspundețiȘtergere
  9. Dana, multumesc pentru cititori:))
    si daca ai vreun sfat care sa functioneze rapid, il urmez cuminte:)
    cat despre interviu, cand vrei tu!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am eu un sfat: introdu moderarea. Au rupt nebunii gardul la spitalul 9 si au invadat netul.

    RăspundețiȘtergere
  13. cetatene... ai dreptate, asa am zis ca fac...

    RăspundețiȘtergere
  14. simona ti-am scris pe mailul de la antena 1 si niciun raspuns .. oare de ce ... o fi de vina vremea de afara?

    RăspundețiȘtergere
  15. de la vreme e? si eu care incepusem sa ma consider puturoasa :))

    RăspundețiȘtergere
  16. nu mai fi ingrijorata eu am fost mult mai rau decat tine.Trebuie doar sa-ti deschizi inima catre Dumnezeu si o sa te simti mult mai bine.Daca ai sti cat de bine e sa-ti lasi toate grijile in mainile lui Dumnezeu.Gandeste-te ca Pamantul asta minunat in care traim nu s-a facut singur.DUMNEZEU chiar EXISTA.Noi am uitat de EL.

    RăspundețiȘtergere
  17. cred ca asa suntem noi, moldovenii, mai mult decat ceilalti... mai nostalgici, mai romantici. Din proprie experienta iti recomand un sfarsit de saptamana, "neprevazut", acasa la Iasi. Cu linistea din acel oras in week-end, cu cafenelele goale si cu o plimbare prin Copou si, nu in ultimul rand, cu patul din fosta ta camera din casa parinteasca...
    nu stiu... era o idee... :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona, poate o evadare din Bucuresti in wk asta ti-ar prinde bine. O cura de aer curat la munte cu siguranta te-ar ajuta. Si pe cat se poate telefoanele si laptopul inchise:).

    RăspundețiȘtergere
  19. e stresul doar. e ceva care te nelinisteste si nemultumeste si iti da aceasta stare si insomniile...
    Cateva zile de liniste cu cei dragi (prieteni sau familie sau iubit) nu ar da rau...

    Sau poate te uiti cand iesi din emisie la stirile de la ora 5 (de aici cosmarurile?? ) :))))

    Weekend frumos

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai grija de tine si pretuieste-te!!! Esti un om deosebit si astazi uitandu-ma la tine atat la stirile de la ora 13,00 cat si la ora 17,00 mi-am dat seama ca ceva te framanta si ca ceva nu e ok ...daca te pot ajuta cu ceva oricand sunt alaturi de tine!!!

    RăspundețiȘtergere