duminică, 15 noiembrie 2009

Pauza

Nu dorm. A trecut, deja, o saptamana. Am incercat si remedii(multumesc, Dana, nu ma dau batuta). Sunt teribil de obosita, ma doare carnea. Daca ai avut vreodata o insomnie, cateva nopti la rand, stii ce zic...
Sunt irascibila si nesuferita, chiar si pentru mine, asa ca o sa iau o mica pauza.

16 comentarii:

  1. Traim intr-un ritm de viata in care tot ce se intampla in realitate ne oboseste creierul.Suntem obligati sa ne adaptam conditiilor de trai,raul ne cuprinde din toate partile si nu ne mai gasim linistea.Atatea minciuni in jurul nostru,atatia oameni egoisti,profitori si fara inima.Nu vreau sa te descurajez dar asta e realitatea si cand creste o floare ca tine nu se poate bucura de lumina soarelui ca o umbreste buruienile.O sa ma rog pentru tine in seara asta,poate te vei simti mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc numai bine...o sa treaca...fii optimista...o saptamana frumoasa iti doresc(Lacramioara)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu consider ca o baie fierbinte , relaxanta , ti-ar face bine , apoi te bagi in pat si tragi un somnic precum un nou nascut.Cred ca problema ta tine de mental , esti suprasolicitata si de activitatile ce le ai si de munca , asadar incearca sa comanzi creierului , caci tu esti stapana.Eu asa fac.

    Semnat.Un admirator :)

    RăspundețiȘtergere
  4. In ce consta pauza ? Cred ca si eu am nevoie de una..Sunt irascibil, nesuferit si egoist. Nu ma recunosc..Numai acasa imi revin cat de cat. Imi dau seama ca problema este la mine dar parca nici nu vreau sa fac nimic sa indrept situatia, ma complac in ea. Ideea e ca-mi fac rau mie insumi..

    RăspundețiȘtergere
  5. Gandeste-te la ceva frumooosss...viseaza...si o sa adormi...:P...eu asa fac...app...melodia is the best ever ("tell him")...pe o melodie asa adorm instantaneu...:))...app..ms pt add pe Facebook...:P...O zi frumoasa si o noapte plina de somn..:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Simone, Simone cunosti poezia trista a insomniacilor:)
    O ora de masaj...si corpul isi revine. Dar mai sigur cred ca e legatura cu cei dragi ai tai, cu familia, sa ajungi in locurile care te reincarca...

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, daca esti curioasa, te-as ruga sa citesti "la plimbare prin viata" - 3 ganduri intr-un weekend, scise in cate 5 minute... Nu vroiam mai mult de la mine si nici sa scriu mai multe.(http://ciprian-morcan.blogspot.com)
    Concluzia, care ti-ar putea fi valabila si tie: "Lasi capul plecat doar pentru a-ti vedea pumnul strans, apoi iti ridici privirea si mergi mai departe. Vor veni si alte nopti si intrebari pentru soare, dar singura va trebui sa gasesti raspunsurile..."

    RăspundețiȘtergere
  8. Melatonină de la farmacie. Reglează somnul. Lipsa acestui hormon din organism duce la insomnie. Găsești pe net mai multe :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Insomnia se instaleaza atunci cand suntem foarte stresati, adica a trecut o perioada buna de timp in care am solicitat creierul prea mult, fara a-i oferi si refacerea obligatorie prin somn si nu numai, pe langa somn mai este necesara si "aerisirea" sufletului. E buna meditatia in natura.

    Si eu sunt stresata , dorm putin si as dori ca cineva sa se roage pemntru mine in acest sens, caci si rugaciunea face bine. Este dragut primul anonim caci se ofera sa se roage pentru tine, l-as ruga sa se roage si pentru mine. Dumnezeu sa le dea sanatate celor care ii pot ajuta pe cei din jur.

    Ai sa iti revii, nu dispera !

    RăspundețiȘtergere
  10. incearca calmoplant pastile....naturiste, usoare si eficiente. la mine merg ca si eu am aceeasi problema

    RăspundețiȘtergere
  11. E greu cind nu poti dormi ,cind te macina gindurile ,framintarile.Poate ca de vina e ploaia si ceata asta deasa ,cel putin aici, la noi, in Iasi.De vina e vremea si vremurile ,dar stai linistita vremea se va imbuna ,va iesi soarele sau ,sper eu va veni iarna.Cu vremurile ,ei aici nu sint la fel de optimist. PS ; Daca tot mai ai probleme cu somnul iti recomand un somnifer bun ; un meci de fotbal din prima noastra Liga si dupa 30-40 de min ,iti garantez ca vei adormi ))).

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.youtube.com/watch?v=fOt7E04e7H4

    RăspundețiȘtergere
  13. Am suferit si eu de insomnii.M-am vindecat cu Bien Dormir,un complex de plante.
    Ti-l recomand.

    RăspundețiȘtergere
  14. draga mea, orice pastile, plante sau remedii ai lua...daca oboseala vine din interiorul tau- acela profund si adevarat- cauti remedii intr-o directie gresita.
    poti sa iti schimbi locul de munca, prietenii sau iubitul...sau masina...dar cauzele ramin. be happy and enjoy your life - and I mean it- si asa, vei radia din nou, fara retusurile magice ale fetelor de la machij!

    RăspundețiȘtergere
  15. Simo, ai grija de tine!!!
    Incearca sa te relaxezi, sa iesi putin din cotidian... nu stiu ce sa zic..dar consider ca o iesire ti-ar prinde bine..
    pup:*
    Sanatate si multa bafta in toate!

    RăspundețiȘtergere