sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Portia de fericire

Am citit, azi, intr-un ziar colorat ca fericirea sta-n mancare. Asta zic niste cercetatori americani. Si domnii vin si cu o lista de alimente, care ar induce starea de fericire: bananele, ciocolata, carnea de curcan, cartofii sau dovleacul.
Parca nu m-as multumi doar cu un crapei de fericire... Adica sa mananc doar ciocolata? Sau cartofii? Nu, as vrea sa ating fericirea... suprema. Asadar, meniul fericirii, dupa sfaturile cercetatorilor americani, ar fi asa:
- curcan la cuptor, cu garnitura de cartofi si dovlecei;
- banane, imbracate-n ciocolata.
Si daca mi se face rau, de-atata fericire?...

14 comentarii:

  1. tot mai buna o slana cu tuica fiarta si ceapa de apa.macar sa fie fericire romaneasca))))

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur te ingrasi...cat despre fericire... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca fericirea o gasim atunci cand ne aflam scopul in viata asta.Suntem total dezorientati,nici macar nu stim cine suntem¿,incotro ne indreptam¿de ce ne-am nascut¿sau pentru ce traim¿.Cat despre mancare,o fi fericire pentru trup,dar cu sufletul ce facem¿.

    RăspundețiȘtergere
  4. O fi vorba de acea fericire care trece prin stomac, dar sa fiu sincer niciodata nu am inteles unde se duce dupa ce trece prin stomac... poate doar mai departe in alt stomac. Cat despre aspiratia la "suprematia fericirii"... Oare cate persoane nu au mancat banane in seara asta si cred au atins suprematia?! Poate doar o usoara naivitate a perceptiei asupra fericirii ne ajuta sa depasim momentele in care ni s-ar face rau de-atata fericire...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca fericirea o gasim atunci cand ne aflam scopul in viata asta.Suntem total dezorientati,nici macar nu stim cine suntem¿,incotro ne indreptam¿de ce ne-am nascut¿sau pentru ce traim¿.Cat despre mancare,o fi fericire pentru trup,dar cu sufletul ce facem¿.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca fericirea o gasim atunci cand ne aflam scopul in viata asta.Nici macar nu stim cine suntem?,de ce ne-am nascut? incotro mergem?si de ce traim?Cat despre mancare o fi fericire pentru trup dar cu sufletul ce facem?.

    RăspundețiȘtergere
  7. fericirea o sa vina in momentul in care renuntam sa mai alergam dupa ea...
    iar referitor la mancare..e buuuna, atata tp cat nu ne face rau...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea stiu cum as defini fericirea, ma cam tem de acest cuvant...

    RăspundețiȘtergere
  9. Exista fericire ?...sau bucuri,satisfactii si implinirii ! De ex.uite doua filme care iti umple o duminica mohorata : "The Proposal" cu Sandra Bullock si "Spread" cu Asthon Kutcher...spumoase,usoare perfecte pentru o dupa-amiaza de duminica .

    RăspundețiȘtergere
  10. Geo , imi place cum gandesti ! Si eu mananc foarte mult , dar nu ma ingras fiindca "e fierul rau!"E valabil si pentru tine , Anamaria.

    RăspundețiȘtergere
  11. ok, nu sunt eu Simona Gherghe de mai sus:)
    si am introdus moderarea! asta ca sa ma menajez! chiar imi fac rau cei care ma jignesc fara niciun motiv!

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte bine faci ca stergi postarile celor cate te jignesc fara niciun motiv si ar fi bine sa le stergi si din cap, nu merita.....si nu inteleg cum TU, esti in starea asta proasta. Te rog sa-ti revii fetito.....esti MY PERFECT GIRL!!!!!
    O fata care te admira muuuult.

    RăspundețiȘtergere
  13. dom 'le mai dati-le o sansa si tinerilor jurnalisti din tara asta care se gudura de foame in fata tuturor lighioanelor sinistre care-si zic cu fala oameni de afaceri, doar ca sa apuce sa roada ca niste boschetari anonimi o coaja bolovanoasa de paine...vor sa faca cariera dar nu le intinde nimeni o mana izbavitoare...voi astia de la centru,aveti burdihanele pline si va dati la gioale de plictiseala in tot soiul de animozitati, controverse, disensiuni meschine si inventate...mereu si mereu aceleasi personaje pe sticla, la petreceri mondene, pe bloguri, prin ziare ori reviste...dk vreti sa stiti cum e si ce face poporul intrati pe cel mai tare nou blog din romania http://crizeleluarvinte.wordpress.com... poze cu tarfe ieftine, divagatii extremiste, strigate de disperare, multa gargara...matasoasa insa pt. cititor, ciudatenii doar aparent nevinovate, cascadorii lirice de calitate, aforisme taioase, apeluri infierbantate la desteptare civica ori futai moca, povesti cu si despre prosti si lichele, analize mai putin ortodoxe, halucinatii fecunde, vise sparte, furii incontrolabile etc

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere