sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Stiri pe scurt, acum...

"Buuunaaa!!!! esti o doolcika:)))) dami si mie id mess ca sa vb! vreau sa te cunosc mai bine. cand ne intalnim??? te poooooop!!!! Raspundemi!!!! de ce numi dai si mie id ess?? te pooooop:))) " Primesc zilnic astfel de mesaje... Pe facebook. Stiu, e vina mea... N-am niciun filtru, prin care sa-i trec pe toti cei care-mi "cer prietenia". Ce sa le fac? Sa le dau o dictare? Ar fi interesant. Si sa-i las in lista de amici doar pe cei care scriu corect romaneste. Asta asa, din respect pentru ochii mei, care citesc randuri ca cele de mai sus...
*****
05.55.46
Indica, pe ecranul Realitatii Tv, cronometrul necrutator. De-abia m-am trezit si, pana sa ma dumiresc, am crezut ca se apropie sfarsitul lumii!!! Stai, dom'le... Unde ne grabim asa? Ei bine, mai sunt mai putin de sase ore, pana la marea confruntare: Base VS Crin!!! Cum asa??? Si eu inca sunt in pat?!? Trebuie sa fac ceva... sa ma pregatesc... Dar ce sa fac?!
A! Gata, stiu: inchid televizorul!
*****
Toata saptamana, am adormit greu si m-am trezit greu. Urasc ora 09.00, atunci cand suna ceasul. Si tanjesc dupa zilele de sambata si duminica, atunci cand pot sa ma trezesc mai tarziu, la 10, 11 sau 12, de ce nu? E sambata dimineata. Am deschis ochii la la 09.03. Fara ceas...

23 de comentarii:

  1. :)) foarte dragut . si noi la 06.00 ! asteptau un dovleac de ras pt placinta si vase de spalat , ca sa nu zica soata ca iar fug la serviciu . In rest , political free si dorim NUMAI BINE la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona, ai fost răutăcioasă la prima ştire. Ăsta este gradul de cultură în ţara noastră şi astfel de oameni te urmăresc zi de zi. De ce? Pentru că aşa cum spunea "eşti o dooooolcika!" Nu trebuia să fii aşa de "nedoooolcika" cu ea sau el. A fost foarte drăguţ mesajul acestui sau acestei fane. Îmi place blogul tău!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intotdeauna se intampla asa. In timpul saptamanii, cand am cursuri, le mai ratez cand sunt de la 7:30 pentru ca ma trezesc pe la 10, dar sambata si duminica cand pot dormi si pana la 12, ma trezesc de nebun la 7 :)) Universul are intotdeauna un plan =)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti doresc draga Simone-vezi ca nu scriu bine romaneste, he, he-un uichend cat mai lenevos si doolcik:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Prea multe jigniri draga mea. Acum sunt tot felul de prescurtari si forme de a scrie, nu cred ca persoana respectiva nu a stiut sa scrie corect.... what ever. Mi separe ca te crezi prea increzuta... Parerea mea. Chiar mi-a placut de tine dar... dupa fazele astea... hmmm....

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,


    Nu cred ca trebuie sa iei in serios toate comentariile rautacioase.Din pacate , astfel de oameni se promoveaza in Romania, si aici nu exclud nici "Antenele",vezi cazul Acces Direct,cu Madalin Ionescu ,care era candva o persoana f. aprecita de mine.Te stimez din doua motice:
    1. Esti o Ieseanca ,care a reusit sa razbeasca in Bucurestiul asta plin de hiene(si eu sunt tot din Iasi ,si de 8 ani sunt in Bucuresti.)
    2. Te-am vazut de multe ori la concertele unor trupe rock autohtone,ceea ce e de apreciat,fata de colegele tale de breasla care rup cluburile de fitze cu ....(ma abtin)..

    Mult succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  7. a fost nebunie azi prin cluj... tot centrul a fost plin de oameni, si culmea, majoritatea nu erau clujeni. sustinatori pd adusi de prin toata tara la aplaudat.
    azi am stat acasa, ca majoritatea clujenilor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @iiii, n-am jignit pe nimeni. nu stiu ce-ai citit tu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hello Simona !



    Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti, si sunt un destul de mare fan al tau. In legatura cu aceasta titulatura, e adevarat faptul ca nu pot spune ca sunt un fan infocat al tau, din 2 motive: primul, pentru ca nu ma defineste caracterul obsedant (de nici o natura), si al doilea, pentru ca nu apuc sa te urmaresc chiar mereu (la TV doar uneori -> cand mai apuc, iar pe blogul tau, absolut zilnic, de aproximativ o luna incoace). Se poate spune si ca sunt chiar cel mai timid fan al tau (dat fiind faptul ca de o luna incoace tot imi fac curaj sa iti scriu, si pana acum, n-am reusit niciodata - sigur, ar mai fi si aspectul de diferentiere intre noi 2...tu -->> persoana publica, eu -->> om de rand). Multumesc mult totodata, pentru aceasta postare a ta astazi, care, sincer sa fiu, mi-a dat foarte mult curaj, fiind relativ perfecta pentru prima "interventie" a mea.
    Uff......si am zis ca totusi am sa fac tot posibilul sa nu ma lungesc in ceea ce priveste cantitatea de text scris, mai ales dat fiind faptul ca mie personal mi se tot spune ca scriu exorbitant de mult mereu.
    OK.....deci si prin urmare, scurtand cat se poate de mult tot ceea ce urmeaza, ar suna aproximativ astfel (uitasem sa precizez: de asemenea, mi se tot spune ca tind sa exagerez, de obicei, cand vine vorba de vreo conversatie cu si/sau text adresat unei persoane de sex feminin, asa ca prin urmare, tin sa te asigur, si sa ii asigur si pe ceilalti cititori ai acestui comment al meu ca lucrurile ce urmeaza sunt spuse din toata inima mea + cu seriozitate cat cuprinde):

    1. Punctul de vedere personal

    a) Esti o femeie chiar foarte frumoasa, si EXTREM de eleganta, cat si galanta in acelasi timp.
    b) Ai un tic personal, in ceea ce priveste meseria ta la TV, care, mie unul, mi-a placut la nebunie inca de la inceput, si totodata mi-as dori sa-l vad din ce in ce mai mult la tine (din pacate, e mai rar scos in evidenta de catre tine): uneori, la finalul reportajelor, daca e cazul si/sau daca simti tu insati nevoia, iti spui punctul de vedere personal, spui in doar foarte putine cuvinte, ceea ce crezi in legatura cu acel reportaj ce abia s-a terminat, ceea ce sincer sa fiu (desi pun pariu pe ce vrei tu ca o sa fie si altii care n-or sa fie de acord cu asta) e chiar foarte bine de observat la tine....de ce ? Pentru ca asta inseamna ca (inca) ai personalitate (desi uneori si eu ma intreb in sinea mea oare de unde mai ai forta sa rezisti atata amar de vreme), intr-atata incat "dai pe dinafara" (vorba aia veche romaneasca) in sensul pozitiv al expresiei totusi.
    c) Desi am recunoscut mai sus ca din punctul meu de vedere personal esti foarte frumoasa, tin sa precizez foarte clar ca partea mea preferata a fizicului tau sunt ochii (si nu pentru ca restul ar fi mai prejos in vreo maniera, ci pentru ca de cand ma stiu, la putinele persoane de sex feminin pe care le-am placut cu adevarat pana acum, ochii au fost intotdeauna "linia intai", ca sa zic asa).
    d) Cum ziceam mai sus, de aproximativ o luna intreaga sunt fanul tau, mai ales in ce priveste blogul tau. Dupa aproape 4 saptamani de citit zilnic postarile tale, pot spune cu 100 % certitudine ca ai o personalitate foarte speciala, si chiar esti de treaba.
    e) Mi-as dori (undeva in interiorul sufletului meu) sa existe o cale prin care sa putem pastra legatura in mod constant (si repet: nu o spun in sens obsedant), dar in acelasi timp se petrec 2 senzatii principale, tot in interiorul meu: prima imi spune clar ca am din start extrem de slabe sanse ca asa ceva sa se intample vreodata, iar a doua consta in faptul ca ai avea prea multa treaba relativ in fiecare zi pentru ca asa ceva sa se intample vreodata (ceea ce e foarte normal, aspect pe care il inteleg in deplin - a nu se intelege gresit).

    RăspundețiȘtergere
  10. catalin, nu cred ca sunt doua criterii bune, totusi:)
    marius, trebuia sa-i intrebi cu cat au fost platiti...

    RăspundețiȘtergere
  11. f) Imi tot reprosez mie insumi de la ziua ta de nastere incoace faptul ca nu am putut (in principiu, nu am avut curajul si/sau am ezitat) sa iti urez si eu la multi ani. Prin urmare, desi sunt constient ca e FOARTE tarziu, din partea unui om de rand din capitala, care in acelasi timp te simpatizeaza (ca sa nu ma mai repet, in ce priveste sintagma cu "fan al tau"...), un sincer si calduros La Multi Ani, cu multa multa sanatate, si sa iti dea Dumnezeu mereu forta de a tine capul sus, plina de speranta si optimism, indiferent de situatie.

    2. Punctul de vedere profesional

    a) Nimic de reprosat. Totusi, ai avut dreptate cand ai spus, intr-o postare anterioara aici pe blogul tau, faptul ca ai o slabiciune pentru munca in televiziune, si ca intr-un fel, esti facuta pentru genul acesta de meserie.
    b) In familia mea, atat eu cat si mama mea il simpatizam foarte mult pe colegul tau de trust, Mircea Badea. Cand o sa mai dai de el personal, daca ai putea sa-i transmiti salutari, sanatate si bafta multa in continuare din partea amandurora, ti-as fi mereu recunoscator. I-as transmite si eu insumi pe blogul lui, insa am senzatia ca, la cat de mult scriu (vrand/nevrand) mai mereu, ar exista sanse ca el sa ma considere a fi vreun spion de la concurenta mai deontoloaga (caz in care ar fi vai si-amar de integritatea mea).

    3. Punctul de vedere social

    a) Nu trebuie sa te simti prost din cauza ca anumiti retarzi se baga si ei in seama, desi sunt constient si de faptul ca senzatia asta a ta este, de foarte multe ori, surprinzatoare, si vine "pe nepusa masa". Imi pare sincer rau pentru ca esti nevoita sa treci prin asa ceva, si, sincer sa fiu, de foarte multe ori sa stii ca mi-e extrem de rusine ca acel gen de oameni sunt de acelasi sex cu mine. Din pacate, in asta consta "Legea Firii" din zilele de astazi: femeile de genul tau sunt cele mai predispuse la asemenea neplaceri, din partea (si spun ceea ce urmeaza cu tot respectul si cat se poate de impartial) persoanelor de sex masculin inferioare si/sau de (cea mai) joasa speta. Totodata, din punctul meu de vedere, sunt de parere ca fix aici ai facut si/sau faci de obicei tu personal marea greseala: you`re letting them get away with it, without doing anything (suna parca mai potrivit in engleza de precizat); poate pentru ca nu ai, in principiu, ce sa le faci, poate pentru ca (paradoxal) esti prea buna la suflet pentru a le raspunde intr-o maniera mai ferma/accentuata (printre altele, am citit - tot legat cu acest aspect al tau - si postarea ta legata de acel nesimtit/nemernic burtos din Mall). Mircea Badea precizeaza foarte clar, foarte corect (pentru tara in care traim si zilele de azi pe care treptat le parcurgem) si foarte potrivit (pentru cazul tau, si nu numai) atunci cand uneori mai aminteste lumea de motto-ul sau: "Cu talharii te bati ca talharii, cu oamenii cinstiti te bati ca oamenii cinstiti.". Cert este ca nu trebuie sa iti pierzi niciodata increderea in oameni (in special in cei care au demonstrat ca isi merita acest apelativ cu prisosinta), si, as i said before: tine capul sus mereu, o sa vezi ca totul va fi bine, pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cam atat din partea mea, precum comment al meu la aceasta postare a ta. In cazul in care (mai mult ca sigur ca) am scris extrem de mult, imi pare sincer rau si sper enorm de mult sa nu fi plictisit (nici pe tine, nici pe oricine altcineva -->> cert e ca, fiind prima mea "interventie" pe blogul tau, am profitat de ocazie, mai ales data fiind perioada de ezitari/lipsa a curajului). In cazul in care ai putea gasi vreo metoda de a pastra legatura cu mine, din partea mea cu cea mai mare placere as accepta, anytime, in any way it would come, iar in caz ca nu, e totusi OK, te voi intelege, categoric nu ma voi supara (si, in alta ordine de idei, in caz ca nu, totusi, macar a meritat incercarea -->> or, at least i`d like to think it did). Si, in incheiere completa, in speranta ca prin acest comment ti-am readus (macar si pentru cateva secunde/minute) zambetul pe buze, nu-mi ramane decat sa-ti urez sa ai parte de un rest de weekend absolut minunat si cat se poate de relaxant in continuare, si, de Luni incolo, bafta in continuare pe plan profesional (si nu numai) + sa ai grija de tine.





    Cu stima, respect si admiratie,
    Pentru o femeie cu adevarat minunata,
    Care e si o persoana cu totul incantatoare,
    Din partea unui simplu om de rand,
    Alex T.



    P.S.: As avea totusi 2 ultime chestiuni de precizat, atat pentru curiozitatea personala a celorlalti cititori, cat si, eventual, pentru a ta:
    1. Nu am folosit nici un fel de text scris dinainte, si nici un fel de hartiuta in fata PC-ului personal, in perioada compunerii acestui (mega)comment.
    2. In cazul in care vreunul/vreuna se intreba din curiozitate personala (fie el/ea vreun simplu cititor al acestui blog, fie ea chiar destinatara acestui comment/posesoarea acestui blog), tin sa mentionez ca am (doar) 21 ani, impliniti de doar cateva luni. Si, din punct de vedere secundar, raspunsul meu este DA, inca mai exista persoane tinere care sa scrie in asemenea fel, atat cantitativ cat si (de ce nu ?..) calitativ (iar asta fiind doar unica mea incercare de a anticipa vreo eventuala curiozitate a relativ oricarei persoane....cu scuzele de rigoare in cazul in care aceasta ultima idee a mea a parut auto-laudativa).
    Later Edit: Mda, se pare ca respectivul (mega)comment al meu e mai lung decat ma asteptam. In asa hal de lung incat acum, in momentul in care am apasat pe "Postati un comentariu", imi spune ca trebuie sa fie maxim 4.096 caractere/comment. Prin urmare, n-am de ales, o sa trebuiasca sa il trimit pe parti, prin copy-paste. Chiar si-asa, prima precizare a mea din cadrul P.S.-ului ramane valabila (totodata, sper sa-mi reuseasca si succesiunea de parti prin copy-paste).

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai inteles gresit.Nu te-am caracterizat dupa vre-un criteriu...Am spus doar ca,doua motive care ma face sa te respect sunt cele sus postate.Ai f multe calitati , care nu cred ca ai vrea sa le auzi non-stop de la zecile de persoane care posteaza.Important e cum te vezi tu si cum te simti in pielea ta.
    Ciao!

    RăspundețiȘtergere
  14. Alexandru, compunerea ta este prea lunga!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Alexandru...
    Stii, "[cele mai multe] accidente se petrec in casa" - mai precis in baie.
    Vezi aici http://www.youtube.com/watch?v=qZ1Lh1sj-zc
    Asa ca.. Mai stai pe afara.
    Sau stai in casa si scrie mai putine cuvinte... :)

    E o problema daca ai trecut de nr maxim de caractere. si nu o data, ci de 3 ori...
    Dintr-un fan timid devii brusc un fan agresiv prin lungimea postarii, prin timpul furat vedetei/omului/femeii pe care il/o admiri precum si a celorlalti care ii urmaresc postarile, printr-o imixtiune relativ brutala in viata ei.

    Stiu ca nu doresti asta, dar poti deveni usor unul dintre cei despre care scrie Simona aici... care ii cer "prietenia".. :)

    Pana la urma gandeste-te ce i-ar aduce in plus OMULUI Simona si celor care mai bantuie pe aici ceea ce scrii tu.

    RăspundețiȘtergere
  16. @simona:

    cred ca au fost platiti cum de obicei se plateste in campania electorala, adica cu mincare si bautura.
    strategia "umple'le matzu ca aplauda"

    dar pe bune acum, cit de jos trebuie sa te pretezi ca sa faci asa ceva. au adus niste bieti oamani de la tara si i'au plantat in centru. nici nu stiau ce e cu ei. si binenteles erau ceilalti "aplaudaci" care ii coordonau si le spuneau cind sa aplaude si cind nu.

    n'am nici o treaba cu politica dar ce am vazut ieri a fost mai mult decit jenant.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cati incearca sa te agate....ahahha ce oameni disperati, probabil si virgini

    RăspundețiȘtergere
  18. Pt mine ar fi o jignire sa imi zica cineva ca nu stiu sa scriu.Tot mereu cand postezi cv despre ''intamplarile'' tale vb in batjocura si jignesti. Ok, inteleg, traim intr-o tara cu multe fenoemene. Daca unii is mai prosti sau mai destepti asta nu inseamna ca trebuie sa ii jingnim sau sa ne batem joc de de ei. Totusi, sunt oameni si ei la fel ca noi. Nu ii nimeni mai bun sau mai putin bun decat celalalt. Asta din cauza ca suntem FIINTE UMANE si avem aceeasi valoare. Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  19. te invidiez pentru ora 9. eu la 7 incep munca

    RăspundețiȘtergere
  20. Draguta si Educata :P
    nu pot spune nimic despre tine doar atat..nu te cunosc mai mult si nu imi pot permite :)
    Succes in cariera si fericire in viata !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga Simona,mi-as dori din tot sufletul meu sa fiu si eu in lista ta de prieteni!te rog mult sa-mi iei in considerare mesajul meu.Multumesc frumos!mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  22. Alexandru trebuia sa ma pui pe mine sa fac un rezumat pt tine...suna cam asa..."Simona imi place mult de tine,esti o persoana speciala cu o personalitate pe masura."

    RăspundețiȘtergere