duminică, 1 noiembrie 2009

Tinere condeie

Am primit o leapsa de la Anca. Sa spun cine cred eu ca e talentat la scris si de ce. E o alegere grea... Si totusi, iata preferatii:
Vlad Petreanu. Pentru ca are condei, umor, e acid si pasionat de blogging.
Oana Despa. Scrie al naibii de bine, dar al naibii de rar, in ultima vreme... Poate nominalizarea mea o va convinge sa-si rupa din timp si sa mai treaca pe la propriul blog... Da, Oana?:)
Familia Ciutacu. Suna nostim, nominalizarea asta, en famille... El, Victor, pentru ca e rau de gura, justitiar si scrie cu nerv. Ea, Mana, pentru ca e calda si sensibila. Si ii datorez si calatoria mea initiatica la Ierusalim...

11 comentarii:

  1. Pot si eu sa mi sp parerea despre cel /cea care este talentat/a la scris si dc?
    Eu cred ca tu esti fff talentata la scris si cu sigurantza ii intreci pe cei mentionatzi mai sus(nu vreau sa supar persoane;e de mai sus insa tu ai scris cel mai frumos)...pe nici un blog nu am citit pana acum ceva care sa mi aminteasca de copilarie,sa ma faca sa rad si sa plang,sa ma faca sa ma simt din nou copil...insa intrand pe blog-ul tau am retrait ceea ce am scris mai sus si de aceeaw iti multumesc din suflet ca m ai facut sa-mi reamintesc acele vreumuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. inca doua, www.mariacoman.blogspot.com si www.horiabrenciu.ro
    Mie imi plac:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc, Simona! Și ”La mulți ani!” și așa, public! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. intr-adevar, oana scrie frumos. are cuvinte care te inconjoara in liniste pentru a te trezi, la finalul lecturii, fie cu un mare zambet pe fata, fie cu un MARE semn de intrebare deasupra capului. din pacate, insa, sunt de acord cu tine. o face prea rar, circumstantele sunt atenuante, ce-i drept :P

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt de acord, ei scriu bine, tu scrii bine... dar daca Beyonce ar avea blog, ar fi cel mai bun blog din blogosfera si din stratosfera :)):))

    ... din ciclul: monday morning stupid jokes :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Admiratorul Tau Secret2 noiembrie 2009 la 12:16

    Simona, ai buzele moi, sarutabile? Vreau sa le gust odata sa vad ce aroma au. :x (sper ca nu ai un iubit gelos care citeste blogul tau)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru "admiratorul secret". Daca nu te potolesti, te bannez. Obsedatii si libidinosii n-au ce cauta aici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Simo...Domnule ,,admirator secret" incearca sa ti controlezi si tu iesirile astea si sa folosesti un limbaj adecvat(macar fatza de fetele de pe acest blog_...si cel mai important incearca sa nu mai o superi pe Diva si sa o respecti(daca stii ce inseamna acest cuvant)...Daca ai chef sa vb asa du te ,,nene" si vb in alta parte...nu aici
    Simo iti doresc sa ai o sapt placuta...atat pe plan profesional cat si pe plan personal...
    Aaa si iti dau un sfat(daca te deranjeaza acest lucru imi cer scuze)...Nu lua in seamna tot ce sp acesti ,,cocalari"(iarta ma pt cuvantul folosit)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mare papagal lingusitor acest Daniel!! Cred ca esti un obsedat care te masturbezi toata ziua cu gandul la Simo!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca ar trebui sa dezactivezi comentariile. Bunul simt lipseste cu desavarsire pe-aici. Iar cei care citesc acest blog o vor face si in continuare, chiar daca procedezi cum am spus mai sus. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma abtin de la orice comentariu pt anonim...nu ma pun la mintea ta sa folosesc acest limbaj de mahala...si nu sunt lingusitor...doar respect persoanele de pe acest blog...si incerc sa folosesc un limbaj care sa nu supere pe nimeni...Si sa stii ca am o seara placuta gandindu ma ca nu sunt ca alte persoane care nu au invatat sa respecte pe ceilalti...si sa stii ca eu nu duc lipsa ca tine...asa ca nu comentez ceea ce ai sp tu mai sus(Simo iarta ma pt ultimul rand...dar am incercat sa nu folosesc cuvinte jignitoare)

    RăspundețiȘtergere