sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Top 3 reclame stupide

3. Imagine cu una dezbracata, care se zbate intr-un pat... Apoi, cadru pe doi zugravi. Discutie intre ei:
-Ti s-a intarit?
- Inca nu, tie?
- Nu...
E o reclama la vopsea...

2. - Mami, mami! Fac treaba mare!
Maica-sa zice ceva. Nu stiu ce, nesemnificativ.
- Mami, dar eu vreau sa fac treaba mare, in baia lui Paul!(!!!!!!!!)
Reclama la deodorant de baie... ce are Paul si n-are asta micu' ofticos. By the way, n-am mai auzit expresia "treaba mare" de o suta de ani!

1. The one and only... doamna constipata! Povestea e asa. Sotul pleaca la serviciu. Ea, bosumflata, intra la toaleta. E bine-facuta. Poarta un pantalon de matase si un maiou, care ii cam crapa pe sunculite. A! Sotul ii spune ca o sa intarzie:)))) Are sedinta, na! Dar, in fine, se intoarce. probabil tarziu, in noapte. Intra in dormitorul conjugal, fix in momentul in care madame iese din toaleta, in aceeasi tinuta ca azi-dimineata.
- Ce-ai facut azi?
- Mai nimic...
Concluzia mea e ca sotul n-a fost la nicio sedinta. Si ca, de fapt, are o amanta. Dar nici nu pot sa-l condamn. Cum sa n-ai o amanta, cand nevasta-ta sta toata ziua pe wc?! Nici nu mai stiu la ce e reclama. Niciodata n-am retinut. Ma fascineaza povestea!

29 de comentarii:

  1. Sinmone, zi ca
    NU TI-AU PLACUT PANTAlONII DE MATASE CU CARE IN BAIA LUI PAUL LI SE INTARESTE GLeTUL ZUGRAVILOR!!:)
    Reclame combinate, ca sotul cu amantele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. macar de ar fi numai astea trei.......90%din reclame trebuie sa te gandesti mult la ce produs ar putea fi.....si cand te gandesti ca sunt platiti sa faca asta.......

    RăspundețiȘtergere
  3. ma dispera reclama Cosmote cu ala care vrea sa o sune pe Mirela, direct din cartier :)) cam ce e in capul celor de la Ogilvy?? ca sa nu mai zic de campania absolut stupida cu "verde stop"

    RăspundețiȘtergere
  4. E reclama la un supliment alimentar reclama de pe locul 1 este un medicament pt imbunatatirea tranzitului digestiv se numeste Tranzactiv. Lucrez in domeniu si stiu medicamentul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau sa te anunt, dar reclama d pe locul 3 e foarte buna pt publicul tinta, n'as numi'o stupida. Astia's termenii in care se discuta la o renovare! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. O să auzi mult şi bine de treaba-mare când vei fi mami!

    RăspundețiȘtergere
  7. cea mai stupida reclama in opinia mea, la "sport.ro":intra mama si-si vede copilul cu o banana in mana,i-o ia si-i da un mar in loc,mama pleaca satisfacuta ca are o banana(v-ati dat seama ca banana nu are aceeasi forma ca un mar).text:"pentru ca barbatii nu mai iubesc decat sport.ro" Eee,ce sa-ti povestesc...eu prefer o femeie frumoasa chiar daca imi place si fotbalul,fiecare lucru la timpul lui

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca mai sunt destule in aceasta industrie filmica romaneasca indubitabil mirobolanta ce reusesc sa dezguste ochiul saracului privitor, care de regula sau pe un plan general nu este atat de apt in a interpreta si altfel esenta unui spot publictar de regula romanul este dotat cu un singur 'buton' pt astfel de situatii cel de a fi subiectiv, daca l'a amuzat putin e o reclama buna daca nu...nu! nu o sa stea niciodata sa aprofundeze asa ceva, la mine nu stiu... statutul meu de epava a societatii, totodata student, din pacate nu prea mai porneste acest aparat electrocasnic, dar cand aveam ocazia mai imi sarea in ochi cate una si stiu ca a avut un impact semnificativ cea de la geamurile termopan Qfort mai ales cele din prima versiune cand acel trist personaj scotea capul pe fereastra cu zambetul pe buze intr'un mod excesev de iti venea sa te arunci cu totul prin ea sau sa treci din nou la geamuri de lemn, si culmea ca era si difuzata des si mai ales in orele de mare audienta. si la un moment dat stateam si ma gandeam... bai ceva nu se leaga in reclama asta, este foarte proasta sau cel putin are o idee f greu digerabila, totusi se putea mai mult sunt destui oameni foarte buni pe aceasta axa si aici pana la urma urmei nu cred ca au lucrat cei mai retarzi din curtea scolii, si tare imi e ca nu e asa, si tare imi e ca au lucrat niste oameni foarte destepti si au reusit sa foloseasca o formula psihologia foarte omogena pentru o promovare in masa, tocmai prin simplul fapt ca are eticheta de reclama proasta si enervanta care iti schimba starea de spirit pe moment acum toata lumea stie probabil de acel brand si cu ce se ocupa el, toti cu mic cu mare au in cam geamul termopan pe fundal verde cu un tampit care scoate capul pe un ritm asemanator penibilul curent muzical minimal, dar na asa'i in tennis.
    Acum chiar daca deviez putin de la tema subiectului postat si chiara daca nu este un spot cu o semnatura romaneasca, era acum ceva timp o reaclama care iar este din categoria celor aparent cliseice fara prea multa tehinca si investitie cel putin la prima vedere dar imi este reclama de suflet si nu am reusit sa o uit niciodata, este cea de la Pepsi, acea reclama cu maimuta la volan in postura de sofer de taxi, doar simplul cadru cu cei doi si acel monolog "tu te airport! ...tuuu teee airport! pfsshht! e?! aaaaairport!!!" si prim planul pe maimuta cu privirea ei sarmanta mi se pare genial.
    Alte reclame de calitate si memorabile, cel putin pentru mine sunt cele de la Dorma care iar nu au un mesaj direct proeminent si se axeaza mult spre arta... digitala dar au reusit de fiecare data sa dea licenta, alte productii ce isi merita locul aici mi se par cele sub semnatura Leo Burnett Romania.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite pe youtube una,la adresa "Taylor Swift singing Lady Gaga,drunk".Este cam misogina?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mi se par foarte slabe reclamele facute in Romania.Cele "de afara",au un mesaj usor de receptionat si sunt mult mai artistice.

    RăspundețiȘtergere
  11. stupida e si aia cand isi scuipa unul un dinte in chiuveta, scuipa sange etc si e reclama la pasta de dinti parca.O scarbosenie de reclama

    RăspundețiȘtergere
  12. tranzactiv- efect laxativ :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Dati-mi voie sa contrazic pe cineva de aici care spunea ca reclamele romanesti sunt mai rele cele din afara. Acum cativa ani, asa era, insa acum pot spune cu toata increderea ca "industria" de advertising s-a dezvoltat foarte bine. Sunt foarte multe reclame realizate cat se poate de profesionist, din mai multe puncte de vedere: prezentarea produsului, imagine, personaje, coloana sonora, etc.
    Totusi, sunt cateva chiar stupide, intradevar, iar cea de pe locul 1, Simona, sunt de acord cu tine. Cred ca au realizat-o cu buget de criza. Cea de pe locul 2, "nominalizat" de tine, ma amuza pentru ca am un coleg, Paul, si oridecate ori o vad, imi aduc aminte de colegul meu care foloseste cam mult toaleta la servici ... :)) Iar cea de pe locul 3 ... dupa cum spunea atcineva de aici. acestia sunt termenii care sunt folositi la o renovare ... :))

    RăspundețiȘtergere
  14. si inca ceva : romanii nu stiu sa faca reclame adevarate. asta e adevarul. majoritatea reclamelor ori sunt copiate (prost) ori sunt dublate in limba romana si evident ca nu au nici un farmec ..o vezi pe una vorbind in cine stie ce limba si de auzit...auzi in romaneste..nu se potrivesc deloc..

    RăspundețiȘtergere
  15. ee draga mea ,dar cum ai fi preferat sa spuna bietul copil ? "vreau sa ma cac la Paul ?" sau sa cred ca in jurul tau copiii pe care ii cunosti asa spun ? si de aceea nu cunosteai termenul de "treaba mare " .. of of mai mai ... ma cam dezamagesti ..

    RăspundețiȘtergere
  16. Simona, eu am o vaga banuiala ca nu ai mai auzit expresia "treaba mare" de cand te-ai mutat din Iasi la Bucuresti.
    "Capitalistii" au un limbaj mult prea diluat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Simooonaaa,cand vii la Barcelooonaaa?de cate ori sa te intreb?

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu mai sunt reclamele de altadata... Ce tare era reclama "Alungati monotonia si cumparati pantofi Gregorio Rizzo". Apropos, si-a cumparat cineva?

    RăspundețiȘtergere
  19. ma omori cu barcelona... nu e clar ca daca nu-ti raspund, nu stiu?! habar n-am cand o sa vin!

    RăspundețiȘtergere
  20. Simona, cea mai gandita reclama este cea la Pepsi cu pinguinul, celelalte sunt stupide.
    Iti doresc o duminica frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  21. nu,nu e clar.in mod normal,daca nu raspunzi cuiva inseamna ca nu ai vazut intrebarea sau pur si simplu nu ai chef sa raspunzi.daca raspunsul e „nu stiu„,mi se pare normal sa spui

    RăspundețiȘtergere
  22. e incredibil cum ma cearta aici, pe blog, un anonim...

    RăspundețiȘtergere
  23. :| la tatzi ni'i greu dar...

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnule anonim daca o mai superi pe Simo vin in Barcelona si te bat...si cred ca nu este obligata sa-ti spuna tie cand vine...si mai ales ca nu iti dfai nici numele cu atat mai putin trebuie sa-ti raspunda...
    Simo ai fost superba in aceasta seara...FELICITARI...si o seara frumoasa in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  25. Am si eu o intrebare pt tine Simona.De ce nu esti invitata si tu la emisiunile din cadrul antenelor?Chiar mi-ar placea sa te vad mai des,altfel decat la Observator!(si stiu k nu sunt singura).

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai stie cineva reclama cu "Caldurica de la pasarica"? Era la o centrala termica...E pe acelasi target ca si Gletul Mesterului cu "Ti s-a intarit?".
    Cred ca ar trebui sa se faca si un festival de publicitate gen cum este Zmeura de Aur ca replica la Oscar. Parerea mea... :)

    RăspundețiȘtergere
  27. mi se pare, la fel ca si tie, aberanta reclama la tranzactiv si la toate produsele anti-balonare, gen iaurt laxativ etc.
    vb ta, nenea are o amanta si pot sa inteleg de ce: nevasta-sa care se da o diva in matase si e un caltabos sta toata ziua pe kakastoare si nici nu produce nimic :). mi se pare culmea prostiei aceasta reclama. Adevarul e ca pt acest tip de produs e si greu sa gandesti una. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere