marți, 16 martie 2010

Dor de duca

Asa as fugi vreo doua zile... Nici macar nu mai conteaza unde. Doar sa plec. Problema e cum adun cele doua zile. Cum le pun cap la cap.
Mi-e dor sa ma plimb intr-un oras curat, sa vizitez, sa merg kilometri intregi pe jos, pana nu-mi mai simt picioarele. Sa mananc la repezeala ca sa am timp sa merg iar, sa vad figuri relaxate si zambitoare, sa nu mai citesc ziarele de la noi, sa nu mai deschid televizorul, sa nu mai aud stiri... Sa ma pierd in multimi de straini.
E de la soare...

32 de comentarii:

  1. Pot sa vin si eu? ;)))
    Zilele trecute am mers kilometri intregi, prin ninsoare si vant, dar tot mi-a ramas putere pentru noi incercari...
    Eu zic sa faci tot posiblull sa fugi o vreme undeva. Iti va prinde bine, daca asa simti... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rectific : "po-si-bi-lul" ;) Vezi, deja ma grabesc :)

    Cu bine! O noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as fugi pentru vreo 2 ani, as face inconjurul lumii pe bicicleta, m-as catara pe franghie pana la luna, as arunca pietre in stele sa vad cum se topesc...dar nu chiar acum, poate mai incolo, dupa ce termin desenele astea...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu din contra...m-as inchide in casa si nu as vrea sa aud de nimeni si de nimic...sa fiu doar eu cu mine...telefonul l-as avea deschis doar cat sa vorbesc cu ai mei.....asta e starea mea azi,maine poate imi doresc altceva,cine stie?:)
    sa ai o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  5. fara suparare dar nu ti se potriveste deloc "Povesti de tabloid" nu cred ca sunt in masura sa spun asta dar este o simpla parere, imi cer scuze shi sper sa nu te super pt ca am spus-o prea direct.nu ti se potriveste nici un statut in legatura cu lumea mondena nici cel de critic nici cel de prezentator. eu te vad ca pe o persoana normala si nu-mi place sa citesc niciun articol din presa despre tine. inca o data imi cer scuze shi sper sa faci trecerea la ceva mai serios. P.S. o sa-mi spui ca esti o persoana flexibila si ca te poti modela dupa orice format

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă recomand Piteştiul. Este curat, nu are cabluri pe stâlpi, au ce-a mai bună halviţă şi în plus oamenii nu vă tratează cu sictir.
    Un alt oraş este Sibiu, dar asta altă dată. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca toata lumea s-a saturat de ceva anume,oameni care se mint singuri,se autocenzureaza,le e frica sa comunice cu anumite persoane,sa nu dauneze anumitor scopuri doar de unii intelese,de prejudecati false.voiam sa fiu mai radical dar acum e greu.Poate mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Simona...si eu vreau sa calatoresc...as dori asa mult sa ajung in New York...dar viza se da asa greu...e unul dintre visurile mele...

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca Elena a zis sa faci tot posibilul eu zic sa incerci sa faci totul posibil. hai ca poti. o evadare pana in Viena pare perfecta. Si cred ca gasesti 2-3 zile odata.
    Zambeste, viata este frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca mi-ai citit "gandurile".stres,tensiune si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Florin

    Te invit in Olanda .
    Este chiar ce-ti doreste inimioara momentan.
    Gasim un oras mare ,ca si ghid nu o sa-ti recomand doar cartiere curate , iar la 20 de minute cu masina gasesti 200 km de plaja :)

    Si mai mult simbata poti fi invitata la " botezul micutului Marc ,primul meu finut " cel mai tinar enorias al parohiei Sf. Grigorie Teologul din Schidam , de altfel si singura Parohie Ortodoxa din Olanda.

    Promit ca o sa fii tratata ca o printesa , dupa cum si esti ,iar eu o sa fiu o gazda pe cinste , altfel stiu ca nu te reintorci:))

    www.biserica.nl

    florin_sabo@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Primeste invitatia mea,iar destinatia o alegi tu

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Hei!! asta e statusul meu de mess de o luna aproape :( cred ca nu e om in perioada asta, de fapt in apropierea sarbatorilor(paste) sa nu simta ca ar vrea sa o ia la picior.. oriunde, oricum numai acasa nu :), desi sarbatorile acasa nu-s musai un dezastru :)

    RăspundețiȘtergere
  15. e greu cateodata totul depinde de continut si de cat de persistent esti.the key word is "mind" in sabotajul natural dca nu e o farsa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sau poate chiar Venetia... Ai nevoie de o pauza si crede-ma ca si eu simt la fel. Eu as lua o pauza mai lunga, insa n-am cum.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. un tripleX;"forte de care nu stiti nimic,in urma unor actiuni pe care nu le veti vedea si intr-un mod despre care nu vreti sa stiti"Crezi ca stii despre ce este vba?

    RăspundețiȘtergere
  19. astazi am urmarit povesti de tabloid...sincer nu ti se potriveste deloc aceasta emisiune,imi pare rau dar nu o sa ma mai uit ca sa nu ai audienta si sa nu o mai prezinti:(imi pare rau:(
    dar tu esti foarte draguta si prea cu bun simt pentru aceasta emisiune

    RăspundețiȘtergere
  20. cred ca cineva m-a pus azi la incercare.o sgura persoana are mind transfer around the world,dar ceilalti nu recunosc,AUTOCENZURA

    RăspundețiȘtergere
  21. Simt o uşurare, o bucurie... ciudată, parcă vinovată, când mă gândesc CÂT DE BINE ÎMI PARE că nu mai sunt nevoit să simt ce simţi tu, ca locuitoare a României... Ţara aia intoxicată, bolnavă, o tumoare malignă colcăindă, plină de viermi idioţi şi tupeişti. Of... dac-ai putea evada şi tu, cât de roză ţi-ar fi viaţa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Iti recomand Timisoara.Poate ai sansa sa-l vezi si pe Mile (am auzit ca e grav bolnav), eu nu am cum.

    Mult soare

    RăspundețiȘtergere
  24. de parca ar fi greu sa faci asta. poti sa nu te uiti la televizor, sa nu deschizi ziarul, si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  25. Mda! Ai cam sadit samanta dorului de duca si-n mine.Citind postul tau,am avut senzatia ca e scris de...mine. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  26. buna, simona...scuze de intrebare...poti sa-mi spui cu ce gloss ai fost data in seara asta? o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  27. @lacralili, Juicy Tubes de la Lancome, nuanta disco melon:))

    RăspundețiȘtergere
  28. CRED CA NORDUL GERMANIEI E PENTRU TINE !E ATATA LINISTE ,CURATENIE,NATURA....cAT POFTESTI!LASA NEBUNIA AIA,PAMANTUL O SA SE INVARTEASCA DOUA ZILE SI FARA TINE .. DACA CHIAR NU POTI ....FURA DOAR O ORA SI MERGI SA TE PLIMBI PRIN BELLU...O SA VEZI CE FAIN O SA TE SIMTI DUPA ACEEA !

    RăspundețiȘtergere
  29. Capete video, lavaliere, live-uri, off-uri si bete aruncate-n Styx; sageata-n arc catre soare rasare; visele-n bagaje zulufi-n vant; insignifianti in multimi de straini; ai nimanui dar ai tuturor; sageata-n arc catre soare apune...

    RăspundețiȘtergere
  30. Simona,mi se pare ca ai slabit prea mult.Pune mina si maninca mai mult,ca in curind o sa faci baie in damigeana !Si te sfatuiesc sa nu mai comentezi pe bloc,cum ca ai fugi vreo 2 zile nu stiu unde.Blogul asta e citit si de "prieteni",care ar putea interpreta ca "te-ai cam saturat de atita munca" si ai dori o pauza..In astfel de timpuri ,ar fi bine sa fi mai docila,mai inteleapta decit oricind.Marius

    RăspundețiȘtergere