sâmbătă, 20 martie 2010

A la claire fontaine...

Auzeam, azi, la radio ca e... sau, ma rog, a fost Ziua Francofoniei. Si de-atunci, fredonez un cantecel, pe care il stiu de mult. De la scoala, cred. L-am ascultat, de curand, la finalul unui film. Iata-l:


17 comentarii:

  1. "TU NU ESI PROPRIUL TAU STAPAN,IAR SOARTA ALTUIA NU ESTE SOARTA TA.IN TIMP CE EL SE PREGATESTE PT MOARTE,TU POTI FI SCUZATPE MOTIV CA LUCREZI LA CONSTRUIREA UNUI VIITORPROPRIU SI DACA E NECESAR COMPLOTEZI IMPOTRIVA VIITORULUI SAU."probabil stii si cuvintele astea dintr-un joc murdar al autocenzurii(brain to brain)

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine cantecul,pare un sunet rupt din rai,aduce multa liniste in suflet,trebuie doar sa-l asculti cu inima,dar cum avem inimile murdare de pacatele lumii acesteia,nu stim sa apreciem ce e frumos

    RăspundețiȘtergere
  3. ironia:FRANTA SI ROMANIA-emisiunea soc sub alte dimensiuni,rezultatele?e live.france2si-a propus sa demonstreze cat de usor pot fi manipulati oamenii sa devina calai in "jocul mortii":oamenii sunt programati din copilarie sa asculte ordine si doar cei care s-au razvratit la un moment dat in viata pot gasi puterea de a refuza sa se supuna.comunicarea are loc sub toate formele:tu decizi dca e rau sau nu forma aleasa;sa nu raspunzi inseamna interceptare,reavointa sau surzenie?

    RăspundețiȘtergere
  4. da...a fost ieri Ziua Francofoniei....eu,ca in fiecare an,m-am intors la fosta mea scoala si am sarbatorit alaturi de fosta mea profesoara de franceza:) a fost frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey, asta e my karaoke song!! Mi-a placut filmul foarte mult si consider ca acest film face parte din "Videoteca de educatie sentimentala". Ca aspiranta la titlul de viitoare mamica, ma ocup si de intocmirea unor asemenea colectii.
    Esti simpatica Simona si sufletul e armonios acordat.Multa sanatate ca restul se fac..

    RăspundețiȘtergere
  6. @incursiune in necunoscut, iti recomand totusi cartea dupa care a fost facut filmul...

    RăspundețiȘtergere
  7. Aseară: socotit îmbrăcată, frumoasă, frumoasă frumoasă!
    [nu credeam că voi spune vre-odată aşa ceva. m-am înmuiat de tot!]

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos, sunt sigura ca va fi o adevarata placere sa o citesc. Sper doar sa o gasesc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si am gasit-o !!! Nu vreau sa fac reclama, ramane sa hotarasti tu daca publici acest link sau nu :
    http://www.polirom.ro/catalog/autori/maugham-w-somerse/pagina_01.html
    Multumesc frumos pentru idee.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur mult ca mi-ai prezentat tu reportajele! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. am revazut in treacat ce am mai scris,am incercat sa creez un mediu de comunicare pt a impiedica individualismul:"DIVIDE&IMPERA",e un nonsens total,azi o mutenie totala,o incertitudine,totusi uita-te la filmul "Edison" si o sa vezi fata unui WashingtonPost,una pozitiva.mai e o intrebare,ultima pt. ca dupa aia o lume dispare definitiv,pt. maine

    RăspundețiȘtergere
  12. Povesti de tabloid...sunt in direct?

    RăspundețiȘtergere