sâmbătă, 27 martie 2010

Miruna

Am vazut-o azi, la televizor. E o fetita foarte, foarte frumoasa. Si, din pacate, foarte bolnava. Miruna are 10 ani si o boala cumplita de sange. Si-a trait copilaria prin spitale. Asta e viata ei, de la 10 luni... Dar are o sansa: o operatie, care costa 150 de mii de euro. Enorm, pentru parintii ei. Va rog s-o ajutam!



Conturile pentru Miruna sunt deschise pe numele mamei, Amalia Enache:
RO 57 BRDE 300 SV 0775 4833 000 pt RON
RO 80 BRDE 300 SV 3210 2343 000 pt EURO

Sau, mai simplu, prin TELEDON:

0 900 900 580 - 3 EURO / APEL
0 900 900 582 - 5 EURO / APEL
0 900 900 584 - 10 EURO / APEL
Multumesc!

Alte detalii pe www.ioanamirunaenache.blogspot.com

14 comentarii:

  1. "Copiii sunt florile pamantului." Maxim Gorki.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu stirea in observator si chiar ma intrebam cum as putea sa ajut cumva, in stire lipseau modalitatile... iata, le gasesc pe blogul tau si ma grabesc sa sun din reteaua vodafone insa mi se spune ca numerele sunt incorecte...

    RăspundețiȘtergere
  3. creti, merci! cred ca sunt pt romtelecom

    RăspundețiȘtergere
  4. AS vrea sa o ajut si eu da nu stiu cum sa fac ca sunt in Spania,fata asta chiar merita cei 150 000 de euro,merita mult mai mult,of daca-as fi fost bogat din pacate banii sunt in mana celor care nu au suflet,as vrea sa-i trimit cateva sute de euro da nu stiu cum sa fac,sa trimit pe numele mamei,da imi trebuie nr ei de tf.

    RăspundețiȘtergere
  5. ciprian, lasa-mi aici, te rog, o adresa de e-mail si maine iti trimit numarul de telefon al mamei.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ii doresc multa sanatate fetei, sa se faca bine, pentru ca are o intreaga viata de trait.
    Am si eu o finuta care a fost diagnosticata pe la 4-5 ani de leucemie. Doctorii ii mai dadusera putine sanse de supravietuire. Dupa spusele lor, doar 20% din maduva ii mai functiona corect, insa dupa o operatie si cateva tratamente la un spital universitar din Cluj, si-a revenit, iar acum e la frumoasa varsta de 9 anisori.

    Cum e cu teledonul? Trebuie sa primesti vreo confirmare? Am dat telefon, a sunat, insa nu am auzit nimic. Dupa vreo 20 de secunde s-a inchis automat.

    RăspundețiȘtergere
  7. am donat 10 euro chiar acuma, si maine am sa o pun si eu la mine pe pagina la rubrica Actiuni Umanitare unde bineinteles am mai ajutat 2 persoane "Daniel Raduta si Valentina Ene", daca chiar vrei sa vezi intra http:// spuick3ru.wordpress.com ms mult !

    RăspundețiȘtergere
  8. daca vrei sa suni din reteaua mobila spune ca nr nu este in serviciu...cred ca merge doar din romtelecom.o sa incerc la banca sa donez cativa banuti din putinul meu pt ca aceasta fata sa se faca bine,stiu ce inseamna boala din cauza ca verisoara mea primara a avut cancer la oase si ovarian si a murit la numai 24 de ani.iti multumesc tie,simona,pentru lucrurile minunate pe care le faci si ca esti o persoana intr-adevar deosebita.numai bine iti doresc si sper ca dumnezeu sa te rasplateasca pe deplin pentru ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  9. o sa fac si eu o donatie

    RăspundețiȘtergere
  10. buna dimineata, sunt mama Mirunei , si in primul rand vreau sa multumesc tuturor romanilor indiferent ca sunt in tara sau sunt peste hotare pentru tot sprijinul acordat mirunei.vreau sa va spun ca linia de teledon este valabila doar in reteua romtelecom( deci se poate suna doar de pe un telefon fix , nu din reteaua mobila sau telefoane publice ).In cazul in care vreti mai multe detalii despre povestea trista a fetitei mele puteti intra pe blogul ei www.ioanamirunaenache.blogspot.com si numarul meu de telefon 0723-577328
    Apreciez enorm de mult faptul ca Miricica a strans in jurul ei prieteni necunoscuti , dar cu suflet mare.
    Ganduri bune din partea noastra
    Miruna si Amalia Enache

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar fi foarte bine, daca ati putea pune si numere din retelele de telefonie mobila.
    Dumnezeu sa o aiba in paza, si Sfanta Sarbatoare a Invierii sa-i aduca insanatosire grabnica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Timpul nu asteapta ! Miruna are nevoie urgenta de ajutor pt transplantul medular. Ascultatii rugamintile ! Nu vrea decit sa traiasca si sa fie la fel ca ceilalti copii , sa fie sanatoasa si sa se bucure de copilarie . Prin bunavointa si ajutorul nostru v-a reusi , haideti sa-i intindem o mina !!!

    Răspunde

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt bucuros sa spun ca , de acum putem sa ajutam pe MIRUNA ENACHE si prin donatii

    online. Oricine poate sa ajute pe aceasta minunata fetita , o poate face , mergind pe

    pagina : http://mgheorghe7.wordpress.com/doneaza-online/ , alegeti suma pe care doriti

    sa o donati , complectati tabelul cu datele d-voastra si alegeti tipul de card pe care

    il aveti. Va multumim tuturor celor ce sunteti alaturi de Miruna.

    RăspundețiȘtergere