luni, 22 martie 2010

O viata

Nu prea mai e nimic de spus. Sunt vesti care te bulverseaza, pur si simplu...

9 comentarii:

  1. A fost unul din cei mai profesionisti si neinfricati reporteri pe care i-a avut Romania vreodata. Oridecate ori era vreo corespondenta de-a sa, eram doar ochi si urechi pentru ca stiam ca urma un reportaj interesant, bine facut.

    Ca si om, pana in ultima clipa a luptat pentru binele altora, incercand sa saleze un om bolnav de leucemie.

    Se pare ca pe el, nu a mai putut nimeni sa-l salveze ...

    Dumnezeu sa-l odihneasca.

    "Only the good die young ..."
    http://www.youtube.com/watch?v=OOOoQ39HJbc

    RăspundețiȘtergere
  2. O veste care m-a cutremurat.Era deosebit de tinar. Intotdeauna avea relatari deosebite pe care le urmareai cu sufletul la gura. Era foarte talentat, si poate ca acum profesionalismul lui va fi apreciat la adevarata sa valoare.Eu sint un telespectator fidel al Antenei 1, de la infiintare. Ajunsesem sa-l cunosc si sa-mi fie apropiat. Era un om deosebit de placut.Este o tragedie ca un astfel de om s-a stins la aceasta virsta. Tu poate ca l-ai cunoscut personal, si poate ca stii mai multe. Poate ca intr-o asemenea tragedie nu mai e nimic de zis, cuvintele sint de prisos. Dumnezeu sa-l ierte! Odihneasca-se in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt o multime de cuvinte pe care vrei sa le rostesti dar nu are cine sa te asculte.de azi si eu am murit demult.adio

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mile, brate moj vidimo se u nebo.Sunce, nikad necu da te zaboravim! Tvoj drug iz Beograda

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta arata ca nu avem control asupra vietii si ca suntem niste trecatori aici pe pamant,daca am fi mai buni cu aproapele nostru si nu am pune asa pret pe viata individuala,daca am lasa deoparte tot orgoliul ce-l avem in noi poate si D-zeu ne-ar iubi mai mult,am fi mult mai fericiti dar cine sa asculte,de ce ar interesa pe oameni de ceilalti din jurul lor,bine ca sunt ei bine off ne meritam din plin soarta si ne mai miram cand cineva moare asa de tanar,de ce nu ne intrebam cine a facut PAMANTUL asta unde traim cu totii ca doar nu a aparut la intamplare,ca primul om nu a evoluat din maimuta asa cu am fost invatati,si daca e vreounul care crede asta de ce nu mai evolueaza omul mai departe ,sa se transforme in altceva,suntem perduti cu totii nu visam decat banii si sa ne fie noua bine dar toate astea nu dureaza o vesnicie,poti sa ai azi totul si maine sa pierzi totul,toti cei care se cred ca au vreo putere aici pe pamant sa nu aiba multa incredere in asta pt ca nu dureaza mult,si daca au vreo putere este pt ca au primit-o de sus,nu stiu cati dintre voi au inteles ceva din ce am incercat sa explc aici da ma rog eu macar am incercat....

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai vazut Simona, ca Mile Carpenisan a fost apreciat la adevarata lui valoare? Tocmai ma intrebam de acest lucru in comentariul anterior. A fost inaintat post-mortem la gradul de sublocotenent, semn de inalta apreciere pentru cresterea prestigiului armatei, pentru ca a informat corect si oportun publicul despre faptele militarilor romani. M-am mirat si m-am bucurat pentru ca a fost remarcat. Cu siguranta ca nici telespectatorii nu l-au uitat. Odihneasca-se in pace! Din cind in cind pe linga noi exista si o farima de bunatate, omenie si apreciere; ma uit in jurul meu, multi sint deziluzionati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere