vineri, 5 martie 2010

Stiri pe scurt

Azi e baba mea si ninge, ninge, ninge... Mama zice ca sa nu ma plang. Tot imi place mie iarna...

Am cautat minute bune in supermarket mere romanesti. Am gasit din Italia, Turcia, Polonia, etc. Nu-mi amintesc sa fi fost criza de mere, anul trecut... Dar e explicabil. Altfel, n-ar putea fi atat de scump kilogramul de mere. Stiu, acum o sa-mi zici ca se gasesc in piata. Uite, pe vremea asta, n-am ajuns.

Cand apare un infractor la tv, in deschiderea jurnalelor de stiri, hop si Ogica. Ala de tot castiga la loto. Ei, am senzatia ca omul asta a fost coleg de celula cu toti insii cu cazier. Acum, cu criminalul din Danemarca.

24 de comentarii:

  1. totusi... nu mi se pare normal sa ninga asa in Martie

    RăspundețiȘtergere
  2. nici nu vreau să mă gîndesc ce se va întîmpla la vară, dacă acum ai făcut o asemenea înşiruire :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mere romanessti sa gasesti la Car....
    Macar ai luat peste. Eu am noroc, de sapte ani stau prin Serbia, si acolo inca gasesc mere sirbesti si cam produc de toate.
    Apropo au doar Metro (din 2006), si tare as vrea sa nu intre in EU.

    Mult soare

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, iar iernii îi place de tine!, minus zilele când zăpada se îndrăgosteşte de maşini...

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi e baba mea. Si ninge si ninge si ninge. E iarna iar. Si eu crezusem ca vine primavara de acum. Dar eu inca o astept.

    RăspundețiȘtergere
  6. O baba frumoasa chiar daca, ninge! O ninsoare linistita si frumoasa, ca tine!
    Poate, Ogica o fi "purtatorul de cuvant"... Al penitenciarelor! Cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  7. ogica este intr-adevar unul dintre cei mai temuti infractori de pe planeta! este tipul infractorului sex simbol cu parul dat pe spate si tatuaj pe mana!.....pacat de fiica lui!
    iar merele.....ehe draga simona....exista mere fabricate in romania dar nu in mall-uri si nici in bamboo!cred ca exista un verset in biblie unde spune clar....CAUTA SI VEI GASI.....indiferent de vremea de afara!un loc bun pentru a gasi mere romanesti este de exemplu o livada!
    si inca ceva.....nu ar trebui sa crezi in babe!sau respecti traditia?

    RăspundețiȘtergere
  8. ce-mi plac mie oamenii care o fac pe grozavii si comenteaza fara sa citeasca macar tot ce am scris...

    RăspundețiȘtergere
  9. Da Ogica intotdeauna o sa aiba vreun motiv sa apara la televizor.
    Prostia e ca mass-media il tot baga asa in fata desi nu are nici un motiv.
    Chiar face o audienta atat de mare sau creste tirajul unui ziar daca apare vreun articol despre el?
    Cat despre mere... in supermarket sau hypermarket prea putin probabil sa mai gasesti pentru ca sunt mult mai scumpe fata de merele alea crescute in serele turcesti..

    RăspundețiȘtergere
  10. Simona, de ce ai scos prima poza de la profil? Aratai foarte bine in ea.
    Ogica a ajuns vedeta pt. ca a facut obiectul unui dosar penal de inselaciune, sustinind ca a detinut un bilet cistigator la cat. 1, la Loto 6/49, fiind arestat in Februarie 2001. Mass-media asta este de groaza. Cum stie ea sa faca vedete din toti necunoscutii neispraviti. Posibil sa-i fi cunoscut in puscarie pe toti dubiosii, cine stie. Oricum nu e o stire de dat pe post , dar cum sint o gramada, ajunsi vedete din diferite motive, altele decit cele normale, nu mai conteaza ca un infractor a ajuns vedeta.
    Mie iarna asta mi-a placut mult, a semanat cu iernile de acum 20 de ani, cind ningea mult. Pacat ca nu e o baba mai geroasa , anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce raspunzi oamenilor care scriu tendentios la adresa ta, crezi ca merita efortul ?
    Ei nu stiu ca esti o fata educata, cu mult bun simt si frecventezi salile de opera, teatrele... nu cluburi gen Bamboo, Fratelli etc.

    RăspundețiȘtergere
  12. da' tu de unde stii ce frecventez eu?! e la fel de aberant comentariul tau, ca si cel cu bamboo

    RăspundețiȘtergere
  13. Vorba domnului Nanu: "Simona, Incredibil. Exişti!"

    RăspundețiȘtergere
  14. That's my girl! In sfarsit, Simona, ai avut reactia pe care o asteptam de la tine.Ma refer la reactia la comentariul baiatului cu avatar-ul topless de mai sus :) Sigur ca nu sunt in masure sa dau calificative, ca nu conteaza ce cred eu, dar voiam sa stii ca astazi mi-a placut mult reactia ta.Atat.Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  15. atentie la 9-10 martie,poate o sa intelegi dupa aia.e vorba de umbre.Si nu Ogica face stirile,cateodata nici macar textul.iar de livezi poate doar literatura se mai ocupa.dca te iei dupa supermarket nici biblici nu mai suntem. Semnat o voce din umbra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow,wow,wow...comentariul meu nu a fost unul tendentios !
    Am citit in diverse publicatii, in nici un caz de la cunostiinta noastra comuna...un exemplu, vizionand concertul lui Costel Busuioc te-am remarcat printre spectatori !

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga mea, lasa supermarketurile si du-te in piata! sunt pline tarabele de mere romanesti, dulci si muuult mai ieftine ca cele importate. Gasesti mere gustoase, romanesti, sanatoase, incepand cu 1 leu kilogramul. Eu imi cumpar din Piata Moghioros sau Crangasi! Fa o vizita si alimenteaza-ti camara! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Te aprovizionez eu cu mere daca vrei...mere moldovenesti chiar! ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Simona, nu vreau sa te superi pe mine, dar argumentul: "uite, pe vremea asta, n-am ajuns" este pueril. Ma indoiesc de faptul ca mama ta iti aducea acest argument in copilarie. Mi se pare "fitzos" sa te duci la supermarket sa cauti mere romanesti. Scuza-ma, dar pietele (gen Dr. Taberei) "gem" de fructe romanesti, iar vanzatorii nu zic "uite, pe vremea asta n-am ajuns". Ei sunt acolo pentru noi. Putin respect!

    RăspundețiȘtergere
  20. am observat ca aceasta postare a fost una de succes pentru ca a fost publicata de mai multe ziare asa ca m-am hotarat sa-i dau copy/paste si sa o postez la mine pe blog!sper sa am acelasi succes ca si tine simona!tine-mi pumnii!

    RăspundețiȘtergere
  21. Soiurile de mere traditionale romanesti exista de dinaintea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Celelalte feluri, impamantenite, sunt de fapt aduse din alte parti. Ca nu sunt crescute aici nu este important, ci felul cum au fost ingrijite. Desigur ca in supermarketuri nu vei intalni mere provenind de la producatori mici, acelea pe care poti sa le mirosi, ca dovada a gustului lor bun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma bucur ca-ti place iarna, si mie asemenea, imi doresc sa ninga pana voi cauta usa de la bloc cu batul sau pana cand voi iesi din casa pe balcon direct in tunel (stau la etajul 4), in felul acesta imi aduc aminte de copilarie, de nametii din Sinaia si mai ales de derdelusul superb pe care-l aveam acolo.
    Voie buna, Simona.

    RăspundețiȘtergere