marți, 5 ianuarie 2010

Cea mai buna pizza din lume

M-am trezit cu pofta de pizza. De pizza AIA, de la mama ei, din Italia. Bucatile alea minunat de gustoase, pe care le cumperi la colt de strada, pentru un euro sau doi. Depinde de unde le iei. Daca ti se face foame langa Fontana di Trevi, doi euro, cu siguranta... Dar ce mai conteaza, cand ti se topeste in gura? Cand mozzarella iti mangaie cerul gurii... Si sosul se scurge pe mana... Deh... Cum sa te descurci altfel? Mai ai si harta pe care trebuie s-o tii undeva si geanta... Asa ca te asezi cu fundul pe trotuar si esti doar tu cu pizza ta. Care se termina dureros de repede. Si mai infuleci o bucata. Parca te-ai saturat... Aiurea! Peste jumatate de ora, aroma de peste tot iti da iar tarcoale... Si iata-te cu alta bucata... Si tot asa. Cred ca mi-e dor de Italia...

PS. Eu, precum tiganul cu cortu'... Am mai navalit peste un blog. Invitata, desigur. Bobo face improvizatie si scrie aici. Si peste vreo doua zile, o sa i se intample o minune: sotia lui va naste! Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc:)

PPS. Cica s-a scumpit pizza... Am ramas in urma cu preturile.:)

20 de comentarii:

  1. o sa-ti trimit o pizza de la mama ei...cum zici tu....

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acum ai facut si altora pofta de pizza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona, ai ramas in urma,s-a scumpit pizza....o bucata de margherita costa 3 euro iar celelalte de la 3,50 in sus... Oricum merita banii ;-))Niky Timsa

    RăspundețiȘtergere
  4. posibil, astea erau preturile de anul trecut...

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona, e prima data cand iti scriu, m-am hotarat brusc, desi ma gandeam sa fac asta de mult. Te admir pentru ceea ce faci, pentru ca esti o profesionista, pentru ca esti una dintre putinele vedete sincere, ce nu poarta o masca, clara si reala, pentru ca acolo la pupitrul stirilor esti tot tu...ceea de acasa, neobosita in a ne tine la curent cu ce ai mai facut.
    Nu sunt linguseli, nici dulcegarii...am vrut doar sa imi exprim admiratia pentru tine.
    Iti doresc in noul an sa ai parte de sanatate, impliniri si de clipe minunate alaturi de cei dragi sufletului tau.
    Cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  6. simona,chiar am observat rujul rosu:) in ultima vreme la observator te-am vazut!!!!
    iti sta foarte bine.Obsesia mea este pentru cosmetice,love them ♥♥♥♥♥♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmmm........e de prisos sa va mai zic si eu,o simpla cititoare,cat de tare va admir ...o sa ma rezum la a va spune ca sunteti printre putinele stiriste care reusesc sa transmita ce fel de persoane se afla in spatele "mastii serioase"pe care ,asa cum se stie ,orice crainica trebuie sa o afiseze.Va doresc tot binele din lume ,intrucat societatea noastra are ,din ce in ce mai multa nevoie de oamenii asemenea dumneavoastra.MULT SUCCES IN CONTINUARE !

    RăspundețiȘtergere
  8. citeam impreuna cu prietenul meu ceea ce ai postat azi si numai decat il aud:"nu vrei sa faci si tu o pizza ca mi s-a facut pofta?"m-am apucat si am facut pizza la ora 8 seara:)
    te pupam,sa ai o seara faina,rodica si cornel

    RăspundețiȘtergere
  9. a fost foarte buna...mama lucreaza intr-o patiserie unde se face si pizza si ea m-a invatat cateva trucuri.bineinteles ca nu imi iasa niciodata ca a ei,nu stiu ce ii face dar iasa minunata,dar e comestibila:))te pup
    plec fuguta la scoala ca si-asa m-am trezit cam tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  10. astia din ciao scriu ca tu prezinti stiri din sport. cu cine te confunda?

    RăspundețiȘtergere
  11. In primavara se implineste un an de cand eram la Milano in piata Domului, vroiam sa vizitez catedrala si tin minte ca, m-au fascinat miile de porumbei care, daca aveai un pumn de graunte erai prietenul lor, iti stateau pe cap, pe maini ... La un moment dat m-am asezat cu fata in sus si am turnat graunte pe mine, am avut o senzatie deosebita, un munte de porumbei prieteni gramada pe tine !
    E frumoasa Italia pacat ca, nu suntem priviti prea bine, din cauza...
    Nimic nu se compara noaptea, cu o pizza sau o chiftea(cum s-o numi ea) servita de la rulota de pe sosea !

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie mi-ai facut pofta de pizza cu subiectul asta. Cum nu stiu sa fac, am comandat. Acum astept sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  13. ohooo,Simona,fug sa fac o pizza ca nu am facut demult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Simo ai reusit sa ne lovesti pe toti cu pofta asta de pizza.Acum e la cuptor se rumeneste.Nu m-am putut abtine si am rugat-o pe prietena mea sa faca si ea una.Sper ca ti-a cazut bine si tie ca noua sigur o sa ne cada bine.
    o seara placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  15. hai ca sunteti simpatici:))) acum parca-mi vine si mie sa comand... desi nu-i ca aia!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Simona!Fara sa par o lingusitoare imi place f mult felul tau de a fi la tel pt ca nu te cunosc personal.Urmaresc jurnalele pe care le prezinti cu mare interes.

    RăspundețiȘtergere
  17. pizza JERY este excelenta !( dar probabil ca stii deja)

    RăspundețiȘtergere
  18. Cea mai nasoala pizza pe care am mancat-o vreodatase gaseste in Roma...indiferent de local. Cred ca tie ti-a fost foame tare, desi nu se prea vede!

    Bafta!

    RăspundețiȘtergere