miercuri, 13 ianuarie 2010

Dan Bittman, consilier la Finante??!!

Ce-o fi, dumnezeule, in mintea lui Vladescu?! Intai, Andrei Gheorghe... Acum, Dan Bittman!!! In ce sa-l consilieze Bittman? Il aud, acum, la Antena 3. Spune ca a acceptat, dar ca NU STIE CE VA FACE! Perfect! Banii nostri sunt pe maini bune.
Si, nu uitati: "dincolo de nori, e o raza de speranta..."

PS. Cica lumina, nu speranta! Ma rog, metaforic vorbind, tot aia e.

55 de comentarii:

  1. traim intr-o tara a imposturii asa ca aceasta numire e ceva firesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci am si eu cateva propuneri:
    1. Bahmu la justitie ca are gura mare
    2. Monica Anghel la sanatate ca a fost maritata cu un doctor
    3. Traistariu la turism ca s-a plimbat prin multe tari
    4. Mihai Constantinescu la tineret ca are multe melodii pentru copii
    5. Elena Carstea la afaceri externe ca e "diplomata"
    6. Lesko la aparare ca face pace intre rusi si nato

    cam astea sunt...

    RăspundețiȘtergere
  3. In curand Vladescu va renunta la functie in favoarea lui Guta Nicolae, iar la Munca va veni domnul Salam... :)
    Sa-l vad eu pe Bittman cum isi da demisia atunci... ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai nu are Bittman: "DANUT SRL" ???
    scuze: "dincolo de nori e avionul care ne duce pe "noi" departe.....departe.....

    RăspundețiȘtergere
  5. :))... Incep sa-o iau razna... ( Vio )

    RăspundețiȘtergere
  6. e o tara de tot rahatul. e tara nimanui.
    ne manipuleaza cu vacciuri ca pe niste cobai, pe pensionari la fel ce sa mai ...

    RăspundețiȘtergere
  7. aoloooooo !!! da cu munca nu se mai ocupa nimeni in tara asta? toti vor sa locuiasca pe scaun? pai si scaunele alea nu tre sa le faca cineva? sau sta fiecare pe scaunul (proaspat si inmiresmat) pe care il face? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Simo eu am impresia ca inconstientii astia vor sa fie cat mai populari in loc sa randuiasca banii tarii spre cai mai bune.oare acolo se merge pe ``care e la moda in tv`` sau ce? ca nu mai inteleg nimic.si inainte Andrei Gheorghe?pai ala cum apare el in guvern acolo cand e tot fript si daca nu ma insel nici dintii nu ii mai are toti.aoleooo mama ca ma mut la tara si incep sa cresc vite si sa lucrez pamantul ca nu mai tine.e jale.da nici acolo nu mai merge.
    o zi buna iti doresc Simo

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoasa esti, desteapta esti, cred ca o sa fac off topic. intotdeauna incerc sa fac si eu o analiza la ceea ce se intampla. se spune ca nu sunt bani in lume pentru mancare, sanatate si altele necesare unui trai bun (nu ii spun decent ca nu stiu ce inseamna decent :)) )
    acum intrebare: dar bani pentru rachete cu raza lunga - scurta - medie, pentru bombe, tot felul de arme, calatorii pe luna, sateliti trimisi la hau si multe altele fara de care s-ar putea trai , pentru asta de unde sunt bani ? poate gasesti pe cineva pe la antenutze sa dezbata si problemele astea. si scuze daca am deranjat linistea ta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Apropo Simo te rog daca ai timp asculta piesa de la GUESS WHO_locul potrivit Cata dreptate au baietii aia

    RăspundețiȘtergere
  11. Monica Stefan a fost cea mai tare!m-am amuzat teribil la cele scrise de tine...f bn....o sa ajungem tara nimanui sau deja suntem.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu unul ma distrez teribil. nu prea am bani dar sa rad nu ma costa mai nimic. :D:D:D din dezastru in dezastru pana la prabusirea totala. macar sa mor razand. =))

    apropo. mai am o tigara. =))

    RăspundețiȘtergere
  13. acest mesaj e doar pentru Simona Gherghe. te rog sa nu il postezi. cum pot discuta cu tine? doar cu tine. fara interes. doar pentru ca esti o persoana deosebita. acila nu pot scrie orice.

    alegerea iti apartine daca doresti sa ma contactezi. in cazul in care imi spui stop promit ca nu vei mai auzi o litera de la mine. un sunet. nimic. am prostul obicei sa ma tin de cuvant. si apropo. ai primit cumva un tricou negru cu o cruce aurie pe el pe care scrie JESUS de la badea? i-am dat si o carte de vizita pentru tine. nu ca m-as fi asteptat sa ma suni. dar ceva imi spune ca nu le-ai primit. e prea ocupat badea cred.

    giany_v pe messenger
    giany_v@yahoo.com pe mail.

    RăspundețiȘtergere
  14. pai...in ritmul asta, maine poimaine o sa auzim ca Simona Senzual a fost numita consiliera pe probleme economice :)) sau...orice alt personaj din asta analfabet...

    RăspundețiȘtergere
  15. mda, cred ca am intarziat cu mesajul asta. trebuia `nainte. vreau sa stiu daca e vreun moderator sau cine e la "volan" pe acest blog. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. am o rugaminte. daca nu aveti chef sa comentati la subiect, nu mai postati nimic!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce a facut Bittman de cand este la finante(ce o fi si el pe acolo)de este criticat? Sau ce a facut inainte(de a accepta propunerea lu' Gheorghe) asa de reprobabil incat nu este dorit sa ocupe o functie la M.F.?

    RăspundețiȘtergere
  18. bine. sa luam analiza la puricat. in tara asta se spune ca tre sa ai studii superioare ca sa ocupi o anumita functie. e bine.
    acum vine intrebarea: ce studii sunt necesare pe specialitate ca doar nu absolvim facultatea de desene animate si ne angajam ca regizor de filme pentru adulti.

    astia sunt luati din desene animate clar.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu consider ca este potrivit dar nici nepotrivit pentru o astfel de functie.Nici nu ma intereseaza acum.Dupa o sa avem timp sa-l criticam sau sa-l laudam.Parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Ti-am luat un inel si acum iti iau impozit pe el !

    RăspundețiȘtergere
  21. Dan Bittman"Banii vorbesc",a facut un gesheft bun",a fost rasplatit de PDL si Cotroceni cu acest post de consilier financiar,o zi minunata,cu stima Octav!

    RăspundețiȘtergere
  22. atunci cicero de ce nu as fi eu bun de consilier ? sau tu ? sau altul ? putem propune si minori? pana la ce varsta?
    o fi bun ma si bitman asta. posibil pana sa ne convinga se duc la draq toti banii. aici nu merge cu incercatelea. sunt si oameni care sunt specializati in domeniu si dau gres, d`apoi astia. mai sunt si genii , dar astia din urma nu se baga.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Simona,

    Nu inteleg de ce esti atat de mirata. Azi in gandul(ziarul) mr dan bitman era intrebat daca se vaccineaza de porcina. alaturi de el era si luminita anghel.

    Daca vedetele din muzica dau sfaturi medicale... eu zic ca si medicii sa se apuce de playback. Mi se pare jenant ca presa sa publice sfaturilor si opiniile unor neavizati. dar pana la urma asta vinde... si asta vrea si ministrul tara arde si babele se piaptana... bursieri romani trimisi pe bani grei afara nu se pot exprima dar gherghe si cu dan sunt specialisti.. au facut cursuri de comunicare si pr la cele mai inalte scoli din ue...

    asa ca suntem ceea ce votam...

    RăspundețiȘtergere
  24. nu gherghe, gheorghe. distanta mare! pentru mda.

    RăspundețiȘtergere
  25. Logica ministrului o fi fost asa: Cine-i popular si le are cu banul? Pai Danut, care are si emisiune si canta si "Banii vorbesc". Simplu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu ma mai uimeste nimic in Romania totul e posibil,ce Udrea merita sa fie ministrul turismului,da uite ca este,sa-i lasam sa se bucure toti acum,sa-si faca de cap cu banii nostri,doar n-o sa tina bucuria asta o vesnicie,vine si batranetea ca anii trec repede,o sa-i vedem atunci,macar de-ar face ceva acum ca tot sunt la putere.Bafta bai desteptilor,faceti si voi ceva pt tara asta care va da papa in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu am nimic cu Dan Bitman, e cantaret, si e foarte bun in ceea ce face, dar de aici pana la politica mai e foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  28. Uite ce a starnit numirea asta pe twitter :) http://twitter.com/#search?q=%23deprofesieconsilier

    RăspundețiȘtergere
  29. cer scuze pentru deranj. nu se va repeta.

    RăspundețiȘtergere
  30. cer scuze pentru deranj. nu se va repeta.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim spunea..> Sint oameni in tara asta mult mai pregatiti si mai destepti ca Dan Bitman.,si multii alti... nu cumva are si asta vreo 'relatie' ca Prigoana Junior... vai de viitorul acestei tari.,sa-si vada de muzica lui acolo...

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim spunea... Vreau sa candidez la presidentie ma votati... sint var cu Vlad Tepes...ce spuneti!

    RăspundețiȘtergere
  33. Da de ce te-ai bagat in politica??? nu nu nu...

    RăspundețiȘtergere
  34. Cum mai, Bittman are experienta in economie...nu avea el un S.R.L? :))

    Simona, ti-am lansat o leapsa pe blog!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Cred ca Dan nu stie in ce se baga.
    Mai bine ramanea sa faca ce stie el mai bine si anume..muzica.

    subwayroute.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  36. batman nu isi gaseste oare locul in echipa ?!

    RăspundețiȘtergere
  37. Consilier pe probleme cu populatia. O melodie ar unge la suflet pensionarii si ar accepta hotararea privind pensiile anul asta, astfel ministrul nu va mai fi nevoit sa-si dea demisia."Vreau o minune..."

    RăspundețiȘtergere
  38. am 16 ani si pentru mine Romania inseamna doar tara in care s-a intamplat sa ma nasc!Atat!
    Spre deosebire de alti tineri de varsta mea care nu prea au vreo treaba cu televizorul sau cu ce se intampla in tara asta,care il vor pe becali presedinte doar pentru simplu fapt ca sunt suporterii Stelei sau pe care nu ii intereseaza ce se intampla in politica sau cine iese presedinte doar pentru ca nu ei au dreptu sau vot sau ca inca nu e timpul sa isi bata capu cu "prostii",ci mai bine sa iasa la o bere sau sa se uite pe mtv toata ziua.Acestia nu cred ca isi dau seama de faptul ca in jos este viitorul nostru....
    Sa revin la parerea mea ...traiesc un profund sentiment e ofticare ca tara in care traiesc nu este altfel sau condusa de alti oameni.Sunt ofitcata de faptul ca toti ceilalti sunt mai buni ca noi la toate capitolele,sunt mahnita ca,chiar daca avem talente nu stim sa le exploatam si exemplele pot continua.
    Ma chinui sa fac o scoala,o facultate dar in momentul de fata nu sunt sigura ca nu le voi face degeaba.In Romania daca ai bani sau relatii rezolvi totul,daca nu,nu!
    Despre sistemul de invatamant nu mai vorbesc pentru ca acesta nu imi da decat un alt motiv pentu care nu as avea niciun sentiment despre aceasta tara.
    Daca voi avea ocazia,voi pleca si voi privi Romania doar drept tara in care m-am nascut si in care ma voi intoarce,sper cu drag,dar doar pentru a-mi vizita rudele.Mi s-a spus ca daca esti strain,in special roman(iar asta ar trebui sa ne cam puna pe gandit,de ce suntem priviti asa de catre alte popoare)poti fi calcat in picioare...dar eu sunt de parere ca mai bine suport asta din partea strainilor decat din partea romanilor.
    Poate nu ar trebui sa imi provoace atat interes tot ce se intampla in tara,dar imi place sa fiu la curent cu tot,deoarece aceasta este lumea\tara in care traiesc.
    Astept critici daca cumva nu gandesc bine...poate ma veti face sa ma gandesc mai bine..
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  39. Vlad Tepes spunea... Am avut o amenda de platit la finante 50 ron ,si dupa un an si jumatate am fost sa o platesc,au spus ca am de platit si penalitati total 160 ron (disperare intelegeti)si ma-u apucat boalili.>>> am facut un scandal groasnic....si surpriza,ce sa vezi au spus sa ma calmez...si din 160 ron am platit doar 50 ron ,cit era amenda .>>>Ce sa inteleg >>astia de la finante sint niste hoti???,sau.....???.Dan Bitman stie unde sa traga. >>>Asadar ''micuta suedeza''(simo),te rog explica-mi daca sti ceva, ce ce au vrut sa faca....???

    RăspundețiȘtergere
  40. Cred ca Dumnezeu e cineva suficient de important ca sa il scrii cu majuscula... ar fi frumos sa fie, dar mai stii ?

    RăspundețiȘtergere
  41. mii de scuze pentru greselile pe care le am in commentul anterior

    RăspundețiȘtergere
  42. Mi-e simpatic Dan Bittman sau cel putin inca imi este. Cred ca vrea sa "faca ceva pentru tara si popor". Dar e oare locul lui acolo:?!?Bineinteles ca nu e. Asa cum tanara de 16 ani, care a postat aici pe blog, nu isi gaseste locul pe lumea asta, nici "saracu'" Dan Bittman nu si-l gaseste.Oare e pentru ca vrea sa fie mai aproape de doamna Udrea sau pentru ca e an de criza si Holograful a initiat mai putine contracte anul acesta? Are si el nevoie sa roada un os mai de soi.Poate gresesc.
    P.S. SIMONA, AI GRIJA DE TINE!!

    RăspundețiȘtergere
  43. mie sincer imi place foarte mult trupa holograf,dar cred ca bittman nu avea ce sa caute la finante.te pup

    RăspundețiȘtergere
  44. eu o propun pe Simona Senzual la educatie............hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
  45. Pana la numirea ca prim-ministru in noul guvern, se scria si se spunea peste tot ca dl. Boc este marioneta domnului presedinte, desi dansul nu a recunoscut niciodata ca nu gandeste cu mentalul propriu. Acum, a cui marioneta o fi? A ministrului de finante sau al ministrului sanatatii sau acum gandeste independent ? Oare presedintele nu stie nimic? Ii lasa sa zburde pe membrii guvernului ca in piesele lui Caragiale, sa vaccineze poporul roman ca pe animale si cantaretii sa-l "consilieze?" pe ministrul finantelor... ca sa ce ? Daca nu ar fi Dan Bittman, ce ar putea face ministrul finantelor , oare? Mie imi place Dan Bittman, e feminin... mai stii ?

    RăspundețiȘtergere
  46. parerea mea personala este ca Dan Bitman este ft bun in ceea ce face,adica in muzica.......si cum e vorba aceea ''omul potrivit la locul potrivit'' eu cred ca fiecare daca ar avea un dram de bun simt ar sedea la locul lui si si-ar vedea de muzicile lui.....parerea mea....nu ma bag in ce nu ma pricep....iar el o sa se aleaga din toata povestea asta cu o ura din partea semenilor lui!

    RăspundețiȘtergere
  47. Sincer acuma zine si noua de ce nu vrei sa-ti faci vaccinul?

    multumim

    RăspundețiȘtergere
  48. dar n-am spus niciunde ca nu vreau sa-i fac vaccinul! m-am inscris pe o lista la munca si asteptam sa vina cei la care avem cardurile de sanatate. n-am o problema cu vaccinul. m-am mai vaccinat si altadata antigripal...

    RăspundețiȘtergere
  49. Sfatul meu este sa nu iti faci acest vaccin. Tu esti o persoana care faci mult sport, ai grija de igiena ta si nu cred ca e cazul sa risti cu acest vaccin.
    Nu sunt de specialitate dar, tu stii mai bine !

    RăspundețiȘtergere
  50. Din cate melodii din repertoriul trupei Holograf se preteaza la glume pe seama numirii lui Bittman la finante pe cuvant ca si eu m-am gandit tot la "Dincolo de nori".

    Cica omul a fost numit pe probleme de feedback de la populatie. Poate sa foloseasca versul pomenit de tine in discutiile cu oamenii, sa le hraneasca optimismul (cat mai au din el)cu privire la directia in care merg lucrurile in tara!

    RăspundețiȘtergere
  51. Dragii colegi din presa s-au distrat excelent cu treaba asta, tot felul de glume cu piesele lui Dan Bittman si cu emisiunea lui. Eu m-am distrat mai tare cu declaratia lui Vladescu.

    RăspundețiȘtergere