sâmbătă, 30 ianuarie 2010

La Observator. By Mircea Radu




Daca-l vezi pe Mircea Radu, e imposibil sa nu-i observi si aparatul foto. Il poarta intotdeauna la gat. Asa e de vreo doi ani. Si e in stare sa-ti vorbeasca ore-n sir despre pasiunea asta, in care a investit foarte mult timp si multa rabdare. Si se pricepe! I-am vazut fotografiile si i-am ascultat si povestile... Intr-o zi, in timp ce eu prezentam stirile, Mircea a intrat in platou si m-a surprins asa..:)

27 de comentarii:

  1. Şi ce aparat poartă, de gât, distinsul domn Mircea Radu? Odată l-am văzut de gât cu un Nikon...Sau nu aţi avut vreme să observaţi marca aparatului care a imortalizat imaginea Dvs, din două plasme, pentru eternitate?...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. fotografia mi-a amintit de o postare recenta de-a lui Mircea Badea.. dar poate ca ma insel :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca veni vorba - anul trecut ai cantat o melodie romantica cu M. Radu si nu o gasesc nicaieri. Te rog mult, spune-mi cum se numeste, ca sa o caut si eu. Merci!

    RăspundețiȘtergere
  4. mircea radu.. din cate stiu si-a luat un aparat foto Leica....

    RăspundețiȘtergere
  5. REUSITA poza,merita laude!
    Se spune ca adevarata fotografie este cea alb-negru,conturul fetei,umbrele, vorbesc in locul culorilor.
    Frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaa, deci "e democratie pe blog-ul meu" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @jackal: Din câte ştiu, dimineaţă la urgenţă a fost internat un puşti care a înghiţit o balenă. Nu l-am văzut...dar pe Mircea Radu l-am văzut cu Nikon-ul de gât.. Tu l-ai văzut cu o Leica, sau ai auzit o poveste de genul celei cu balena? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. misto ! .. de aici se observa ca in plasmele focalizate diferit, a fost surprinsa aceeasi cantitate apreciabila de ambitie hotarata, in calmul greu al privirii...;zambiti va rog! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Simona. Intra pe blogul lui Paul Radu Mircescu, l-a recomandat Mircea Badea...o sa vezi niste fotografii foarte frumoase acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa poza...intr-adevar Mircea Badea a postat si el cateva poze in genul acesta...o sa-l citez daca nu ii este cu suparare... "poate are talent":)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai ala este al lui Mircea Radu (banuiesc).

    RăspundețiȘtergere
  12. @catalin, nu stiu ce aparat are. o sa-l intreb:)
    @alina, piesa se numeste Here Comes the Sun si e cantata de The Beatles
    @Ralu, stiu blogul lui Mircescu. Il gasesti si in blogrollul meu:)
    @Costache, eu nu banuiesc nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, am gasit-o, multumesc, nu o gaseam intrucat credeam ca e cantata de un cuplu muzical.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna din nou Simona. I-am spus lui Paul Radu Mircescu ca il banuiesc, ca este Mircea Radu...vrei sa stii ce a facut...nu mi-a afisat ce i-am scris...ii spusesem doar ca are in comun cu Mircea Radu o pasiune, cum ar fi fotografia....si numele oarecum asemanator... Radu Mirce(scu)...la alte postari de-ale lui cand i-am scris mi-a afisat ...iar cand i-am spus ca il banuiesc, ca ar fi Mircea Radu, de ce nu a facut-o ?!?!?! Oare de ce...?!?!?! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ralu, dar ce importanta are cine este Mircescu?!

    RăspundețiȘtergere
  16. ai iesit foarte bine in pozele facute de mircea radu...esti superba!te pup,bafta la observator!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu e straniu ca atat PRM cat si Mircea Radu isi "modifica" pozele la fel ?
    Oricum..asa cum spunea cineva,trebuie sa apreciem munca depusa de un om,abilitatea lui de a transforma un obiect,o poveste sau o imagine in arta..aceste aspecte ar trebui sa ne intereseze cu adevarat si sa ne faca sa vibram,sa fim mai buni,sa iubim ceea ce este imprejurul nostru si pe oamenii care stiu sa ne faca viata mai frumoasa cu o particica din talentul lor.De aceste lucruri ar trebui sa ne pese,si mai putin de numele(rezonant sau nu,PRM sau MR)ce se afla in spatele acelor...sclipiri!..caci asta reprezinta pentru mine lucrurile bune,frumoase,de calitate. Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona este o femeie frumoasa si expresiva.
    Mircea Radu este un domn talentat.
    Acestea sunt lucrurile care conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.youtube.com/watch?v=un-JAguL2NE
    L-am gasit din intamplare pe youtube. Va admir foarte mult. Felicitari pentru realizarile de pana acum si succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Indiferent de ipostaza in care te afli la sedinta foto, la servici.... in timp ce prezinti stirile sau lucrezi pe laptop esti deosebit de frumoasa...
    Pentru a intelege un fotograf va recomand sa urmariti "The Third & The Seventh" de pe blogul lui Paul Radu Mircescu, e genial.
    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  21. catalin fudulu.. nu vreau s-o supar pe simona.. pentru ca dau un ziar de scandal.. dar uita-te atent la camera din mana lui mircea.. daca ala e nikon.. atunci eu iti dau contravaloarea apartamentului meu....
    www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/somer-somer-da-i-merge-bine-84279.html
    daca vorbesti cataline mai documenteaza-te.. asa cum fac jurnalistii.. nu te lansa in afirmatii fara acoperire

    RăspundețiȘtergere
  22. he he eu i-am scris pe blogul lui Mircescu acum vreo 2 saptamani ca-l banuiesc a fi M. Radu, si, ce sa vezi, nici mie nu mi-a afisat commentul. Asta ca fapt divers, intr-adevar nu conteaza cine e, dar din moment ce l-am citit, care-i rostul sa se mai ascunda?

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt super pozele!Ma bucur k nu ai inchis blogul!Te-am pupat Simona!

    RăspundețiȘtergere
  24. DAR CARE AR FI ROSTU SA STITI CINE E IN SPATE...?? DE CE NU VA CONCENTRATI PE ESENTIAL OAMENI BUNI?!! ce conteaza?! va place? el e paul radu mircescu. de ce il vreti altfel? eu il ador asa.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Simona!Inainte de toate trebuie sa spun felicitari pentru blog.Ai reusit sa faci ceva interesant si poate mult mai frumos ca observatorul,motiv pentru care as vrea sa iti spun ca am facut un link permanent pe blogg-ul meu,asa dau posibilitatea la mai multi oameni sa se bucure de ceva frumos cu adevarat. http://sorin22pg.wordpress.com - Daca ai placerea sa intri si sa citesti poate te regasesti in ceea ce citesti.Felicitari!! Sorin

    RăspundețiȘtergere
  26. f frumoasa. te admir f mult ca jurnalist.

    RăspundețiȘtergere