duminică, 17 ianuarie 2010

Metallica, la tambal!!!

UPDATE: Domnul se numeste Radu Seu. A cantat la un restaurant din Bucuresti. Pana asta-vara, cand a emigrat in Olanda...
Daaa! Si suna foarte bine! Nothing else matters, in varianta unui lautar roman:



PS. Dupa cum se vede, inregistrarea este facuta intr-un restaurant. Daca recunoaste cineva personajul, va rog sa-mi dati de veste. Multumesc:)

15 comentarii:

  1. Restaurantul este chiar in Oraselul Copiilor din Bucuresti si se numeste "Umbra Ardealului". Cu putin noroc, s-ar putea sa aflu si cine este domnul din imagine, dar e cam tarziu la 1 noaptea sa aflu, dar voi afla :)

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: Simona, pe tip il cheama Radu Seu si este din Bistrita, dar acum locuieste la Cluj. Zi frumoasa, ne revedem la Observator ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos, felicitari domnului din imagini ! Probabil are un talent aparte pentru acest instrument, de aici si pasiunea pentru acele melodii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vlad Tepes (marian)spunea... Draga Simona. De cind ai inceput sa scri pe>>>BLOG>>...?,nu cumva o anumita scrisoare primita de tine anul trecut...cred ca prin ''vara'', ti-a intarit...''IDEA'',ca sa scri...?

    RăspundețiȘtergere
  5. ce pot sa zic.........interesant......apropo ce muzica asculti in general?Ai vreo trupa favorita?sau poate un artist favorit???????

    RăspundețiȘtergere
  6. Baiatul cu pricina canta in Bucuresti intr-un restaurant. Nu stiu daca e bine sa pun aici numele restaurantului, dar ...
    Restaurantul se cheama Umbra Ardealului, este pe Bd. C-tin Brancoveanu, in parcul de la Oraselul Copiilor din sectorul 4. Am gasit pe net si un nr de telefon 0722.441.414. Cred ca mai multe informatii afli sunand la nr respectiv.
    Sper ca te-am ajutat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru o nunta este ideal, inpaci si capra si varza.

    RăspundețiȘtergere
  8. :)Bravo lui!
    Ieri mi-a trimis link-ul un coleg. Am asculat si eu vreo doua ore varianta asta. M-am bucurat. Apoi ma ascultat varianta originala. A fost seara "Metallica" :))
    Suna foarte bine varianta la tambal, e adevarat. Pacat ca multe talente stau ascunse, iar noi nu ajungem sa ne bucuram de ele.

    Din pacate, nu stiu cine este personajul, dar il felicit din toata inima. Sa speram totusi ca vom afla curand...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar se vede ca ai aflat deja:) Cand am intrat eu pe blog, nu aparea afisat niciun un comentariu ;)))
    Poate faci un reportajel cu acest lautar. Merita!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ştiu ce să zic, dar parcă fizionomia personajului din filmuleţ nu prea se potriveşte cu fotografiile generate de "goagăl" la o căutare după Radu Şeu... or is it just me...? :)
    http://images.google.ro/images?hl=ro&source=hp&q=radu%20%C5%9Feu&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

    RăspundețiȘtergere