miercuri, 6 ianuarie 2010

Miercuri, repede

Ziua de azi a trecut ca si cum n-ar fi fost. Nu mi s-a intamplat nimic iesit din comun, n-am facut nimic spectaculos. A fost o zi de... miercuri?, da... o zi banala de miercuri.
Asa ca te invit sa intri la Oana, ca s-o vezi pe Eva, despre care scriam acum cateva zile. Am cunoscut-o cand avea nici mai mult, nici mai putin de... o zi, iar azi am primit invitatie la botez. Cum as putea sa lipsesc de la primul dans al Evei?!

UPDATE: De fapt, mi s-a intamplat ceva! Au scris aia de la Ciao! ca sunt... "uratica"! Ceea ce le doresc si lor!:))))

25 de comentarii:

  1. Nu e adevarat deloc...esti o dulcica si te urmaresc cu mare drag. Pupici de la Baia Mare

    RăspundețiȘtergere
  2. What?????? "Uratica" ... Aia cred ca nu stiu ce e frumos... ( Vio ) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. acu' ar trebui sa zic merci ca n-au zis "urata":)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil sunt lipsiti de profesionalism, sau nu mai au ce subiecte sa scoata. Nu am citit articolul(acum sunt curioasa), dar stai linistita, daca erai"uratica" nu mai aveai atatia admiratori:)
    Si apoi, frumusetea exista cu adevarat in sufletul omului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciprian, nu-i nimic! doar n-o sa fim toate miss romania:))

    RăspundețiȘtergere
  6. cum vine asta? daca genialii de la ciao au zis ca esti "uratica", inseamna ca eu am gusturi proaste???:):):) no way!!! esti cea mai frumoasa femeie din romania! si poate unica avand cu adevarat charme! si o voce superba, precum un izvor de munte...Nu te jena, nu iti fac declaratii, sunt doar un pusti sincer! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. da esti uratica foc :)))
    ..cred ca articolul a fost scris de o femeie,nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. i-auzi la ei :)) rautaciosii

    RăspundețiȘtergere
  9. Au ei acolo un redactor super.E fost model :))vai de capusorul lui!
    Va sti el despre ce vorbesc daca isi baga ochii prin blogul asta dragut al tau Simo.
    Nu baga in seama toate prostiile,iti spunem noi ca nu esti ``uratica``,dimpotriva esti una din cele mai frumoase daca nu cea mai frumoasa prezentatoare din romania.
    Te apreciez si te admir mult,o noapte linistita sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca nu l econvine sa nu se mai uite ...

    RăspundețiȘtergere
  11. te apreciez si te admir mult.esti plina de viata,pozitiva si mereu cu zambetul pe buze. doar sti si tu cat de frumoasa esti,nu?

    RăspundețiȘtergere
  12. Aia de la Ciao sunt niste prosti!!!
    Sper ca ti-a trecut raceala.
    Ai grija de tine!
    La Multi Ani, Simona! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. N-ai cu cine domne' , niste tarani :)) astia de la Ciao sunt ca in bancul ala: Se uita un nene pe geam dupa atentatele de la 11 septembrie din SUA si vede prabusindu-se in blocul din fata un planor, la care tipul exclama: Tara de "kkt" , atentate de "kkt" (scuze de limbaj) :">

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-a trecut, Cristi:)
    La multi ani si tie!

    RăspundețiȘtergere
  15. esti nu uratica ci foarte uratica , chiar cea mai uratica din romania dar ce spun eu ,din lume !dar noi te placem asa pt ca si noi suntem cei mai uratei din lume si asa vrem sa ramanem langa tine!te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  16. Esti un om frumos,din multe pucte de vedere, ti-am mai spus:) Si, important e sa fii multumita ca esti TU!
    Sa ai o zi... speciala!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Eva e frumusica foc! De fapt, ca orice copil, plin de gingasie, puritate si cu o naivitate dezarmanta.
    Uratica , frumusica ce conteaza..... important e sufletul si educatia! Educatie ai avut de unde sa primesti si au facut-o foarte bine , iar sufletul daca va ajunge cineva sa ti-l cunoasca, in ciuda imaginii distante si reci pe care o afisezi se va topi de atata caldura si bunatate!

    RăspundețiȘtergere
  18. :))) bine ca nu ti-au zis urata cu crengi,astea-s dureroase:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Simona,esti o femeie minunata!Ai o frumusete aparte,atat fizica,dar si sufleteasca..iar daca ochii sunt oglinda sufletului,atunci sufletul tau e cu siguranta unul bun,curat,cald...asta se citeste in privirea ta calda,in zambetul tau inocent...si ti-o spune o femeie("uratica")!!!Vreau sa te felicit pentru tot ceea ce esti,pentru tot ceea ce faci..iti doresc un an minunat,in care sa te bucuri de tot ceea ce-ti doresti...Te urmaresc de foarte mult timp,esti o femeie desteapta,puternica,deosebita(si nu-s vorbe goale,chiar asa te vad...si nu-s mioapa,zau!)..Aaa,am citit "Srisoare catre mama"...ce sa zic...ce sa mai zic?Am fost profund emotionata,m-am regasit in fiecare rand pe care l-ai scris,se simte ca ai scris cu inima..Ar fi minunat daca te-ai gandi serios sa scrii o carte...Chiar daca al meu comentariu nu are logica ideilor,risc si inchei tot cu "esti o femeie minunata"(sa-ti intre bine in cap!!!)..Numai ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  20. La dracu! Esti buna`n draci, o fi gay al` de`o scris asa!

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt putini oamenii care stiu sa priveasca o femeie ca Simona Gherghe. ascunde multe lucruri frumoase. ea daca ar putea ar ascunde si frumusetea exterioara. stie ca lumea e barfitoare si vorbeste de rau oricat de bun ai fi. macar sa se sature "barfacii" astia. de atata barfa intr-o zi o sa plezneasca. =))

    RăspundețiȘtergere
  22. sa plezneasca de ciuda ca nu sunt si ei uratei ;))

    RăspundețiȘtergere