vineri, 15 ianuarie 2010

Oglinda

Ce vezi, cand te privesti in oglinda? Femeile nu sunt niciodata multumite. Sau, ca sa nu jignesc pe careva, cele mai multe femei se vor altfel. Pentru ca doar ele stiu ca, in spatele unui chip aranjat, sunt, de multe ori, griji, intrebari, lacrimi. Nu ne judecati pentru timpul petrecut in fata oglinzii. Este, poate, singurul timp, doar pentru noi. Cu cat ne vom privi mai putin, cu atat ne va pasa mai putin...

Va urma...

31 de comentarii:

  1. Frumos...dar, daca oglinda ar fii ochii sotului,copiilor si in general al familiei?!:) Cred ca asta ar fii adevarata si cea mai buna oglinda pt toate femeile,fie ela mame sau nu... eu asa ma uit in oglinda! :) Si in fiecare zi am motive de bucurie! Stiti de ce? Pt ca avand atatea "oglinzi" ,nu am cum sa fiu dezamagita! Pt ca fiecare te iubeste si te apreciaza pt ceva...asta daca meriti...
    De aceea...sunt FERICITA cand ma privesc in oglinda! :) Numai bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. stii ce imi place draga simona? camera cu care e facuta poza asta cu tine in oglinda. E un Canon 1D Mark II, is curios ce obiectiv a folosit fotograful. cert e ca a modificat poza in Picasa :)

    desigur imi place si cine e in poza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ha, ha:))). aparatul l-ai ghicit! dar te inseli: fotografia nu a fost prelucrata. deloc. poate sa depuna diva marturie:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu a fost modificata:) aparatul nu-l stiu, dar daca spune sotia fotografului ca ala e, o cred:))

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos scrii...si poza e masterpiece! o imbratisare calda iti transmit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga anonim,

    fotografia asta nu e prelucrata. oricum, fotografu' nu lucreaza cu picasa, ai vrut sa spui lightroom, poate? obiectivul este 70-200...F28.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fotografia este foarte frumoasa . FEMEIA din poza este o DIVA ! Foarte frumoase si profunde ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare mai exista vreo femeie sa vorbeasca atat de frumos despre femei ?!
    Meritati tot ce e mai bun si frumos pe lumea asta si din pacate, sunteti prea putine care aveti perte de asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. O fotografie care prin eleganta ei i-mi aduce aminte de Paris...fete foarte elegante si preocupate de imaginea lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. scuze ca sunt in afara subiectului,dar vreau sa te intreb cava:) am vazut o poza cu tine in revista ciao(cump gazeta sporturilor)erai imbracata cu o gieca din piele f faina,te rog spune-mice firma e,te rog .... multumesc.andrea

    RăspundețiȘtergere
  11. Madame Simona, tres boheme, raffinee, gracieux et tres fragile. Ne lasissez pas le larmes incidence sur toi! Votre beaute c'est le plus important!
    Ne changent pas!
    Respecteux...Ana-Maria

    RăspundețiȘtergere
  12. sa te cert.... sa nu te cert de durerea ingrozitoare de cap pe care o am azi si de somnul pe care nu mi l am facut noaptea trecuta,ti am citit toate postarile pana la ora 4 de dimineata,dar nu te cert iti multumesc ca am descoperit un om cu sufletul frumos si cald.

    RăspundețiȘtergere
  13. de ce femeiele nu isi gasesc timpul petrecut in oglinda cel mai de pretuit moment din zi, atunci iti poti spune cele mai frumoase cuvinte pentru a incepe o zi mai buna frumusetea se afla in tot ce putem sa oferim lumii,un zambet ,o privire calda si multa iubire fata de cei pe care ii iubim, asa ca tot ce oferim vom primi exact imagninea din oglinda.Asa ca petreceti timpul in oglinda atat cat este necesar sa va simtiti frumoase iubite si cele mai deosebite femei si apoi complimentele vor veni din partea celor dragi si esecurile ,intrebarile ,indispozitia si uratenia vine din frustrari si neajunsa dragoste fata noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. de ce femeiele nu isi gasesc timpul petrecut in oglinda cel mai de pretuit moment din zi, atunci iti poti spune cele mai frumoase cuvinte pentru a incepe o zi mai buna frumusetea se afla in tot ce putem sa oferim lumii,un zambet ,o privire calda si multa iubire fata de cei pe care ii iubim, asa ca tot ce oferim vom primi exact imagninea din oglinda.Asa ca petreceti timpul in oglinda atat cat este necesar sa va simtiti frumoase iubite si cele mai deosebite femei si apoi complimentele vor veni din partea celor dragi si esecurile ,intrebarile ,indispozitia si uratenia vine din frustrari si neajunsa dragoste fata noi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai nu e de ajuns ca te iubim noi,ce e cu atata dezamagire in sufletelul tau¿si daca ar fi numai bucurie in sufletul nostru,fara lacrimi,griji si nevoi atunci nu am sti sa facem deosebire intre fericire si necaz,ce daca n-ar exista raul am cunoaste noi binele sau daca n-ar fi intuneric nu am pretui asa mult lumina.Ca sa ne bucuram de cateva clipe de fericire trebuie sa suferim,a naibii lege sau ce-o fi pe pamantul asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vlad Tepes spunea...stai sa ma mai uit o data la foto,immmmmm.....frumos tabloul de pe perete...,alunita parca era pe dreapta ...sau nu esti tu!

    RăspundețiȘtergere
  17. cred ca este una dintre cele mai reusite fotografii pe care le-am vazut cu tine. esti foarte frumoasa iar poza este incredibila. nu ma pot satura sa ma uit la ea.

    cine e fotograful si cum pot sa dau de el? ai un nr de telefon, site, blog???

    RăspundețiȘtergere
  18. Vlad Tepes spunea ...Ba,da singuratici mai sinteti...>>>>DOAMNE);ai grija de sufletul lor!

    RăspundețiȘtergere
  19. Vlad Tepes spunea... Daca de pe acum a-ti devenit''MELANCOLICI''nu va prinde opt zeci de ani...>>>>

    RăspundețiȘtergere
  20. poza este foarte reusita.te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. ... iar cand reflectoarele se sting si te privesti apoi, din nou, in oglinda, pentru cateva momente?...

    RăspundețiȘtergere
  22. Simona Gherghe-"La oglinda"..;)...imi place mult melodia ta!poop

    RăspundețiȘtergere
  23. Si apropo esti super tare in poza!;)

    RăspundețiȘtergere
  24. Frizura a la Ana Maria Ferentz

    RăspundețiȘtergere
  25. esti tare draguta, mi-as dori sa te pot vedea in fiecare seara la tv, din pacate trebuie sa ma multumesc cu weekendul :(

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna Simona. Te admir si sunt un fan de al tau. Vreau sa iti fac cadou un domeniu (daca doresti), ai mai multe avantaje daca esti pe domeniu, ma pot ocupa personal de aspectul blog-ului. Te rog, scrie-mi daca esti de acord.

    RăspundețiȘtergere
  27. DE CE NU NE RASPUNZI CARE E TREABA CU ALUNITZA DRAGA SIMONA.E DOAR DE FORMA SAU...

    RăspundețiȘtergere
  28. hei tu asta cu alunita...stii ca ai dreptate!!!!...dar n-ai sa primesti vreun raspuns ! :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Sti , poza aceasta m'a facut sa ma gandesc la un citat, care mie mi'a placut foarte mult
    "Nu te intreba pe cine vezi in oglina, intreaba'te cine se uite in ea."

    RăspundețiȘtergere