luni, 4 ianuarie 2010

Patru lucruri

Aud la stiri ca, de luna viitoare, primaria capitalei va monta un panou interactiv in Pasajul de la Univeristate, ca turistii sa stie ce sa faca in Bucuresti. Ce sa viziteze... Of, Doamne, cat suntem de departe... Astia se lauda cu megainvestitia lor... Acu' parca si vad un puhoi de turisti in pasaj, asteptand la coada sa intrebe panoul interactiv... Gata, au rezolvat problema turistilor, rataciti in capitala!
Din cand in cand, ne mai intrebam, prin redactie, ce-o mai face Ariel Sharon?! Ei bine, astazi se implinesc patru(!!!) ani de cand e in coma... Oare televiziunile de pe la noi vor mai face tam-tam, in caz ca...
A mai aparut o melodie a lui Michael Jackson. E un duet cu Lenny Kravitz si se numeste Another Day. Toate sansele sa fie un succes, ca tot ce poarta marca MJ.
Vreau sa vad Sherlock Holmes. Joaca doi actori care-mi plac(Robert Downey Jr. si Jude Law) si nici nu dureaza trei ore!!! Doar doua. Oricum, una e sa stai pe scaun doua ore, alta e trei. Si nu e nici 3D, asadar fara ochelari si fara dureri de cap. Apropos, am senzatia ca Cameron nu poate sa spuna nimic in mai putin de trei ore...
Asta a fost un "rautacism"...

25 de comentarii:

  1. apropo de panoul ala, draga simona (si fac o paranteza urandu-ti insanatosire cat mai grabnica, in caz ca mi-a scapat...), eu zic ca e o picatura intr-un ocean. treaba trebuia sa existe si nu numai acolo. nio ne laudam si asta e subiect de stire la 3 televiziuni, cu un panou care in alte tari e la ordinea zilei. macar de ar rezolva problema aurolacilor care se prostitueaza pt straini chiar la iesirea din pasaj.
    dar sa revin. acum un an m-a vizitat o fotografa americana, care din tot bucurestiul (pe care i l-am aratat intr-o singura zi....) a retinut si i-a placut cel mai mult.... Muzeul Satului! Deci propun ca urmatorul panou sa duca toti turistii preponderent in zona aia... :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. "Aud la stiri ca, de luna viitoare, primaria capitalei va monta un panou interactiv in Pasajul de la Univeristate, ca turistii sa stie ce sa faca in Bucuresti. Ce sa viziteze..."
    chiar f tare! in fine vor afla (de parca nu stiau oricum) ca avem renumita "casa a poporului"! asa vor sti cum sa ajunga la destinatie!!! la fel de bine vor gasi lesne si "interu'" alta mo(n)stra a civilizatiei lui bucur!!!... si cam atat!! ooo... ce oras frumos... fabrici si uzine!

    RăspundețiȘtergere
  3. credeam ca am eu o problema de ma doare capul de la 3 D :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))nu esti singura. si dupa trei ore, ma dureau ingrozitor si genunchii...

    RăspundețiȘtergere
  5. ce film ai vazut care a durat 3 ore?

    RăspundețiȘtergere
  6. e prima oara cand iti scriu desi te admir demult.am descoperit intamplator blogul tau si mi se par niste comentarii super reusite ! felicitari !mai ai timp si de viata personala cu atatea posturi in fiecare zi plus stiri plus etc.?

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti minunata,d-abia astept sa ajung acasa de la scoala(sunt profesoara), sa deschid calculatorul si sa citesc randurile scrise de tine.Insanatosire grabnica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, am auzit si eu la stiri si m-am minunat. "Chelului tichie de margaritar ii trebuie" In timp ce scolile stau sa cada, soselele sunt cum sunt ... ei cheltuie 100.000 euro pe ceva inutil. Dar lasa, ca da bine la Bruxelles !
    E draguta melodia !
    Cu siguranta acum vei primi zeci de invitatii la film.
    E destept anonimul, sa nu bubuie !

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 1..ai ochii ca cafeaua...
    Anonim 2..Daca te uiti doar la desene animate sigur nu ai sa gasesti nimic de 3 ore.The Green Mile(recomandare pt. cei ce nu l'au vazut e foarte bun) are 188 de min,deci shhh..

    ..Cat despre panou..:|
    Niste tampiti,o sa faca niste panouri pe care sa fie desenate autostrazile din Germania si o sa zica ca au rezolvat si problema autostrazilor,o sa mai faca un panou cu locuri de parcare,un panou cu utilaje de dezapezire..si uite asa cu 10 panouri au facut din Romania o super tara...ooo daaa.

    o zi faina:)

    RăspundețiȘtergere
  10. esti minunata si zambetul tau delicat developeaza un suflet frumos si tandru...un admirator din umbra de 31 ani...mi-ar placea sa scriu despre tine, daca-mi dai voie...

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca de fapt este o actiune bine ascunsa pentru a stimula miscarea fizica in rindul celor care asteapta metroul. Din moment ce accesarea informatiile se face pe baza de "bagat piciorul" ...

    RăspundețiȘtergere
  12. sa inteleg ca n-ati avut video si cele trei casete cu filmul "Issus"????...9 ore soro...9ore pe canapea si asta de 3ori.
    Asa ca asta cu genunchi la 2ore si 40min,deci nu 3,e vrajeala!:)))
    Ai dreptate Cu Cameron Ca Cica Cam lung!:))

    RăspundețiȘtergere
  13. am apucat sa iti citesc"scrisoare catre mama".parerea mea:cred ca ar trebui sa scri o carte sau ceva.te pricepi foarte bine la scris si mai ales ne transmiti emotie.te pup,o seara faina

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate citesti acest comentariu si nu il vei publica deoarece nu are legatura cu subiectul si nici nu vreau sa il vada o anumita persoana :D Vroiam sa te intreb(sper sa nu consideri nepotrivita abordarea) cateva detalii despre tinuta purtata pe data de 3.01.2010 deoarece i-a placut foarte mult prietenei mele si as vrea sa-i fac cadou una la fel.
    1. De unde a fost cumparata?
    2. Din ce material este facuta?
    3. Avea slit la spate?

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Am reusit sa ascult fragmentul de melodie de care ziceai MJ&LK.
    Ca si compozitie, e defapt o melodie mai veche a lui Lenny Kravitz numita Storm (de pe "Baptism" 2004), Michael a reinterpretat-o dar nu stiu sa spun cand si in ce conditii. Suna interesant oricum :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cristi, ca sa-ti raspund, trebuia sa postez, nu? O sa ma interesez la garderoba. Nu mai stiu cu ce eram imbracata...

    RăspundețiȘtergere
  17. am mers aseara la sherlock...e super, merita vazut, desi povestea nu este cea originala. cat despre 3d, depinde la ce cinema mergi...eu de obicei merg la liberty si n am avut probleme. la Avatar vreau la IMAX..mai mult de curiozitate. Spor la tot ce faci tu pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  18. imi placi foarte muult!!! cand prezentai jurnalul de stiri de la ora 16,te urmaream zilnic. esti deosebita,plina de viata,pozitiva si mereu cu zambetul pe buze.ma bucur ca acum prezinti stirile de weekend,esti in "liga campionilor"cum spuneai chiar tu. bafta si sa ramai mereu asa.:))

    RăspundețiȘtergere
  19. De ce nu ai mai postat nimic? Ne este dor de vorbele tale, de gandurile tale, de tot ce scri...

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest raspuns este pentru Cristi. stie el:)))
    - rochia este de la Dika. magazinul e pe magheru, langa coloane. Nu este scumpa. un milion si ceva
    - materialul... nu stiu exact, dar m-am simtit bine in ea
    - nu-mi amintesc nimic de slit...

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult pentru raspunsuri. Din pacate nu sunt din Bucuresti si am hotarat cu prietena ei cea mai buna sa facem rochia home made. Sper sa nu-si dea seama cand o s-o ia la masurat :)) Succes in continuare cu stirile si sa ai un an cat mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  22. In legatura cu filmul mai sus mentionat....am fost si e foarte funny ...merita vazut, pleci de la cinema cu o senzatie de buna dispozitie.
    Ti-l recomand.

    RăspundețiȘtergere
  23. mda, mai tre sa puna niste panouri interactive cum se ajunge la panoul interactiv. BOYLOR (asta ca sa nu jignesc decat o anumita specie) faceti pe net un site. orice turist care e interesat va gasi mai usor ce cauta. nici nu stiu daca exista. nici nu ma intereseaza. ce sa vezi in bucuresti ? betoane? "vizitati betoanele de la casa poporului!" superb. D:D:D

    RăspundețiȘtergere