luni, 11 ianuarie 2010

Poate cineva sa-mi explice si mie...

... de ce in mall e vara torida si afara, iarna? Adica sunt, oare, singura pentru care mersul la mall e un chin, din pricina caldurii? Am ajuns sa intru doar in cazuri de stricta necesitate. Si sa ma gandesc serios cum sa ma imbrac, doar ca sa nu lesin de cald. Oamenii aia nu-si imagineaza ca totusi noi venim de afara? Cu palton, geaca groasa sau pulover de iarna? De care te dezbraci, cand intri. Si cari, apoi, haina pe o mana si sacosele cu ce mai cumperi pe o alta... Asa, ca un cuier... Daca tot insista sa aiba peste 25 de grade inauntru, ar putea face o garderoba! A! Si polul caldurii sau codul rosu este la... Sephora! Culmea, unde sunt produse cosmetice si de make-up care, din cate stiu eu, trebuie pastrate in anumite conditii de temperatura si umiditate! Or, acolo sunt pe putin 30 de grade!
Bine ca vine primavara...

34 de comentarii:

  1. vine primavara?????doamne ajuta,dar mai este pana atunci

    RăspundețiȘtergere
  2. vara e fix pe dos! vii de la 30 si ceva de grade si intri la 16 grade inauntru. rezultatul: o frumoasa raceala cu febra & stuff fix in mijlocul verii!
    ce suciti sunt astia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Diferenta aceasta de temperatura cauzeaza si majoritatea racelilor. Atat timp cat vii de la - 15 grade la 25 e o diferenta de 40 de grade care totusi este simtita de organism. Ar trebui sa fie mai atenti in privinta caldurii, sau cel putin sa o puna in concordanta cu cea de afara, sa faca un calcul cumva, dar totusi, sa nu fie mai mult de 20 de grade inauntru.

    RăspundețiȘtergere
  4. la bar mai au sucuri de vara trecuta si ca sa le vanda fac caldura,sau,au multe haine numere mici si baga oamenii la sauna..

    RăspundețiȘtergere
  5. Simo eu cred ca astia incearca sa faca pe occidentalii cu noi adica cu clientii,dar de fapt ei sunt iresponsabili si nu gandesc nici cat un copil de clasa intai.Asa e peste tot sa sti.La noi in Sibiu tot asa e.Au impresia ca ne atrag sau...
    Criza tot RECE e asa ca...
    Sa ai o zi buna Simo

    RăspundețiȘtergere
  6. daca se muta toti aurolacii din gara de nord prin malluri :)),vezi acolo schimbari radicale de temperatura :))
    saracii,cred ca nici nu stiu ce caldura e acolo.sigur ar lasa canalele si s-ar muta in mall :)
    oricum,Robert are dreptate,asa-s romanii,incearca sa copieze occidentalii,numai ca o fac cu prea mult zel sau.. deloc :)
    Hai Primavara odata! si nu mai pleca! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. ..si vin din patriile calde/ cocorii toamnei ce trecu/ si cuiburi si-au facut la stresini/ si langa mine nu esti tu ...

    RăspundețiȘtergere
  8. ...ca sa nu inghete duduile de la magazine de frig...

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru ca la romani nu exista ECHILIBRU...in nimic:(

    RăspundețiȘtergere
  10. Simona din cate am observat din postarile tale mai mereu te duci la mall si in special la Sephora..poate ne faci si niste recomandari de produse pe care le folosesti de acolo.ne-ar prinde bine:)
    Numai bine,Victoria

    RăspundețiȘtergere
  11. :)Victoria, ma duc la mall doar cand trebuie sa iau ceva ce nu gasesc decat acolo. cat despre cosmetice, nu sunt specialista, asa ca nu pot face eu recomandari. Dar te sfatuiesc sa citesti blogul Danei Sota. Se pricepe mult mai bine:) Il gasesti in Blogroll-ul meu!

    RăspundețiȘtergere
  12. din timisoara va saluta doi intelectuali care mor de foame, la modu elegant adk scriind....http://crizeleluarvinte.wordpress.com... poze cu tarfe ieftine, divagatii extremiste, strigate de disperare, multa gargara...matasoasa insa pt. cititor, ciudatenii doar aparent nevinovate, cascadorii lirice de calitate, aforisme taioase, apeluri infierbantate la desteptare civica ori futai moca, povesti cu si despre prosti si lichele, analize mai putin ortodoxe, halucinatii fecunde, vise sparte, furii incontrolabile etc

    RăspundețiȘtergere
  13. ai dreptate in ambele privinte,caldura din mall e uneori prea stresanta,iar cosmeticele,in special cele naturale trebuie pastrate cu ft mare grija,altfel risti sa vinzi un produs bine-mirositor,dar care-si pierde proprietatile.

    RăspundețiȘtergere
  14. pai atata timp cat caldura e platita de catre chiriasi, cei din administratia mall-urilor nu ii intereseaza cat si cum se consuma, bine ca are cine plati facurile la gaz

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate acolo nu se simte criza si nu se gandesc sa faca economie la energia termica!

    RăspundețiȘtergere
  16. putin ma intereseaza de ce este atat de cald in mall, ideea este miss gherghe ca esti adorabila iar daca pana in 40 nu te ia nimeni,Doamne ajuta , sunt aici pentru tine :)) semneaza jos in dreapta paginii te rog pentru autenticitate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie mi-ar placea sa aiba si locuri unde sa ne lasam bagajele, nu numai garderoba. Ca in colegiile americane : dulapioare cu cheie :)

    RăspundețiȘtergere
  18. putin ma intereseaza de ce este atat de cald in mall, ideea este miss gherghe ca esti adorabila iar daca pana in 40 nu te ia nimeni,Doamne ajuta , sunt aici pentru tine :)) semneaza jos in dreapta paginii te rog pentru autenticitate. raul , iasi

    RăspundețiȘtergere
  19. buna- te rog sa imi ierti tonul personal dar vreau sa nu o iei ca pe o dojana ci mai degraba ca pe o ironie malitioasa. DECI,

    draga simona,
    cu totii resimtim aceasta variatie de temperatura. dar gandeste-te la fetele acelea care iti vand produsele.. ele stau in tricou cu maneca scurta... cate 8-9 ore pe zi... In alta ordine de idei... ai cumpara sare de baie sau lapte de corp de la o vanzatoare care are un polar pe ea? dar sa nu uitam crema autobronzanta... si daca da, de ce nu ai cumpara din piata obor si nu din mall? sa nu uitam ca si la 0 grade oamenii isi cumpara din obor blugi pe care ii probeaza... ca sa concluzionez baba tine la frumusete si tara arde si babele se piaptana... nu o lua in mod personal dar lucrurile de fite vin cu caldura caniculara din interior cu parcarea la subsol si botinele curate ca nu prea calci pe afara ci doar urci in masina intr-un garaj subteran si ajungi la destinatie in altul... asta e pretul pe care trebuie sa il plateasca doritorii de lux de mall... iti recomand cinema-ul de pe mosilor, nu e mall dar sala e ok; iti recomand micile boutique-uri de prin oras... e drept ca nu gasesti totul la un loc dar sunt mult mai ok... si te scapa de mall:))

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnisoara Simona, sunt un fan de-al dumneavoastra, de ani buni. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna,
    In primul rand, toate mall-urile au garderoba :)...intrebati la biroul de informatii...si solicitati o cheie pentru un dulapior...Apoi, exista uneori probleme de incalzire, doarece sa nu uitam, aceste mall-uri, occidentale fiind ele, sunt construite de romani, cu instalatori romani..astfel ca instalatia nu functioneaza mereu asa cum ar trebui...s-a carpit pe ici, s-a carpit pe colo...; iar mai apoi...imaginati-va cum este sa stai la servciu 8 h sau 12 h, dupa caz, si sa ingheti de frig...pt ca totusi vanzatoarele sunt la serviciu, nu?; si nu in ultimul rand, in principiu, clientii ''fideli'' ai mall-urilor vin sa-si arate hainele de firma, nu?? ce sens are sa stea imbracati:)?!

    Numai bine,

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  22. simona e simplu vanzatoarele de acolo nu pot sta in frig atatea ore doar ca sa ne faca noua pe plac

    RăspundețiȘtergere
  23. www.alexav.ro Ajutati-o si voi!

    RăspundețiȘtergere
  24. din cauza asta ma imbolnavesc foarte usor iarna...

    RăspundețiȘtergere
  25. Simona spune-ne si noua daca tu te-ai vaccinat, ca sa tragem si noi concluzii.

    RăspundețiȘtergere
  26. Simona, care e parfumul tau preferat?..:)...scuze,daca te deranjeaza intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu stiu de ce e foarte cald in mall-urile din Romania probabil, ar trebui sa le trimiti un e-mail celor de la administrare si sa-i intrebi sau sa le dai o sugestie.
    Eu pot sa-ti spun cum procedez cand ma duc in mall si nu ma duc foare des ! Las masina in parcarea subterana cat mai aproape de intrare si cum nu conduc niciodata cu paltonul, geaca pe mine ... in maxim 20 secunde sunt in mall, cu un telefon si un portofel mic in buzunar.
    Shopping placut !

    RăspundețiȘtergere
  28. simona inca nu ai semnat pe contract in dreapta jos.please do. 40 e o varsta rezonabila,cred ca iti ofer destul timp :))
    raul_cuncea

    RăspundețiȘtergere
  29. mersi simona..ii citesc si blogul danei sota..iti cerusem tie sfatul pentru ca esti o draguta si imi place stilul tau.te pup si bafta multa in ceea ce faci
    p.s.nu ii lua in seama pe cei de la revista "ciao"...Eu te-am vazut in poza si iti sta chiar f bine..asa sunt ei carcotasi
    Numai bine,Victoria

    RăspundețiȘtergere
  30. salut,
    explicatii peste explicatii. daca analizam logic e bine ce fac ei dar nu in totalitate. in mall sunt angajati. acestia nu pot sa lucreze infofoliti si cu cusmele pe ureche ca nu ar mai auzi ce doreste clientul. oricum 30 e prea mult. ar trebui sa multumeasca pe toata lumea. cum ? habar nu am. nu merg la mall. e prea cald. :D

    RăspundețiȘtergere
  31. Alex.Ştefan a zis bine: laşi haina în maşină, dacă ai. Dacă mergi la mall cu altceva decât maşina, nu prea ai de ales.

    RăspundețiȘtergere
  32. se vede ca o duceti bine tare :) de Craciun am fost intr-o vizita scurta la o colega cu 20 de grade in casa...nu stiti cat am injurat-o printre dinti pe alta colega care mi-a facut observatie sa dau geaca jos in frigaraia aia :d Si la majoratul ei nu dardaiam doar daca dansam

    Lasati ca e bun asa cald cum e in mall :)

    RăspundețiȘtergere