sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Sase nominalizari...

...la premiile Cesar! E performanta filmului Concertul. Am scris, in decembrie, despre pelicula lui Radu Mihaileanu, imediat dupa ce m-am intors de la cinematograf. Vestea ca este printre favoritii Cesar-urilor ma bucura foarte tare!



Cred ca inca mai este in cinematografele noastre. In Franta, a avut record de spectatori si cronici foarte bune. Un succes nebun! Din pacate, la noi, salile au fost mai mult goale. Asta pentru ca inca avem foarte multe prejudecati...

11 comentarii:

  1. La noi au fost salile goale, fiindca nu stim sa ne apreciem valorile... asa suntem noi romanii, mai bine mergem la un film de 2 lei, fiindca in distributie este X sau Y, decat la un film bun de care vor sti insa sa se bucure japonezii,francezii,etc

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmele romanesti ar trebui sa aiba strategii de marketing la fel de agresive ca cele americane. 'Le Concerto' a avut nesansa sa primeasca aceste nominalizari dupa ce a fost lansat in salile de cinema. Nu acelasi lucru se intampla si cu 'Cand vreau sa fluier , fluier' care a primit nominalizarea la Berlinala ,pentru cel mai bun film, ceea ce reprezinta un marketing excelent si va aduce oamenii in sali . Strategia de lansare face diferenta.Astept intens acest film.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar unde pot sa vad si eu filmul,este pe net?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu l-as vedea, la noi in oras a stat putin la cinema si nici nu aflasem prea multe despre el.
    Promovarea a fost deficitara, dupa parerea mea.
    Bine ca ne-au impuiat capul cu Avatar! Dar, deh, este american, e 3D, cica e grozav!

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucura foarte mult ce se intampla cu filmele romanesti in ultima vreme...incet incet parca se misca treburile in directia buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. l-am vazut si eu intr-un final. este magnific!

    RăspundețiȘtergere
  7. am vazut filmul si este ffff frumos, iar muzica din final este incredibila. Umorul lui Radu Mihaileanu te face sa uiti de ce e urat in jur si te face sa crezi ca visele uneori pot deveni realitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari !
    Un film minunat, genial !
    Salile au fost goale pentru ca, avem inca prea multe prejudecati sau pentru ca, nu a fost promovat de mass media suficient?
    Adevarul ca, e mai "important" cu cine se duce Catalin Botezatu in padure, ce sarpe e sau nu in burta unui copil, cum isi impart averea copii lui Dolanescu ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Merita cu adevarat! Un film care starneste o ploaie de senzatii si trairi foarte interesante firii umane!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi cer scuze pentru ultimile doua comentarii, am avut una dintre zilele alea, cand totul e pe dos si nimic nu merge.
    Sorry !
    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am reusit pana acum sa vad filmul, desi multe persoane mi-au spus ca merita!

    RăspundețiȘtergere