duminică, 7 februarie 2010

Ce variante avem?

Pe jos, cu taxiul sau cu masina din dotare? Asta intrebam, azi, pe facebook. Cei mai multi au spus... "stai acasa!!!" Si totusi, cand trebuie sa iesi, ce faci? Pai sa le luam pe rand:
- pe jos. Exclus. Chiar daca stau relativ aproape de locul de munca. Mi-ar fi placut sa fac o plimbare, doar ca nu pot inota printre nameti. Pe trotuare, zapada e pana la brau. Nicio sansa s-o curete careva. Pe strada? Eu n-as face asta...
- cu taxiul. Da. Asta am facut eu azi. Cu muuulta rabdare, insa... Iei telefonul, iti setezi modul zen si suni. Si suni... Si poate ai noroc. Sau nu. Eu am avut!
- cu masina. Nicio sansa. Am curatat-o, doar ca n-a trecut nimeni cu plugul ca sa stranga zapada de pe strada si sa pot scoate masina.
Ar mai fi mijloacele de transport in comun. Varianta valabila, dar care, pe mine, nu m-a ajutat deloc azi. N-am nicio legatura directa spre Baneasa, cat despre metrou... nu e!
Una peste alta, se poate! Iar orasul e foarte frumos, asa alb si curat...

7 comentarii:

  1. Draga simona.. imi place cum scrii.. esti tare :)

    (ai o mica greseala acolo "Am curat-o" poate ai vrut sa zici "Am curatat-o" - sau poate nu am inteles eu)

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. da ,misto ca nu se mai vad defectele orasului, sunt acoperite cu alb, moale si rece

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ai inca o varianta: suna un prieten:D, cu masina nici sa nu te gandesti cat despre mersul pe jos (care face piciorul frumos (numai unu se pare)) nici pomeneala decat daca vrei sa ajungi la servici un mic omuletz de zapada murdar si ud:D.

    Pup!!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am iesit ieri cu masina si desi am cauciucuri de iarna tot a fost un calvar.ptr.ca altii nu au si parca ii vedeam direct peste mine.thanks god n-am patit nimic.
    poate treci si pe la mine si iti spui o parere despre ce am realizat acolo.poate o sugestie.nu stiu daca iti plac ceasurile dar poate sunt pasionati printre cititorii tai.
    succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Pe jos, cu taxiul sau cu masina?"
    Tu, voi...ati ales varianta cea mai buna !
    "Observatorul" prezentat de doua blonde superbe care, indiferent de vremea sunt intotdeauna prezente si deosebit de frumoase...

    Multumesc mult,
    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-i daţi idei mogulului să mute antenele în apropierea unei guri de metrou:)
    Oraşul a fost alb până spre amiază, când cenusiul şi-a reintrat în drepturi...

    RăspundețiȘtergere