duminică, 14 februarie 2010

Cel mai tare filmulet de pe net

Asta e cea mai tare chestie pe care am vazut-o in ultima vreme! E destul de veche, s-ar putea s-o stii, dar e GENIALA:))))
Rad cu lacrimi de fiecare data...

20 de comentarii:

  1. Iniţial nu v-am crezut, dar aveţi dreptate, mai puţin la partea cu lacrimile:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este veche dar bună, unii beau şi cu etilotestul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se scutura din salcami o ploaie de miresme. Bunicul sta pe prispa. Ma priveste cu ochii stinsi ce-si pierduseră luciul vieţii ca şi cum i-ai fi răzuit c-o gresie. I-a dus bunicii flori de camp acolo unde ea a plecat ca sa nu se mai intoarca. Apoi pe ulita a pierdut masura... l-au filmat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da' Ghiocel !?

    http://www.youtube.com/watch?v=RjKJdXd2k3w

    RăspundețiȘtergere
  5. E genial batranul... nu o stiam! Am murit de ras, ma doare stomacul.
    Super tare !

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rasu'-plansu'...cam asa as zice eu...vai de viata batranelului!~

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristian,
    La topicul „De dimineata” am văzut un mesaj al domnişoarei Simona prin care te anunţa că ţi-a cenzurat comentariul. O întrebare (retorică): tu chiar eşti iresponsabil? Chiar dacă nu a fost publicat, ca să fie cenzurat el trebuia mai întâi citit. Deci prima persoană care nu trebuia să-l vadă, l-a văzut. Îţi dai seama în ce postură mă pui? Nu pot să cred, nici un copil nu ar face asta. Ce ai realizat?
    Domnişoara Simona vă rog mult să mă scuzaţi pentru ce am scris acolo relativ la dumneavoastră. Nu am fost rău intenţionată!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ideea cu transferarea polemicilor de fiecare dată la cel mai nou topic mi se pare bună, ca să nu stăm de fiecare dată când intrăm pe blog să răsfoim topicele trecute pentru a vedea cine ce a mai scris.
    Citind din urmă am văzut că Claudia a preluat o idee de aici şi a dezvoltat-o pe blogul ei. Ce interesant, a folosit chiar şi nume de aici. De acum trebuie să avem grijă cum scriem pentru că uite, ne priveşte multă lume.
    Cristian, nu am nevoie să te revanşezi (dacă te refereai la mine). Vreau doar să uit totul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci conform acestei ultime zicale, eu care sunt preocupată foarte mult de învăţat, trebuie să o las mai moale cu şcoala dacă vreau să corespund din punct de vedere al bărbaţilor. E bine de ştiut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună seara copii,
    Corina dragă, nu trebuie să te laşi de şcoală, pentru că orice ai face pentru bărbaţi nu contează. Oricum ai fi tot se găseşte una la care să se uite. Pentru ei contează să fie de fiecare dată alta. Aşa că cel mai bine e să-i ignori, să te prefaci că-ţi pasă, într-un cuvânt să-i prosteşti. Tu trebuie să-i foloseşti în a-ţi atinge scopurile tale.
    Şi până la urmă totul depinde de noroc. Pentru a avea noroc, trebuie cât eşti tânără să ai relaţii cu bărbaţi tineri şi frumoşi, iar când trebuie să te măriţi să nu-l iei pe unul dacă are sub 40 de ani. Astfel vei suferi doar 5 – 6 ani până îşi revine şi începe să nu-şi mai vrea nimic. Atunci dacă intervine o alta trebuie să-l forţeze ea că din partea lui, mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mama mi-a spus că bărbaţii cam până la 45 de ani sunt nişte copii care vor să fie preşedinţi de bănci şi în acelaşi timp să agaţe gagici cu atv-ul pe plajă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. din cauza lui s-a interzis absintul si-au murit toti folosofii:))

    RăspundețiȘtergere