sâmbătă, 13 februarie 2010

De dimineata

Au inceput Jocurile Olimpice de iarna. Sigur ca, in afara de ingrozitorul accident de ieri, de la antrenamentul de sanie, n-o sa vedem mare lucru pe la televiziunile din Romania... Pe mine ma intereseaza in special patinajul si probele de schi. N-o sa le pot urmari in direct, pentru ca se intampla noaptea, foarte tarziu. Sper sa prind reluarile din timpul zilei. In Vancouver, ploua de rupe. Cam ca la noi...
Azi-dimineata, pe la 8 si ceva, m-a trezit ploaia. Incredibil. Ploaie de-aia grea, de vara, cu batai in geam! Dar poate ca asa se duc si muntii de zapada... Si am un regret: am urat dintotdeauna cizmele din cauciuc. Asta pentru ca fetele de pe-aici le poarta total in afara utilitatii lor. De-asta nici nu mi-am cumparat! Acum, mai ca-mi pare rau...

29 de comentarii:

  1. Ploua,dar mie imi place ploaia,uneori privesc pe geam la picaturile incoloare si as vrea parca sa le dau o culoare,orange,pentru ca se spune ca e o culoarea care remonteaza,dar,renunt la idee pentru ca a devenit culoarea codificata pentru vreme prapastioasa...si atunci intru in dilema,as vrea sa fie o culoare calda insa care sa aduca liniste,armonie,impacare cu noi insine...hm! te-ai gandit candva ce culoare are sufletul tau? Eu cred ca are o culoare calda ca si zambetul tau...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian, eu le aprob. si le aprob cand le citesc. nu stau non-stop pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian, te-ai supărat rău (vezi că scriu cu diacritice!). Orice s-ar scrie şi de către oricine, dă culoare blogului (chiar dacă o culoare ne plăcută).
    Eu cred că eşti supărat mai mult pe faptul că domnul Nanu nu mai postează, ca să poţi să te contrazici cu dânsul. Lasă, că după ce îi trimite mâine domnişoara Simona o felicitare de ziua lui, va scrie din nou. Eu cred că bărbaţii sunt şi un pic copii şi destul de uşor de influenţat de femeile frumoase şi deştepte.
    Domnişoara Simona, vă înţeleg, nici eu nu suport cizmele de cauciuc, de fapt nu suport cizmele deloc. Şi eu chiar trebuie să le port pentru că merg mult pe jos până la şcoală.
    Ce frumos şi liniştitor scrie doamna Tasha!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristian, aprobările sunt făcute de posesorul blogului...mie mi se pare normal aşa. Ai vrea cumva sa vezi comentarii de mahala în care semidocţii îşi expun verbal părţi anatomice ale corpului?
    Despre JO de iarna Vancouver...este păcat că nu sunt promovate la televiziunile comerciale...ştirile sportive sunt cu aceleaşi personaje grobiene periferia România, mai rău 90% sunt cu berbecul luminii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Stau si ma intreb de multe ori de ce Dumnezeu a fost asa de egoist si a facut o singura femeie perfecta,o femeie unica fara defect,o femeie cu un zambet ca o raza de soare si niste ochi in care poti vedea apa cea limbede de izvor.Ma inclin in fatza frumusetzii tale;ma inclin in fata devotamentului tau fata de profesia ta,iti doresc tot binele din lume faptura gingasa si charismatica si te pup dulce de tot.Sa fii iubita si sa ramai tot la fel de frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Magda
    Buna ziua,
    Intervin pentru prima data pe acest blog.
    Felicitari Simona pentru tot ce faci.
    Domnul Cristian Marculescu mi-a atras atentia asupra unui jurnal mai vechi pe care din curiozitate l-am citit. Mary sa stii ca nu ai dreptate. Si eu sunt femeie (matura as putea spune m-am nascut in 72) si eu ma machiez, dar oricata silinta mi-as da si oricat m-as pricepe nu pot sa insel pe nimeni. Am ajuns la concluzia ca daca esti frumoasa esti oricum, si barbatii asa naivi cum sunt vad prin toata perdeaua de machiaj pe care o folosim. Simona este o femeie frumoasa, faptul ca este machiata si pusa in lumina reflectoarelor este firesc, asta este meseria ei.
    Corina, te apreciez pentru faptul ca ai inceput sa scrii cu caractere romanesti si vorbesti politicos despre oameni , eu sunt profesoara si imi dau seama ca esti o fata cuminte si silitoare. As scrie si eu cu diacritice dar nu stiu cum sa fac.
    Dar cine este acest domn Nanu despre care se tot vorbeste? Am vrut sa citesc comentariile dumnealui, dar nu apar, poate imi spune cineva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragă Cristian, şi eu o sprijin pe Simona. Şi-o şi apăr dacă e nevoie :) Înseamnă asta ceva???

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristian, am căutat pe net despre domnul Nanu din curiozitate, îmi place să fiu tot timpul în cunoştinţă de cauză. Nu am alt interes, sunt o fată pragmatică şi prin urmare îmi plac fiinţele concrete pe care le poţi atinge, pe care le poţi întâlni pe stradă.
    Cât despre faptul că scrie pe acest blog şi nu e „şmecher”, nu ştiu ce să spun, poate ai dreptate, dar iată că de fapt nu mai scrie, deci în accepţiunea ta, domnul Nanu s-a „şmecherit”. Acum serios, ştiu pe unii chiar răi şi grei şi cu banul şi cu totul, iar când am intrat pe saiturile lor şi am văzut ce scriu, am crezut că sunt poeţi melancolico – depresivi. Deci faptul că cineva scrie pe un blog poate să însemne multe şi nu putem aici să detaliem subiectul.
    Doamna Magda, vă mulţumesc pentru aprecieri şi să mai postaţi aici, la fel şi dumneavoastră doamna Tasha.

    RăspundețiȘtergere
  11. Corina, are dreptate. Să ştiţi cei care sunteţi mai tineri că înainte de 89 nu intra oricine la fizica tehnologică (aşa îi zice fizicii atomice). Erau puţine locuri, cred 20 sau 30 pe an şi nu intrau „fraieri” acolo. Aşa că eu zic că dacă un astfel de om scrie pe bloguri nu înseamnă nici cum că nu ar fi „şmecher”.
    Între timp am instalat caracterele româneşti (după cum vedeţi) sub îndrumarea domnului Cristian Mărculescu. Am avut emoţii, la mine băiatul meu umblă la calculator, eu doar îl utilizez. La început mi-a fost frică, drept să spun, pentru că mă gândeam să nu-l stric cumva. Dar a fost aşa simplu. Vă mulţumesc domnule Mărculescu încă o dată. Îmi vine greu acum la început dar mă voi obişnui. Oricum îmi trebuie pentru materialele de la şcoală.
    Fără să-l cunosc, am să-i trimit totuşi un mail domnului Nanu mâine. Sper să se bucure.
    Nu mai scriu acum dar voi urmări acest blog. La revedere!

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnişoara Simona v-am urmărit la observator, aţi fost ca de obicei minunată, felicitări! (odată vreau să ajung ca dumneavoastră dacă mă ajută Dumnezeu).
    Cristian, eşti la fel de transparent ca şi ceilalţi (chiar dacă vii cu idei mai deosebite): şi tu eşti îndrăgostit de domnişoara Simona. Pentru că haide să fim serioşi, cum altfel ai putea fi! Ziceai de domnul Nanu că nu e „şmecher” dacă scrie pe bloguri, dar tu ce faci nu scrii?, care e scopul tău?

    RăspundețiȘtergere
  13. Lasă că o să apară mâine după ce îi trimite domnişoara Simona mail de ziua lui. Flerul de fată nu mă înşeală.
    Dacă nu ar mai apare ar fi totuşi păcat! Uite am citit de pe blogul lui Teo Trandafir. Sunt câte 90 – 100 de comentarii la un post al ei. Nu am găsit prin ele nici măcar unul cu o idee interesantă: numai banali şi figuranţi care vor să se afle în treabă. Aici am citit ieri comentariile la un singur post şi am rămas uimită. Şi trebuie să recunoşti că totul i se datorează lui şi domnişoarei Simona (bine ai avut şi tu un rol, eşti mulţumit?).

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Simona. Ieri am avut initiativa de a alerga in parcul tineretului...in adidasi, normal...m-am udat fleasca...niste cizme de cauciuc ar fi fost perfecte. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ce interesata e lumea de cizmele de cauciuc :)

    http://www.libertatea.ro/stire/simona-gherghe-am-urat-dintotdeauna-cizmele-de-cauciuc-276278.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Stii sa schiezi? Presupun ca stii..daca iti place schiul..

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu vorbeam despre libidinosii de-a dreptul disperati care posteaza aici.Perfect de acord cu Cristian Marculescu,pe astia ar trebui sa-i evite Simona.Pur si simplu nu le posta comentariile de genul "esti un inger!" "sa nu incepi stirile fara mine" "esti cea mai frumoasa!"...Ce-i asta? In primul rand,de la asta, pana la a te astepta dupa un copac in fata blocului,doar asa,sa-ti spuna si in fata ca nu poate trai fara tine pe ecran,nu e mult.Imagineaza-ti,Simona,ce viata au astia care-ti spun ca esti un inger (care citeste stiri :) ) si sa un incepi pana nu se posteaza ei in fata televizorului.Sa se posteze acolo ca sa ce? :) Tu iti imaginezi ce fac libidinosii astia cand se uita la Observator, la tine? :) Hai,ca nu-i greu de imaginat.
    Pe urma,pur si simplu nu inteleg cum de iti plac complimentele de doi bani,atat de banale.Vrei sa auzi cat de frumoasa esti sau cat de profesionist prezinti stiri? Vrei sa fii Simona Sensual sau Andreea Esca? Paris Hilton sau Campbell Brown?

    @Magda:
    Te rog,cu tot respectul pentru Simona,sa-mi spui parerea ta despre ea dupa ce o vezi NEMACHIATA si nu intr-un studio.Nu zic ca e urata, nu e.Dar nu o vei recunoaste.E o fata absolut normala si arata la fel (un alt exemplu e Monica Dascalu de la Pro).
    De fapt,asta a fost greseala mea candva,am crezut ca e o fata speciala.Nu,e ca majoritatea,nici mai buna,nici mai rea.Average character, average look.Te lasa la greu,cand ti-ar putea schimba destinul,apoi plange pentru copiii din Haiti.Pozeaza in diva,dar fara machiaj si lumini profesionale e de nerecunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Mary... gresesti. Nu pozez in nicio diva. Nu ma consider nici frumoasa, nici buna, nici perfecta. Ma enerveaza foarte rau comentariile de genul "esti minunata...", dar nu cenzurez nimic. Doar limbajul vulgar!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Simona:
    Spui ca nu pozezi in diva :) Hai te roooog! Atunci vezi ca ti-a postat cineva acolo,sus,o intreaga sedinta foto plus una bucata fotografie in care porti palarie,si numai a jurnalist nu arati.Nu e rau,dar te rog sa nu spui ca nu asta a fost intentia ta.Arati ca o diva acolo,pentru ca asa pozezi,mai exact ca o diva a anilor '60.Daca as avea chef acum,ti-as gasi o poza cu Sophia Loren pozand asa.Nu-mi multumi pentru comparatie,mai am ceva sa-ti spun.
    De fapt,am mai spus-o aici,tie nu-ti plac stirile.Tu ai vrea,atunci cand vei fi mare,sa te faci Mihaela Radulescu,nu Andreea Esca,nici macar Alina Petrescu.Tu ai vrea sa fii gazda unui show de divertisment.Iar cand,intr-un final,se va intampla asta,multi vor realiza,in sfarsit,ca ai fost impinsa de la spate in directia stirilor care,iata,ti-au adus viata frumoasa de acum si o groaza de fani care saruta televizoarele cand te vad :) Apropos,am vazut pe lista ta de Facebook cativa macho purtand niste maiouri foarte elegante :) Sa-ti traiasca prietenii!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Mary,este ultimul mesaj la care iti raspund. daca tu confunzi o sedinta foto cu ceea ce e omul, in realitate, imi pierd vremea. si, pentru tine, iti spun ca am avut propuneri sa prezint emisiuni de divertisment si le-am refuzat. asa ca mai usor cu speculatiile. in spatele unui pseudonim, si eu pot spune multe. cand o sa semnezi cu nume, prenume - adica identitate asumanata, asa cum fac eu - atunci mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  21. @cristian, ti-am cenzurat comentariul. mi se pare urat din partea ta sa faci public un email privat pe care l-ai primit de la o domnisoara.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragă Cristian, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere