joi, 25 februarie 2010

Doua vorbe

Nu sunt bolnava, nu mi s-a intamplat nimic, nu m-a suparat nimeni. Asta ca sa raspund comentariilor, pe care n-am apucat sa le moderez. Iar de-acum e deja prea tarziu. Am simtit si trait ultimele zile, pe repede-inainte. Somn pe minus. Dar las' ca vine primavara:)

13 comentarii:

  1. A venit şi vă aşteaptă să purtaţi palaria aia frumoasă din a doua fotografie din dreapta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca tot ironizezi prin ziare si in rubrica ta din cadrul Observatorului asa zisele"dive" Moni,Blonda lui Bote si alte nulitati;acum nu te supara nulitatile astea le vedem la voi in ograda non stop la emisiunile lui Medelin Ionescu, pe la Capatos,ele nu se autoinvita,voi le chemati Simona asa ca ce faci tu se numeste ipocrizie

    RăspundețiȘtergere
  3. Edward are intr-un fel dreptate,dar nu-i poti include pe toti cei din Trust, in aceeasi oala.Simona a promovat personalitati prin interviurile si actiunile facute.Despre noua emisiune , ce sa spun , imi place cu cata agresivitate trateaza "vip-urile".Nu o putem include in aceeasi oala cu Medelin.Nu am fazut-o topaind pe manele sau inconjurandu-se de non-valori,ci din contra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnisoara Simona, sosirea primaverii sa-ti aduca o data cu acesti ghiocei, o perioada de impliniri si bucurii. De 1 Martie i-ti ofer un martisor de fericire, noroc, si un gind frumos din tot sufletul. La Multi Ani, viata, lumina, caldura, sa-ti inmiresmeze inima cu parfumul anotimpului iubirii.
    A venit primavara!...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaa, le cheama pentru ca asa fac audienta, cred ca 75% din telespectatori asta isi doresc sa vada barfe si alte tampenii....ce a purtat cutare nu stiu unde, ce i-a facut X lui Y...
    Sincer super tare emisiunea dumneavoastra, pacat ca cei care apar in fazele penibile au creierul foarte mic si nu realizeaza ca sunt ipocriti si neispraviti. Pacat ca la Tv nu apar si oameni care fac cu adevarat un bine tarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar imi place ! Este ok si te prinde aceasta emisiune comparativ cu o emisiune de divertisment care am inteles ca ai fi refuzat-o.
    Sincer, imi pare rau pentru Catalin Botezatu sau alte "victime" colaterale care vor fi in continuare dar "fiecare, cum isi asterne asa doarme".
    Ce pot sa le transmit asa ziselor "vedete", persoane publice... ati dat de dracu daca, Simona a luat hotararea asta.
    Salveaza numarul meu de telefon daca cineva nu intelege ca, este o emisiune bazata pe adevar si nimic personal.
    Eu te sustin pentru ca ce faci, faci bine si se bazeaza pe adevar... sunt fapte reale, netrunchiate, nescoase din context...
    Mult succes!

    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  7. Vine primavara si iese soarele pe strada ta...

    RăspundețiȘtergere
  8. normal ca fac audienta persoanele astea,ce se vrea peste tot? ce subiecte sunt pe placul publicului? cum zicea si mircea barfe si iar barfe..., aaah...si apropo succes cu noua emisiune ;) :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Simo, felicitari pentru "Povesti de tabloid".Chiar daca nu sunt adepta "barfelor"..sincer stilul in care iti realizezi acest program imi place, ai ceva special care efectiv il "cucereste" pe cel de dincolo de camera..
    Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Spor la tot ce faci si sa auzim numai lucruri bune atunci cand o sa ai timp si de noi astia blogarii ;))

    RăspundețiȘtergere