miercuri, 17 februarie 2010

Sunt furioasa...

...pe cei din presa scrisa, care deschid blogurile oamenilor si fac stiri. Si pun titluri de doi lei!!! NU AM AVUT O COPILARIE TRAUMATIZANTA, asa cum scriu cei de la Libertatea! Am povestit un episod si atat! E o poveste! De aici, pana la a o scoate din context si a generaliza e drum lung! Stiu ca titlurile vand, dar ati mers prea departe!

57 de comentarii:

  1. E de mirare ca te mai afecteaza mizeriile din presa. Cine te cunoaste nu-si mai pune problema, cu ce se scrie. Dintr-o stire se face atita tamtam si teotria chibritului,subiectul e atit de dezbatut si modificat ca rezulta cu totul altceva. Si pe linga aceasta, blogul e ceva intim. Sint nerusinati.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat si eu in Libertatea, cit de truncheat e articolul si ce porcarie a iesit. Nu doar titlul e idiot, ci se si intelege cu totul altceva, decit realitatea. Si apoi blogul e ceva intim, nu se intra cu picioarele in viata cuiva.
    Dar cred ca te-ai obisnuit cu mizeriile presei.
    Cine te cunoaste te iubeste oricum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da-i in judecata. E simplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm ... chiar ai pretentia ca "domnitzele" de la Libertatea sa inteleaga ceea ce scrii pe blog? Nu crezi ca le ceri cam mult?

    RăspundețiȘtergere
  5. ...zise cea care prezinta can-can-urile denumite stiri la Antena 1 :)
    Pai saracul ala care sufla in etilotest, de care radeai tu cu lacrimi, poate tocmai traia si el un episod si atat, cum zici tu.Si eu sunt furioasa cand vad ca tocmai voi, cei care intrati incaltati in sufletele oamenilor (si nu ma refer la amaratul ala beat), va plangeti de rele tratamente.Nu citesc ziarul despre care spui, dar ti-am citit postarile, din ianuarie pana acum.75% sunt mai mult decat melancolice, sunt triste de-a dreptul! Razbate din ceea ce scrii o tristete de mai ca-i vine omului sa-ti planga de mila, daca nu ne-am aminti imediat ce statut, ce venit si ce viata ai.Te rog sa nu te mai plangi atat de des, tu chiar nu ai dreptul asta.Enjoy your life, make ski wax (not war :) ), go to ski, or go home in Iasi :) Daca tot nu-ti place ceea ce ai acum.Punct.

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S.: Pentru ca spuneai ca e ultima data cand raspunzi, iti zic si eu ca e ultima data cand scriu aici.
    Voi face cum ai spus: voi renunta la nick-name, voi fi "barbata" si voi semna cu numele meu real, sa zicem Mircescu, dupa care il voi ruga pe Badea sa-mi promoveze intensiv postarile, ca altfel nu m-ar citi nimeni :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa considera ei ca "vand" mai bine....Dar in tara asta mai exista si oameni care nu cred orice scriu ziaristii.Din fericire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ai ce sa le faci Simona astia sunt ziaristii din Romania!(pacat) banii care ii iau sunt bani nemuncitzi;dar nu trebuie sa fii suparata,noi te stim si te apreciem mult de tot pentru tot ceea ce faci,sper ca faptele ce s-au intamplat sa nu te determine sa nu ne mai povestesti istorioare din viatza ta.Si oricat ar incerca ei sa te improaste cu noroi nu vor putea si stii de ce?pt ca cu o mana de noroi nu poti manji un iceberg intreg;

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai am citit articolul online.Este exact ceea ce spuneai tu ieri aici, nu e nimic denaturat.Dar ce mi-a placut cel mai mult e ca, dupa 8 ani de stiri, astia tot simt nevoia sa precizeze cine esti, sa stie omul de unde sa te ia :) Citez: "Prezentatoarea Simona Gherghe" Zece puncte!

    RăspundețiȘtergere
  10. Era de asteptat draga Simona,sunt vanatori de senzatii si cauta peste tot...pacat! tu chiar ai povestit sincer despre una din dorintele,ambitiile tale din copilarie,nu trebuiau speculate si interpretate altfel de catre jurnalisti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta nu e presa,e gunoi.Nu va necajiti,nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Macar ai fost sunata si intrebata de subiectul care a aparut despre tine?

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta le este meseria. Se trezesc de dimineata si se gandesc cui sa ii mai strice imaginea...

    Mare rusine sa le fie! Oricum, persoanele importante raman importante cu toate eforturile celor de la Libertatea sau CanCan...

    RăspundețiȘtergere
  14. Am auzit si eu azi pe un anumit post stirea citita din fituica Libera :))). Si citisem postarea ta. E cale lunga de la ce ai povestit si ce au scris ei. Dar, vorba ta...titlul vinde.

    RăspundețiȘtergere
  15. În presă, uneori, nu contează dacă titlul nu reflectă realitatea. Important este ca el să vândă fiţuica. Atât.
    PS: Aţi spart ceva ca să vă treacă furia?:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Dovada de lipsa de bun simt ceea ce au facut ei. Niste incompetenti in fapt, scursurile gazetariei.
    Mai bine treci peste si te bucuri de clipele mai placute din zi.

    RăspundețiȘtergere
  17. In general presa merge prea departe.....

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunteti minunata..va admir foarte mult....Imi face mare placere sa vb. cu dumneavoastra,nu live,dar ma bucur si asa...Cu tot respectul si cu toata dragostea...Daca ar fii sa ne agitam la toate chichitzele,am ajunge la balamuc,mai ales la niste minciuni si aberatii spuse de presa.Va urez numai bine..

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce naiv eram in scoala, chiar credeam ca stirea se defineste prin adevar... Intr-o lume in care legea profitului ingenunchiaza principii adavarul nu este decat ceva caricatural. Ce frumos era cand scriai ce simteai, acum o sa devii circumspecta si postarile nu vor mai fi ce-au fost...

    Insa continua sa-ti implineste-ti munca vietii tale fractionata in sarcina fiecarei zile, ajuta-ti prietenul la nevoie, sprijina pe cel slab, marturiseste pentru nevinovat si nu uita niciodata cat de grele sunt inceputurile de viata, fa ce poti pentru ca lumea sa fie mai dreapta!

    RăspundețiȘtergere
  20. P.S. Strange-l de gat pe a-ul in plus de la generaliza! Sa nu te scoata agramata hienele!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Apropo te-am visat aseara.Lucrai tot la Antena 1,aveai doua fetite superbe si erai atat de fericita.Ciudat vis.Acum abia astept sa vad cati copii o sa ai si mai ales daca vor fi fetite.Te-am pupat Simona.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tocmai am deschis libertatea si m-a socat titlul prin nesimtirea lui... eu citisem deja ieri ce ai scris si am inteles ce ai vrut sa spui... sunt si eu studenta la jurnalism dar nu am auzit la cursuri sa ne invete sa fim asa... este ingrozitor ce fac oamenii acestia.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cât de otrăvită poate fi tanti mery, cea care semnează cu pseudonim, deși nu mai semnează cu pseudonim!
    Și pe mine mă cheamă tot mery și semnez cu pseudonim ogarafgan, poate imediat o să mă promoveze doamna simona, sub nica mirceașca, că ie femenin!
    Nu pot înțelege de ce unii oameni nu pot trăi de binele sau răul sau melancolia altora?
    Serviciul e servici, nu te reprezintă poate deloc, te duci pentru bani. Servici care e plătit bine, pentru că asta e, a căcat-o mama cu noroc pe doamna Simona, nu ca pe mine sau tiza mea meryyyyyy ....
    Nu mă pot abține când văd atâta otravă împroșcată absolut gratuit! Omul, mai ales o femeie, este in general, mai sensibilă, predispusă la tristețe sau melancolie ..... ce-are sula cu prefectura nu știu?!!!!!
    Așa că doamna Simona, nu trebuie să vă spun eu, mery ;;), sau cealaltă mery(e scris romănește neaoș cu y la sfâââââârșit ;;) cum să vă scrieți blogul, personal de altfel.
    Scrieți-l cu suflet, în continuare vă doresc!
    Și lasați-i pe răi să latre că tot n-aveți ce le face! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Cristian,
    N-ai nici-o treabă, şi apropo de ultimul tău comentariu de la topicul precedent, eu cred că ţi-a obosit verbul şi chiar la intrare nu la sfârşitul frazei.

    RăspundețiȘtergere
  25. Hmm... curios ca nu gandesti ca o ziarista, recunosc ca ma bucura acest lucru si totusi ma intristeaza faptul exista oameni asa ... nici nu stiu cum sa le zic...

    Be happy & take care!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. @ogarafgan:

    "a cacat-o mama cu noroc pe doamna Simona"??? :) De mult n-am mai ras asa, esti un Tociu si Palade al blogosferei, omule! :) Important e ca Simona stie despre ce vorbesc, important e ca ea insasi te-ar contrazice si ti-ar spune ca acel "servici", cum ii spui tu, il are acum datorita unor oameni care au crezut in ea mai mult decat ea insasi (care e plangacioasa, dupa cum observi), nu unor intamplari.
    In rest, ma amuza la fel de mult sa observ cum sar cativa oameni in apararea ta, Simona, uitand ca TU INSATI faci parte din acelasi sistem care distruge imaginea unor oameni la comanda si care nu acorda a doua sansa niciodata.Sistemul din presa romaneasca.Pai tu ce faci si spui la Observator??? Nu fraze scoase din context?
    Si pentru cel care a postat primul: prietene, am o veste pentru tine, blog-ul nu e intim.Nu te apuca sa faci pe aici cine stie ce chestii pe care le faci tu de obicei cand urmaresti stiri :), ca te vedem toti.Ok?

    RăspundețiȘtergere
  27. In general omul are tendinta de a spune ceea ce il deranjeaza, intristeaza sau deprima... poate de aceea unele postari sunt mai triste... rar am intanit oameni care sa spune "domne ce fericit sunt" si daca ar face asta tot nu ar fi bine pentru ca am reprosa ca se lauda... Mie personal imi place acest blog pentru ca vad si partea umana, nu doar imaginea de la televizor.
    Multe lucruri scrise aici se regasesc si in sufletul meu. Sper ca nu te vei lasa, Simona impresionata de rautatile spuse de oamenii care nu au nimic interesant in viata lor si stau sa arunce jigniri si "sfaturi" aiurea pe bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  28. poate ti-ar fi utila licenta creative commons atribuire necomercial fara opere derivate Romania

    RăspundețiȘtergere
  29. cel mia bine e sa nu-ti pese, si sa te duci sa culegi flori, sau sa alergi pe campii...sau ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  30. simona vad ca cenzurezi unele comentarii .. ar trebui sa-ti asumi anumite lucruri

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu sunt unul dintre cei care au citit mai intai articolul de presa si apoi postarea de pe blogul tau. Mare pacat ca avem asemenea "jurnalisti". Eu m-am bucurat ca asa am ajuns la blogul tau, dar cati s-au oprit la articolul cu pricina?!

    RăspundețiȘtergere
  32. Cristian, dacă te-ai trezit, astăzi nu mă duc la şcoală aşa că voi sta aici de capul tău, în timp ce învăţ.
    Apropo de ultimul tău mesaj de aseară:
    Iar Simona zice: dream on Cristian, dream on!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cristian,
    unu: domnişoara cu pricina nu mai deţine acel loc
    doi: dacă treizeci de ani diferenţă nu contează astăzi, e bine pentru că poimâine nu mă mai interesează. Eu cu mama şi cu tata am ajuns la concluzia că decât să aştepţi o potriveală avantajoasă care să te ţină toată viaţa şi s-o aştepţi în zadar, mai bine accepţi fiecare mare ocazie ce se iveşte chiar dacă durează puţin, pentru că în acest fel toată viaţa ta va fi o mulţime de scurte dar intense bucurii în loc de o cruntă şi iremediabilă dezamăgire.
    trei: aceasta a fost o cugetare despre ceva pur abstract pentru că nu vreau să iau locul nimănui să ştii!
    patru: ştii vorba Mihaelei Rădulescu: ca să o ducem bine, toate trebuie să fim secretare o dată în viaţă. Iar eu zic că cu cât mai devreme cu atât mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  34. @cristian marculescu, esti pe aratura!!! au schimbat titlul cei de la libertatea! era exact ce vezi tu cu majuscule acolo, in postarea mea. dar daca nu stii despre ce e vorba, nu mai vorbi aiurea!

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce mi-o fi venit de te-am chemat şi nu te-am lăsat naiba în pace, nu ştiu!

    RăspundețiȘtergere
  36. @cristian, NU mi-a facut niciun bine! si nu ma intereseaza nici numarul de cititori, si nici cati oameni au ajuns aici, de pe site-ul ziarului. eu nu castig nimic de pe urma acestui blog, asadar nu ma intereseaza traficul. ma intereseaza insa cand cineva pune un titlu tendentios, asa cum s-a intamplat ieri. Si inchid aici subiectul cu articolul din tabloidul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ai grija cu acesti oameni ei, nu au scrupule, limite... Pentru un articol bun, un titlu care se cumpara acesti oameni sunt in stare de orice.
    Ei stiu cum sunt priviti valorile acestei tari de majoritatea oamenilor. Le vad undeva sus, de neajuns si neatins! De parca, nu ar cobora niciodata si, atunci cand o fac, mergand cu taxiul si semnaland o neregula, povestind o intamplare din copilarie, divortand sau orice ar face omenesc... vorbele , faptele le sunt rastalmacite, interpretate si, de cele mai multe ori sunt puse intr-o lumina nefavorabila.
    Mai tii minte ce a patit Mihaela Radulescu ?! Si lista poate continua dar, nu are rost sa dau nume.
    Asta e poporul roman oare ? Isi ingroapa valorile in loc sa le propulseze ?
    In anul 2002 si despre mine s-a scris ca, am dat spaga un milion de euro unui director pentru a obtine un credit de cinsprezece milioane de la o banca importanta. Titlu mare pe prima pagina "UN MILION DE EURO SPAGA" ! S-a solicitat si primit acel credit dar, in litera legi, depunandu-se garanti cu mult peste suma solicitata. Credit care in doi ani a fost returnat !
    Dupa cinci-sase luni intr-o conjuctura, l-am intalnit pe acel ziarist si, dupa ce ne-am prezentat s-a schimbat la fata, eu nu il cunosteam decat dupa nume dar am constatat ca, nici el nu stia. Binenteles ca, l-am intrebat ce a avut in cap cand a scris prostia aia de articol ? Ma cunosti tu pe mine ?... Auzi raspuns "Imi pare rau, sefu! Aveam nevoie de o prima pentru a pleca in concediu. Stiti cum e la noi!"
    Daca voi care sunteti din aceeasi breazla sunteti vanati, atacati... ce pretentie sa mai avem noi care aducem bani in tara, muncim pentru a relansa economia nationala?! Binenteles castigam si noi, ca doar nu suntem comunisti.
    Vezi Simona, ti-am scris eu candva ca prefer anonimatul si acesta-i motivul pentru a nu fi vanat, atacat, vorbele sa nu-mi fie rastalmacite si cuvintele scoase din context. Dar pentru ca am promis si am incredere in tine si pentru ca, odata m-am grabit in curand, voi scrie sub identitate asumata sau cu siguranta tu vei stii.
    De ce m-am grabit ? Pentru ca, daca ai fi vazut si tu ce am vazut eu cand am facut cunostiinta... si tu, te-ai fi grabit.

    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu nu inteleg de ce le postezi commenturile la asemenea oameni carora nu prea le vad rostul pe blogul tau,ei mai mult te critica decat sa te aprecieze si parca ar fi chiar ziaristii de la libertatea;inteleg ca nu poti fi pe plac la toata lumea da chiar in halul in care sa se dea mare ca a facut nu stiu ce si sa zica ca el e mai destept?Si domnul Cristian parca ai fi madam Isoscel pe blogul Simonei,mai lasa lumea in pace,lasa-i sa scrie cu ce stiu ei si zii un sarut mana lui Simona ca e fata scumpica si-ti mai posteaza commenturile de 2 lei.Kiss u Simona

    RăspundețiȘtergere
  40. @Popa Cosmin:

    Kiss her what? :) Lasa, nu ne spune, ca stim deja :)
    Vezi, Simona, in felul acesta pune problema un fan de-al tau, reprezentativ pentru toti ceilalti: ori pupi mana Simonei, ori "mai lasa lumea in pace" :), de parca l-ar fi sunat cineva la telefon, pe fix :) Iti doresc, sincer acum, sa ai rabdare cu toti baietii astia din topor si, pe cat posibil, sa-i indepartezi de tine cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  41. @Cristian Marculescu:

    Ai "ochi" de cititor (de carti) profesionist, ca sa te citez as spune ca si tu chiar citesti si prinzi adevaratele sensuri ale cuvintelor.Pentru ca - nu-i asa? - de asta avem (unii) in vocabular mai multe cuvinte, ca sa nu incurcam sensurile.
    Apreciez, de asemenea, non-combat-ul tau, ai dreptate in tot ce zici :)

    RăspundețiȘtergere
  42. De ce sa se indeparteze de acesti baieti din topor???Or fi ei din topor si cum vrei tu dar zic adevarul!De ce sa te mai bagi in seama pe blogul unei persoane pe care nu-l prea agreezi???Si mie cel putin mi se pare normal sa iubesti un om sau sa-l urasti!Stii ce zicea Lapusneanu???Iti zice baiatul din topor:"Ori sunteti cu mine ori impotriva mea"!Un blog are mai multe intrebuintari si ar putea fi si un fan club nu?in care lumea sa-si spuna ce parere are despre tine dar... de aici si pana la faptul ca vezi doamne "Simona vezi ca ai gresit o litera sau vezi ca nu prea are inteles fraza respectiva e distanta lunga!Eu nu pot decat sa-ti urez tot binele din lume si sa te fereasca bunul Dumnzeu de ziaristii astia disperati!

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu te mai stresa atat ca nu merita.Noi te iubim indiferent de ce scrie presa si iti multumim ca ne dai ocazia sa te cunoastem din zi in zi mai mult prin acest blog.Esti o femeie desteapta,valoroasa si frumoasa.Nu mai pune la suflet toate nimicurile. Eu te apreciez mult si te urmaresc cu interes. Bucura-te de viata minunata oe care o ai. ;)
    http://magdaciobanu.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu merita sa iti faci nervi sau sa fi furioasa, dar iti recomand ca de acuma sa nu mai publici nimic ce sa-r putea expanda...ca stii cum e presa...barfa este calea succesului pentru ei ;)

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu te stresa din cauza unor oameni care considera ca pot sa se faca remarcati dand cu noroi in altii, neavand nimic original prin care sa se remarce, si nefiind capabili sa acumuleze informatii pentru a putea scrie un articol adevarat. Noi te iubim asa cum esti, cum ai fost mereu... fii tu insati. Pupici

    RăspundețiȘtergere