sâmbătă, 27 februarie 2010

Telefonul

Cand un Blackberry si un Iphone se cearta, castiga... Nokia E 72:))
Acum ne imprietenim...

44 de comentarii:

  1. Să îl stăpâniţi sănătoasă. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. in sfarsit cred ca am reusit sa trec peste birocratia virtuala dar nu stiu cum am reusit.ce te face sa spui cuvintele alea din brain to talk? sa nu ai incredere in scorpioni.nici nu stiam dca iti apartin sau nu.in limbaj conflictual nu ajuti pe nimeni.comunicarea nu inseamna axiome si nu exista purtatori de cuvant.scrie la adresa aia si e totul pur profesional

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai E72 are tst qverty si nu e chiar un simplu telefon. Fata de tst suretype cu care ai fost obisnuita la Ericsson, acum tastarea mesajelor o sa fie un pic mai dificila. Daca mai esti si adepta manichiurii french:)...iti va lua multa vreme sa te obisnuesti cu noua tst-ura a telefonului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună, felicitări pentru alegere :).

    O privire ”scurtă” pe blogul meu ?

    http://buty23.blogspot.com/2009/09/story-of-forsaken-forever.html

    RăspundețiȘtergere
  7. E72 este un E71 super optimizat.
    Arata frumos, au scos cateva combinatii de culori frumoase, finisajele sunt superbe, pe langa tasta cu 5 directii au bagat si un "Optic Navi" adica un mini touchpad si o mufă jack de 3,5 mm. Sa ai grija de el, pt ca pe mine m-a ti nut doar 1 saptamana...

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inteles cum te simti, in sfirsit. M-am uitat in Libertatea si iar au un articol unde te-au citat de pe blog. Poti ajunge sa suferi de sindromul ca esti urmarita. Ca nu mai ai intimitate. Iar articolele sint in mare parte tendentioase. Au ajuns ziaristii astia niste mincatori de rahat...ce nu-ti poti inchipui decit daca ii urmaresti zilnic. Am vazut vedete care au venit in emisiuni, ca sa nege articolele din ziare, cum ca ar fi gravida, ca are relatii cu te miri cine, etc. Te apuca spaima cind vezi ca mint cu nerusinare si nu mai au pic de bun simt. Tu te-ai manifestat intotdeauna prin decenta si demnitate, si tot nu ai scapat de ei. Te-au captusit cu citeva zvonuri. Oricum ai sa ramii in memoria oamenilor ca o vedeta iubita, care nu si-a batut joc de valorile morale, si de care birfele nu s-a lipit. Felicitari pentru Nokia, e cel mai bun. Nu se compara cu un Iphone, de ex. sau un alt gadget, care a devenit prostie prin aplicatiile inutile pe care le are.

    RăspundețiȘtergere
  9. yeee :)
    sa te bucuri de el in fiecare secunda!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut! Si eu intentionez sa imi iau un E72. Momentan detin fratele mai sarac din aceasta gama, si anume Nokia E63. Inca nu dispun de resursele financiare necesare pentru aceasta investitie. Sper ca prin august cand voi face fidelizare la abonament sa mi-l iau. Mi-ar placea sa aflu de la tine cum te impaci cu el pana atunci. E important sa aflu si parerea unei femei, chiar daca in mod normal nu tine foarte mult cont de ea. Asta nu ma face un misogin. Femeile, in general nu sunt foarte atente la detalii cand vine vorba de un dispozitiv de genul asta. In fine. Oricum nu vei folosi nici la acest telefon toate functiile... Iti multumesc pt atentie... daca te gandesti vreodata sa-mi raspunzi la comentariu poti sa o faci pe blogul meu. Salutare... Faci treaba buna la antena1. PUP

    RăspundețiȘtergere
  11. Un martisor...

    Madonna - Devil Wouldn't Recognize You
    http://www.youtube.com/watch?v=5BZpnIxqkoQ

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti recomand un Samsung S7070 Diva sau un Nokia 3710 Fold. Sony Ericsson nu prea mai are modele de dama frumusele. Daca tii asa de mult la Ericssonul tau sa stii ca se poate remedia pana in 50 de lei intr-un Service Gsm si o sa fi din nou auzita :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am nokia e 71 si sunt f multumita de el.Nu este tocmai mic insa este f subtire.Merita sa incerci.Are o gramada de functii.
    Cred ca e 72 este mai tare decat e 71.

    RăspundețiȘtergere
  14. Un N97, un N72 ar fi alegeri bune. Cand spui (smart) phone, spui Nokia.

    Simona, eu ti-am scris aici, acum cateva luni, ca tu ne-ai facut de rusine. Pe noi, iesenii adevarati... Bun, trebuie sa fiu de acord, nu stiu la a cata generatie de la opinca esti. Ca apoi sa aflu ca m-ai jignit birjareste. Absolut gratuit! Fii linistita! Dar pe viitor, mi-as ingadui sa te sfatuiesc sa eviti apelativele nu tocmai politicoase la adresa unora pe care nu-i cunosti. Trebuie sa-ti amintesc ca la noi in galerie sunt fosti colegi de-ai tai? E treaba ta daca iti place pastrama de oaie sau daca stramosi de-ai tai au facut pactul cu diavolul comunist. Dar in acea emisiune in care un Domn,majuscula nu e pusa intamplator, a afirmat ca esti fan al oilor, ti-ai jignit fostii concetateni, ti-ai jignit (probabil) familia, prietenii, facandu-te ca uiti de unde ai plecat... Hmm, gandeste si tu putin...

    Ne erai simpatica... Nu ne mai esti! Hai Poli Is!

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu uit, uita-te de unde scriu. Eu iau aceiasi bani daca tu iti cumperi orice jucarie, dar crede-ma ca vb in cunostinta de cauza. Ei imi platesc franzela, dar nu-i asta treaba, nici fan al Stelei n-ar trebui sa fie atat de imbecil incat sa nu-si dea seasma unde e gluma si unde nu. Connecting, collepsing, very human, chiar nu conteaza:) Nokia rules oricum!:)

    Vezi tu, Simona (ce esti tu, vedeta, star, nu ma<i tiu...), eu zbor de doua ori pe luna acasa. Pentru ca raman iesean. Si-atat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Simona, indolenta ta se apropie de nivelul nesimtirii. Incep sa regret ca am indraznit sa-mi contrazic colegii de la Nokia (ieseni, unii dintre ei) cate te desconsidera, te numesc "cititoare de prompter, agramata s.a.m.d. Sterge si acest "post", chiar nu mai conteaza...

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa nu uit! Chiar atat de saraca esti, incat nu-ti permiti un dot.ceva? Pai la un blogspot oricarui om cu meseria in domeniu nu i-ar lua mai mult de 10 min. ca sa se distreze, crede-ma!

    O seara frumoasa, stelisto! Prima fraza e pe bune, a doua e mai rau decat de mama.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. De martisor, s-a nascut un mare scriitor Ion Creanga!
    "Nu stiu voi cum sunteti, dar eu..."
    Vreau sa cred ca ne dorim cu totii sa zambim, sa radem, sa fim mai buni ! Nu pot crede ca, am uitat sa radem cu adevarat si sa fim fericiti.

    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Telefonul care suna/
    Il aud sau mi se pare...
    Mi s-a facut brusc dor de Sarmale Reci.
    Oare ce-or mai face?

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa ai o primavara insorita si plina de bucurii si impliniri..

    RăspundețiȘtergere
  27. Au iesit brandusele
    Ceru-i ca oglinda
    Prin vazduh albinele
    Isi incep colinda...

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Domnisoara Simona, articolul in care apari , putin reticient, rectific, nu este din Libertatea, ci din ziarul Clic din 28.02.2010, din cite i-mi amintesc. M-am uitat pe multe ziare , m-am zapacit si am confundat, cind ti-am scris. Scria ca nu doresti un Iphone, care este telefonul viitorului, si te citau mi se pare de pe blog. Sint subiectivi, dupa parerea mea, si nu in bine. Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu degeaba Nokia e pe primul loc in lume la vanzari....

    RăspundețiȘtergere
  31. O declaratie de dragoste facuta unei persoane care nu te cunoaste sau nu te vrea, e ca latratul cainelui la luna!
    Multe cupluri sunt fericite, mai putin fericite sau nefericite! Si asta datorita faptului ca, unii oameni nu uita niciodata de jumatatea lor, alti mai uita din cand in cand, iar cei din urma, dintr-un motiv sau altul uita definitiv ! Unii spun ca, au vrut sa se realizeze profesional altii, pentru ca nu au caracter... altii, pentru ca nu si-au trait tineretea...
    Au trecut doi ani si persoana care vreau NECONDITIONAT (precum parintele pentru copil) sa-i dau incredere, s-o sprijin, sa-i zambesc, sa-i rad, s-o alint, sa ne jucam ca doi copii... Ii este teama! Teama sa nu sufere, teama de necunoscut sau obisnuita cu incaperea de acasa, cu confortul care il are, cu prietenii, colegii, cunostintele mai mult sau mai putin placute, cu viata ei de zi cu zi.
    Oare cand TRAIM si cand SUPRAVIETUIM ? Atunci cand ne gasim jumatatea si ea/el e totul sau atunci cand suntem singuri si o cautam sau o asteptam ?
    Ce e mai frumos sa ai: cateva milioane in cont, sa ai liniste si sa faci ce-ti place sau sa simti acel gol in stomac, in capul pieptului pana te intalnesti sau te plimbi de mana cu persoana care o iubesti si o fetita blonda cu ochii albastri te trage de pantaloni spunand "Tati, ia-ma in brate" ?
    Binenteles toate acestea e cel mai frumos sa le ai! Dar cati le au in lumea asta ?
    Se spune ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult ti se implineste dar, se mai spune si ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult nu se intampla niciodata sau nu atunci, cand vrei tu!

    EU
    alex.stefan

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Faceti abstractie va rog, domnisoara Simona, de ultimul meu comentariu. Articolul e din Libertatea,l-am gasit pe net. I-mi cer scuze, m-am zapacit.

    RăspundețiȘtergere
  34. mind to mind ormaybe your celebrity.doar predispozitii.

    RăspundețiȘtergere
  35. Toate stirile "negative" prezentate in Observator erau mai "dulci" atunci cand erau prezentate de tine (te rog sa-mi ierti formularea familiala, dar simt ca nu pot sa ma adresez ca unui strain).
    De cand ai primit rubrica mondena ma uit la stirile Antenei cu tristete, asteptand cu nerabdare cele 2-3 minute cu tine. Intrebarea mea si, sunt sigur, si a altor admiratori este: cine e impostoarea aceasta, Petrescu, acruia ii lipseste carisma cu desavarsire? E aproape insuportabila. Ce "pile" are, astfel incat Voiculescu renunta la o profesionista in favoarea unei amatoare?
    Daca nu poti raspunde public pe blogul tau, te rog sa-mi satisfaci curiozitatea si mirarea prin e-mail: bogatan_daniel@yahoo.com sau pe blogul personal, care are trafic aproape 0, deci o varianta sigura:) http://orlatzanu.blogspot.com/
    P.S. Astazi ai avut cel mai frumos "tras cu ochiul" pe care l-am vazut! Sper ca audientele in scadere sa il faca pe patron sa renunte la doamna Petrescu... Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sa il folosesti cu placere si sa primesti numai vesti bune prin intermediul lui, Doamne ajuta!
    Numai bine, Simo!:*

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  39. super alegere. sper sa te regasesti in el.:)

    RăspundețiȘtergere
  40. Mandru posesor de E71, te felicit! Iti doresc o relatie cat mai intima cu el (vezi trailerul sau filmul Valentine`s day..faza cu blackberry-ul...) Eu unul sunt foarte apropiat cu my E71. :))

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna Simona,

    nu baga in seama toate rautatile pe seama ta, am lucrat in Antene (cel mai bun editor montaj care l-a avut vreodata A1 si A3)si sincer esti singura vedeta cu bun simt de acolo, nici eu nu inteleg ce cauta Alina Petrescu la observator...... Erai alegerea cea mai buna, dar nu eu decid.
    Mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere